Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρολογικο θεμα Λαμπακια χριστουγεννων

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αν ειναι σε λαθος μερος...να ρωτησω...πηρα μια κατοσταδα led λαμπακια χριστουγεννων...ενομενα σε σειρα...και θελω να καταργησω το κουτακι που τα κανει να αναβοσβηνουν...ωστε να αναβουν μονημα...γινεται με τον απλο τροπο οπου καβεις και ραβεις καλωδια ή θα τα καψω ολα?(να σημειωσω πως σε σωληνα παλι χριστουγεννων γινεται γιατι το εχω κανει)Αν μπορει καποιος ας πει :)

Ευχαριστω(περιμενω τον VATOS :P :D )

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρεπει να ανοιξεις το κουτακι και να δεις τι εχει μεσα

εχεις καθολου γνωσεις ηλεκτρονικης η θα σε ψαχνουμε στις τελευταιες σελιδες των εφημεριδων? :mellow:

Δημοσ.

Ηλεκτρονικος σπουδαζω φιλε οποτε τα στοιχειωδη τα ξερω οποτε δεν νομιζω(ειμαι προσεκτικος τουλαχιστον)...λοιπον ανοιχτο το εχω και σας βαζω φωτο...http://img526.imageshack.us/i/p1010170r.jpg

Δημοσ.

Τα λαμπάκια είναι 220V;αφού δεν είναι δεν γίνεται,πρέπει να τους δόσεις τα βολτ που θέλουν,κάποιο "πρόγραμμα" που να είναι πάντα αναμμένα δεν έχει;;

Δημοσ.

δεν υπαρχουναν ειναι led δεν γινεται να τροφοδοτουνται απο 230.

απ οτι βλεπω εχει γεφυρα ανορθωσης,το κιτρινο δε καταλαβαινω τι ειναι

Δημοσ.

τα λαμπακια ειναι παιρνου ρευμα απο μπριζα κανονικα...220v...μετα ειναι αυτο που σκεφτομουν...να τα μονταρω καπως και χωρις να καταργισω το κουτακι να τα κανω να αναβουν μονιμα....

edit:το κιτρινο νομιζω ειναι πυκνωτης αφου πανω γραφει 0,47mF

Δημοσ.

δεν εχει ολοκληρωμενο,τα λαμπακια αναβοσβηνουν οταν αναβει και γεμιζει ο πυκνωτης.

μπορεις να τον αλλαξεις και να βαλεις εναν πολυ πιο μικρο.

για δοκιμασε.

Δημοσ.

οχι απλα λεω πως υπαρχει προγραμμα να τα κραταει σταθερα...

υπαρχει αλλα ουτε στο κυκλωμα ειναι ουτε νοημα εχει να φτιαξεις προγραμμα που να τα κανει να αναβουν συνεχεια.

απλα τα συνδεεις και αναβουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...