JohnnyX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 καλη τιμη , οπως και του samsung που προτεινε ενας αλλος φιλος αλλα αν ειναι για laptop θα προτεινα με μεγαλυτερο cashe προσωπικα τον πηρα για αυτο
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικα τον πηρα για αυτο 1080p με στέρεο ήχο ;;; τι να το κάνεις αν είναι μόνο στέρεο;
anivas11 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ το πήρα για αυτό Δεν είναι Recertified.
JohnnyX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 1080p με στέρεο ήχο ;;; τι να το κάνεις αν είναι μόνο στέρεο; για περισσοτερα εδω (sorry για το offtopic)
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Recertified δεν σημαινει οτι καποιος τον ειχε επιστρεψει (π.χ. ως ελαττωματικο) κ προφανως η seagate τον εβγαλε παλι στην αγορα λεγοντας οτι δουλευει σωστα (κανοντας ισως καποια επιδιορθωση ή το upgrade του bios οπως λες); Σορρυ αν σας κουραζω... Ακριβως αυτο σημαινει. Δεν ειναι μονο θεμα FW upgrade αλλα και πιθανης επισκευης στην ιδια την seagate. Παντως φαινεται απο οσα λενε οι φιλοι οτι δεν ειναι recertified.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι ειναι ανωτερος/γρηγοροτερος; Κοιταξτε το average read speed αλλα προσεξτε και την ελαχιστη ταχυτητα (45 vs 65MB/s) Και τους δυο τους εχω, εχω βαλει τον sammy στο laptop εδω και 5-6 μηνες και πεταει.
chios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 1080p με στέρεο ήχο ;;; τι να το κάνεις αν είναι μόνο στέρεο; offtopic και εγώ για αυτό το media player θέλω τον δίσκο σορυ φίλε μου το στερεο που το είδες το μηχανάκι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του παίζει τα παντα.
terry308 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικα τον πηρα για αυτο Σωστος εκει ναι ψηνομαι κι εγω για το συγκεκριμενο (οποιαδηποτε εξτρα πληροφορια δεκτη) Ευχαριστω
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 offtopic και εγώ για αυτό το media player θέλω τον δίσκο σορυ φίλε μου το στερεο που το είδες το μηχανάκι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του παίζει τα παντα. Άκυρο, έχει κανονικά digital output, σωστοί παιδιά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Άκυρο, έχει κανονικά digital output, σωστοί παιδιά. Προφανως κατι δεν διαβασες καλα! Edit, με προλαβες.
SATELLITE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 offtopic: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68910 εδω έχει τέστ.
gpapadakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παντως αυτο το δισκο δε θα τον εβαζα σε ενα laptop π.χ. ως βασικο. Ουτε για αποθηκευση data κανει, ειναι πολυ επισφαλης. Μονο για καμια τετοια χρηση σε κανενα media player κλπ. και φυσικα αν εχεις ηδη αντιγραφα των ταινιων σου αλλου. Πριν απο 2 εβδομαδες μου χτυπησε ο δισκος στο εταιρικο Dell λαπτοπ στα 2 χρονια. Εβγαλα το δισκο 2,5" και μαντεψτε τι μαρκα ηταν... Εχει 3 χρονια εγγυηση, αλλα τι να το κανεις, εχασα δουλεια 2 εβδομαδων...
EKTELESTES Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παντως αυτο το δισκο δε θα τον εβαζα σε ενα laptop π.χ. ως βασικο. Ουτε για αποθηκευση data κανει, ειναι πολυ επισφαλης. Μονο για καμια τετοια χρηση σε κανενα media player κλπ. και φυσικα αν εχεις ηδη αντιγραφα των ταινιων σου αλλου. Πριν απο 2 εβδομαδες μου χτυπησε ο δισκος στο εταιρικο Dell λαπτοπ στα 2 χρονια. Εβγαλα το δισκο 2,5" και μαντεψτε τι μαρκα ηταν... Εχει 3 χρονια εγγυηση, αλλα τι να το κανεις, εχασα δουλεια 2 εβδομαδων... Εδώ δε φταίει ο δίσκος όμως..δε νοείται σε laptop που χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου να έχεις 2 βδομάδες να κάνεις Backup...θέλει καθημερινό Backup ό,τι δίσκο και να χεις..
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Για παντου ειναι μια χαρα, και για laptop. (για 37 ευρω;;;;!! Τι λετε ρε παιδια; ) Επισφαλεις ειναι οι δισκοι οταν δεν τους συμπεριφερεσαι καλα και ειδικα στο laptop υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις γι αυτο. Δεν ειναι σιγουρο οτι εφταιγε ο δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.