Προς το περιεχόμενο

HDD 2,5''- 500gb : 37,00 ευρώ

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη τιμη , οπως και του samsung που προτεινε ενας αλλος φιλος

αλλα αν ειναι για laptop θα προτεινα με μεγαλυτερο cashe ;)

προσωπικα τον πηρα για αυτο

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Recertified δεν σημαινει οτι καποιος τον ειχε επιστρεψει (π.χ. ως ελαττωματικο) κ προφανως η seagate τον εβγαλε παλι στην αγορα λεγοντας οτι δουλευει σωστα (κανοντας ισως καποια επιδιορθωση ή το upgrade του bios οπως λες); Σορρυ αν σας κουραζω...

Ακριβως αυτο σημαινει. Δεν ειναι μονο θεμα FW upgrade αλλα και πιθανης επισκευης στην ιδια την seagate.

Παντως φαινεται απο οσα λενε οι φιλοι οτι δεν ειναι recertified.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι ειναι ανωτερος/γρηγοροτερος;

post-83099-0-79552900-1291482010_thumb.png

post-83099-0-65747700-1291481470_thumb.jpg

Κοιταξτε το average read speed αλλα προσεξτε και την ελαχιστη ταχυτητα (45 vs 65MB/s)

Και τους δυο τους εχω, εχω βαλει τον sammy στο laptop εδω και 5-6 μηνες και πεταει.

Δημοσ.

1080p με στέρεο ήχο ;;; τι να το κάνεις αν είναι μόνο στέρεο;

offtopic και εγώ για αυτό το media player θέλω τον δίσκο σορυ φίλε μου το στερεο που το είδες το μηχανάκι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του παίζει τα παντα.

Δημοσ.

offtopic και εγώ για αυτό το media player θέλω τον δίσκο σορυ φίλε μου το στερεο που το είδες το μηχανάκι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του παίζει τα παντα.

Άκυρο, έχει κανονικά digital output, σωστοί παιδιά.

• Moderators
Δημοσ.

Άκυρο, έχει κανονικά digital output, σωστοί παιδιά.

Προφανως κατι δεν διαβασες καλα! wink.gif

Edit, με προλαβες. biggrin.gif

Δημοσ.

Εγω παντως αυτο το δισκο δε θα τον εβαζα σε ενα laptop π.χ. ως βασικο.

Ουτε για αποθηκευση data κανει, ειναι πολυ επισφαλης.

Μονο για καμια τετοια χρηση σε κανενα media player κλπ. και φυσικα αν εχεις ηδη αντιγραφα των ταινιων σου αλλου.

Πριν απο 2 εβδομαδες μου χτυπησε ο δισκος στο εταιρικο Dell λαπτοπ στα 2 χρονια. Εβγαλα το δισκο 2,5" και μαντεψτε τι μαρκα ηταν... Εχει 3 χρονια εγγυηση, αλλα τι να το κανεις, εχασα δουλεια 2 εβδομαδων...

Δημοσ.

Εγω παντως αυτο το δισκο δε θα τον εβαζα σε ενα laptop π.χ. ως βασικο.

Ουτε για αποθηκευση data κανει, ειναι πολυ επισφαλης.

Μονο για καμια τετοια χρηση σε κανενα media player κλπ. και φυσικα αν εχεις ηδη αντιγραφα των ταινιων σου αλλου.

Πριν απο 2 εβδομαδες μου χτυπησε ο δισκος στο εταιρικο Dell λαπτοπ στα 2 χρονια. Εβγαλα το δισκο 2,5" και μαντεψτε τι μαρκα ηταν... Εχει 3 χρονια εγγυηση, αλλα τι να το κανεις, εχασα δουλεια 2 εβδομαδων...

Εδώ δε φταίει ο δίσκος όμως..δε νοείται σε laptop που χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου να έχεις 2 βδομάδες να κάνεις Backup...θέλει καθημερινό Backup ό,τι δίσκο και να χεις..

• Moderators
Δημοσ.

Για παντου ειναι μια χαρα, και για laptop. (για 37 ευρω;;;;!! Τι λετε ρε παιδια; )

Επισφαλεις ειναι οι δισκοι οταν δεν τους συμπεριφερεσαι καλα και ειδικα στο laptop υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις γι αυτο. Δεν ειναι σιγουρο οτι εφταιγε ο δισκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...