Προς το περιεχόμενο

HDD 2,5''- 500gb : 37,00 ευρώ

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το μονο που θα μετρησει ειναι αν καποιος που το εχει στα χερια του, πηρε σφραγισμενο ή οχι προιον.

Τον παρέλαβα το Σάββατο απο το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής.

Είναι καινούργιος σφραγισμένος στο αντιστατικό σακουλάκι του.

Πήρα και μιά θήκη 10€ απο το PC1 που είναι δίπλα και τον έβαλα μέσα.

Είπαμε να είμαστε καχύποπτοι, αλλά μην το παρακάνουμε.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

επειδη την προσφορα την ειχα πρωτοβγαλει εγω στο thelab μπορω να σας πω οτι απο την πρωτη στιγμη ηταν bulk..οπως αλλωστε πωλουνται οι δισκοι. οπως αναφερει σημερα θα ειναι στο καταστημα να το παραλαβω ..πραγμα που θα κανω αυριο ..οποτε και θα μπορω να σας πω περισσοτερα

Κανεις μεγαλο λαθος, και δεν αναφερομαι σε καποια γνωμη σου. Ολοι μπορουν να εχουν τη γνωμη τους, σεβαστη, εδω ομως ειναι κατι αλλο. Αναφερεις κατι ψευδες. Το προιον δεν ειχε καμια ενδειξη bulk (το bulk μια χαρα εννοια εχει και την γνωριζω 20 χρονια και αγοραζω 20 χρονια bulk προιοντα - αλλα στο Πλαισιο bulk σημαινει κατι αλλο). Μπηκε σημερα για καποιες ωρες και μαλιστα τωρα εχει παλι βγει και ειναι οπως ηταν τρεις μερες. Δεν υπαρχει ενδειξη bulk!

@anivas11 αν σου ειχαν τυχει οσα εχουν τυχει σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους θα ησουν και εσυ καχυποπτος. wink.gif

Δημοσ.

Κανεις μεγαλο λαθος, και δεν αναφερομαι σε καποια γνωμη σου. Ολοι μπορουν να εχουν τη γνωμη τους, σεβαστη, εδω ομως ειναι κατι αλλο. Αναφερεις κατι ψευδες. Το προιον δεν ειχε καμια ενδειξη bulk (το bulk μια χαρα εννοια εχει και την γνωριζω 20 χρονια και αγοραζω 20 χρονια bulk προιοντα - αλλα στο Πλαισιο bulk σημαινει κατι αλλο). Μπηκε σημερα για καποιες ωρες και μαλιστα τωρα εχει παλι βγει και ειναι οπως ηταν τρεις μερες. Δεν υπαρχει ενδειξη bulk!

@anivas11 αν σου ειχαν τυχει οσα εχουν τυχει σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους θα ησουν και εσυ καχυποπτος. wink.gif

Το ξαναλεω την ημερα που το παρειγγειλα ελεγε bulk. H μερα που το παρειγγειλα ηταν μια μερα πριν αναρτηθει αυτο το post εδω.

Αν το βγαλαν μετα δε ξερω . Συνεπως δεν αναφερω κατι ψευδες και ουτε ανεχομαι να χαρακτηριζομαι αναλογα

• Moderators
Δημοσ.

Το ξαναλεω την ημερα που το παρειγγειλα ελεγε bulk. H μερα που το παρειγγειλα ηταν μια μερα πριν αναρτηθει αυτο το post εδω.

Αν το βγαλαν μετα δε ξερω . Συνεπως δεν αναφερω κατι ψευδες και ουτε ανεχομαι να χαρακτηριζομαι αναλογα

Cool φιλε:

1oν, το "ψευδες" δεν χαρακτηρισε εσενα αλλα τη φραση σου.

Τωρα μας ειπες πρωτη φορα οτι μιλας για την Πεμπτη.

Εδω το θεμα βγηκε Παρασκευη. Παρασκευη (εχω τονισει την ημερα σε ολα τα ποστ) λοιπον δεν ηταν με σημειωση bulk. Και βγαινεις και λες "οχι ηταν bulk" χωρις να διευκρινησεις οτι μιλας για Πεμπτη. Εμμεσως δηλαδη αμφισβητησες οσα ελεγα και ειδα στη σελιδα. Γιατι να μην σε αμφισβητησω με τη σειρα μου αφου ηξερα τι ειχα δει; wink.gif Επισης μου φανηκε περιεργο που ενω εγω παρηγγειλα Παρασκευη απογευμα, ο δισκος πηγε στο καταστημα Σαββατο πρωι, και εσενα ενω παρηγγειλες νωριτερα εφτασε σημερα (εκτος αν δεν εισαι Αθηνα)

Προφανως δεν ηταν λοιπον ψευδες αυτο που ειπες, δεν μπορω να ξερω τι ελεγε την Πεμπτη αφου το ειδα λιγα λεπτα μετα το ανοιγμα του θεματος που εγινε Παρασκευη λιγο μετα τις 5.

Δημοσ.

Ούτε η δική μου γράφει bulk.

Επίσης άλλαξε το status.

Κατάσταση: Απεστάλη από την Αποθήκη

Άντε να δούμε τι θα μας έρθει. :P

Δημοσ.

κι εγώ θα παραλάβω αύριο...ένα ευχαριστώ στο παιδί που άνοιξε το θέμα

γιατί δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι,

προσωπικά (εκτός οπτικού ελέγχου)μόλις το πετάξω πάνω θα δω τις ώρες

λειτουργίας....και αναλόγως θα πράξω...

αυριο κληρώνει λοιπόν!

(καμιά θήκη της προκοπής έχετε βρεί???)

Δημοσ.

παιδιά μια χαρά ο δίσκος!!!τζιτζιλόνι να ούμε χαχαχαχα!

είναι σφραγισμένος σε αντιστατικό σακουλάκι χωρίς κάποια ένδειξη recertified

τώρα θα ελέγξω τα sn του και θα σας πω περισσότερα!

• Moderators
Δημοσ.

παιδιά μια χαρά ο δίσκος!!!τζιτζιλόνι να ούμε χαχαχαχα!

είναι σφραγισμένος σε αντιστατικό σακουλάκι χωρίς κάποια ένδειξη recertified

τώρα θα ελέγξω τα sn του και θα σας πω περισσότερα!

Τι εγινε; tongue.gif

Αντε πες μας

http://support.seagate.com/customer/en-us/warranty_validation_multi.jsp

wink.gif

Δημοσ.

και ο δικος μου οκ ειναι

τον εκανα και ενα recovery scan να δω αν υπαρχουν τιποτα υπολοιπα (αν εχει χρησιμοποιηθει δηλαδη),εστω αν και το σακουλακι ηταν κλειστο και ηταν "καθαρος"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...