Προς το περιεχόμενο

HDD 2,5''- 500gb : 37,00 ευρώ

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι σιγουρο οτι εφταιγε ο δισκος.

Ναι... εφταιγε ο Χατζηπετρης... Τι ειναι αυτα που λες? Αυτο το λαπτοπ καθεται σε ενα γραφειο ολη τη μερα...

Αμα δειτε ακομα και στα ακριβα λαπτοπ (το Dell ηταν των 1500 ευρω), οι γυφτοι οι κατασκευαστες βαζουν τετοιες κwλομαρκες δισκων, κατα κανονα Seagate/F-Siemens/Hitachi για να γλυτωσουν και τη δεκαρα. Δυσκολα θα δεις WD π.χ. Υπαρχει λογος που ο WD εχει 20 ευρω διαφορα τιμης...

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακρυα απο Seagate σκληρους του Πλαισιου ...

Μακρυαααααααααααααα

Περυσι πηρα 3 του 1.5 και αμεσως αρχισαν Γκλαπ Γκλαπ Γκλαπ ..

Τους πηγα πισω και χωρις να τους ελεγξουν μου εκοψαν πιστωτικο ...

Στο Πειραια ....

:angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

Μακρυαααααααααααααα

Στο Πειραια ....

Που ξέπεσε η Seagate με αυτές τις κωλοσειρές που έβγαλε ρε...κάποτε ήταν ΚΟΡΥΦΗ και τώρα την κράζουν όλοι..

• Moderators
Δημοσ.

Ναι... εφταιγε ο Χατζηπετρης... Τι ειναι αυτα που λες? Αυτο το λαπτοπ καθεται σε ενα γραφειο ολη τη μερα...

Αμα δειτε ακομα και στα ακριβα λαπτοπ (το Dell ηταν των 1500 ευρω), οι γυφτοι οι κατασκευαστες βαζουν τετοιες κwλομαρκες δισκων, κατα κανονα Seagate/F-Siemens/Hitachi για να γλυτωσουν και τη δεκαρα. Δυσκολα θα δεις WD π.χ. Υπαρχει λογος που ο WD εχει 20 ευρω διαφορα τιμης...

Αυτα που λεω ευτυχως δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λες εσυ.

"Υπαρχει λογος που ο WD εχει 20 ευρω διαφορα τιμης..."

2dw4zmd.png

33l0yz5.png

Παντου στον κοσμο κοντινες τιμες εχουν οι δυο αυτες εταιριες και μαλιστα οι seagate ειναι σχεδον παντα λιγο ακριβοτεροι απο τους WD. Δεν ειμαι funboy εγω σαν αλλους, οι δισκοι μου ειναι WD, samsung και seagate!

Δημοσ.

Μακρυαααααααααααααα

Στο Πειραια ....

Εγώ πάλι μόνο seagate παίρνω εδώ και 15 χρόνια χωρίς ποτέ να μου παρουσιάσουν πρόβλημα.

Το Γκλαπ Γκλαπ Γκλαπ που λές το συνάντησα πρίν κάποια χρόνια στην δουλειά και το πάθαιναν συγκεκριμένα PC.

Ψάχνοντάς το λίγο, βρήκα ότι οφείλεται σε καταστροφή του εργοστασιακού low level format του δίσκου, βάση του οποίου βρίσκει η κεφαλή την θέση της.

Έτσι χτυπάει πέρα δώθε ψάχνοντας να βρεί την θέση της.

Η εξήγηση που έδωσα ήταν ότι λόγω κάποιας κακής τροφοδοσίας ή τροφοδοσίας με διακοπές την στιγμή κάποιας εγγραφής, η κεφαλή γράφει κατά λάθος πάνω σε αυτά τα ίχνη και ο δίσκος καταστρέφεται.

Απο τότε προσέχω την ποιότητα στα τροφοδοτικά και ειδικά την κατάσταση των βυσμάτων τροφοδοσίας.

Όσο για τους δίσκους που χαλάν κατ' αυτόν τον τρόπο, πηγαίνουν πίσω στο εργοστάσιο, φορμάρονται σε κάποιο ειδικό μηχάνημα και βγαίνουν πάλι στην αγορά.

Δημοσ.

Κάτι άλλαξε στο link του Πλαισίου.

Τώρα λέει bulk.

Tι παίζει;

Δεν νομίζω να υπάρχει και retail συσκευασία hdd.

Bulk=antistatic σακουλάκι.

• Moderators
Δημοσ.

Να τα! Το bulk για το Πλαισιο σημαινει (πολλες φορες ή παντα; ) μεταχειρισμενο, το εχουμε ξαναδει το εργο.

GR1337 δεν παρελαβες ακομα;

Οσοι το πηραν δεν ηταν σε αντιστατικο με ταινια ασφαλειας;

Προσωπικα περιμενω και ακομα δεν εχω παει να παραλαβω ενω ειναι ετοιμος ο δισκος απο το Σαββατο και με περιμενει, για να μην παω τσαμπα και μου μεινουν τα μπινελικια. biggrin.gif

... έχω την εντύπωση ότι η ένδειξη Bulk υπήρχε εξαρχής...

Οχι βεβαια. Καλα που ειχα ακομα ανοιχτη τη σελιδα:

Παρασκευη:

2ltr2hh.png

Σημερα:

30j5sas.png

Δημοσ.

Κατάσταση: Start Picking

Δεν έχει έρθει ακόμη.

Και αν είναι μεταχειρισμένος ή οτιδήποτε άλλο δεν ψήνομαι πολύ να τον πάρω. <_<

Δημοσ.

Πριν από λίγο πέρασα από το κατάστημα της Μεταμόρφωσης αλλά του είχαν τελειώσει. Ο πωλητής μου είπε ότι θα έχει νέα παρτίδα αύριο και ότι δεν είναι τίποτα περίεργος δίσκος recertified ή μεταχειρισμένος ή ντέμο. Απλώς είναι μια προσφορά της Seagate.

Δημοσ.

Παιδιά αν ήταν ο δίσκος recertified κτλ θα έπρεπε να αναφέρεται στη περιγραφή του προϊόντος. Απαγορεύται προϊόν ανακατασκευασμένο-μεταχειρισμένο να πωλείται για καινούργιο.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά αν ήταν ο δίσκος recertified κτλ θα έπρεπε να αναφέρεται στη περιγραφή του προϊόντος. Απαγορεύται προϊόν ανακατασκευασμένο-μεταχειρισμένο να πωλείται για καινούργιο.

Παρα πολλες φορες εχει πουλησει το Πλαισιο (και σε ανθρωπους που το εχουν αναφερει εδω μεσα) μεταχειρισμενα προιοντα ενω δεν το ανεφεραν πουθενα στη σελιδα.

Οσο για το τι λεει καποιος πωλητης δεν χρειαζεται σχολιασμο, η δουλεια τους ειναι να πουλησουν, οχι να μην πουλησουν. (ευρηματικος ε; laugh.giflaugh.gif "Απλώς είναι μια προσφορά της Seagate. " laugh.gifΚοινωνικη μηπως; Μονο στο Πλαισιο γινεται αυτη η προσφορα της seagate; Αν ηταν της seagate θα την βλεπαμε παγκοσμια και οχι μονο σε ενα μαγαζι της Ελλαδας!! )

Το μονο που θα μετρησει ειναι αν καποιος που το εχει στα χερια του, πηρε σφραγισμενο ή οχι προιον.

Δημοσ.

επειδη την προσφορα την ειχα πρωτοβγαλει εγω στο thelab μπορω να σας πω οτι απο την πρωτη στιγμη ηταν bulk..οπως αλλωστε πωλουνται οι δισκοι. οπως αναφερει σημερα θα ειναι στο καταστημα να το παραλαβω ..πραγμα που θα κανω αυριο ..οποτε και θα μπορω να σας πω περισσοτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...