panik18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.. θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι αν μπορείτε παρακαλώ.. λοιπόν..έχουμε 2 laptop toshiba το ένα με windows 7 και το άλλο με windows vista ..έχουμε κατεβάσει το warcraft το 3 και το expansion το frozen throne και θέλουμε να παίξουμε lan μεταξύ μας... έχω router thomson και ένα καλώδιο που συνδέω το laptop ενσύρματα με το router...έχω και ένα δεύτερο καλώδιο που συνδέω σε άλλη θύρα του router με το άλλο laptop... βάζουμε τις ip που έχουμε διαβάσει για να βάλουμε δηλαδή 192.168.1.1 και mask 255.255.255.0 και στο άλλο 192.168.1.2 και προεπιλεγμένη πύλη 192.168.1.1.. αλλα και πάλι όταν κάνει πιστα ο ένας δεν βλέπει τον ο άλλον.. Επειδή δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη κατεβάσαμε και το Hamachi . κάναμε τις ρυθμίσεις που λέει κανονικά ο ένας βλέπει τον άλλο μέσο hamachi και μπορούμε να κάνουμε και chat..αλλα και πάλι δεν βλέπει ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι... ( ο ένας υπολογιστής μπορεί να κάνει ping τον άλλον στο Hamachi... αλλα το δικό μου όταν πατάω ping στο όνομα του φίλου μου λέει κάτι ότι "εξανλήθηκε" το χρονικό όριο ..κάτι τέτοιο..μήπως παίζει τίποτα εδώ??... Η αλλιώς αν ξέρει κάποιος να μας πεί τι να κάνουμε? ΥΓ...και κάτι ακόμα σε περίπτωση που κάποιος έχει όρεξη να μου εξηγήσει.. θέλω να παίξω battle net αλλα μου λέει όταν πατάω battle net ότι δεν έχω την σωστή version...και όταν κατεβάζω μια version λέει ότι δεν μπορεί να την κάνει install γιατί δεν είανι συμβατη η κάτι τέτοιο..τι να κάνω?
GamerManiac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κατέβασε Φίλε το garena φτιάξε game και προσπάθησε να συνδεθεις
ScarletK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν θα πας να βρεις το exe του frozen throne (war3.exe / frozen throne.exe) θα κάνεις δεξί κλικ και στην καρτέλα compatibility θα βάλεις να τρέχει σαν administrator πάντα (αυτό θα σου λύσει και το πρόβλημα του patch λογικά). Επίσης αν χρησιμοποιείτε aero skin στα win, τικάρετε και το disable visual themes, και desktop composition. Τα δύο τελευταία είναι γιατί μερικές φορές δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι όταν το ξεκινάς. Κάνει συνεχώς minimize και είναι θέμα τύχης το πότε θα καταφέρεις να μπεις. Τώρα για το lan, στις ip μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Είναι τοπικές, η γραμμή σας βγάζει μία άλλη ip όταν κάνετε κάτι στο internet και δεν είναι αυτό το νούμερο. Η δική μου πχ τώρα είναι 10.0.0.22(τοπική). Το ότι έχεις βάλει βέβαια ίδιο default gateway μπορεί και να δημιουργεί πρόβλημα. Οπότε κράτα το gateway και άλλαξε τις ip των pc σας. Τέλος, θα πρέπει να μπεις στο router και να φτιάξεις κανόνες για port forward για το frozen throne(αυτός που θα κάνει το host). Άνοιξε firefox/explorer/opera γράψε το default gateway (192.168.1.1) στην διεύθυνση και θα σε πάει στις ρυθμίσεις του router. Εκεί από toolbox->game and applications-> create new game or application. Δώσε ένα όνομα και επέλεξε manual entry of port maps. Στα πλαίσια που θα βγάλει βάζεις port range 6112 to 6122, translate to 6112-6122, trigger port 6112-6122. Add. Μετά το add, πας κάτω κάτω και διαλέγεις από την λίστα το όνομα που είχες δώσει στην αρχή. Στο δίπλα πλαίσιο διάλεξε το όνομα του υπολογιστή σου. Πάτα apply, ok ότι έχει. Αν το έκανες σωστά θα στο δείχνει ακριβώς από πάνω. Κάνε shutdown τα pc και το router. Ανοίγεις πρώτα το router, 20 secs μετά, το ένα pc και 20 secs μετά, το άλλο. Επίσης να κοιτάξετε να έχετε disabled το firewall των windows, και αν έχετε άλλα περασμένα να είναι επίσης κλειστά ή να έχουν κανόνα για να αφήνει το warcraft να δουλεύει. Συν τις ρυθμίσεις στο network center των windows. Πάλεψε το λίγο και πες μας τι έγινε. Καλό θα ήταν αφού αλλάξεις τις ip (πριν αρχίσεις να πειράζεις το router) να κάνεις restart πάλι με τον ίδιο τρόπο.
panik18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα πρώτα βήματα που μου είπες τα έκανα...είμαι τώρα στην ιστοσελίδα του ρούτερ και εκεί που ανοίγω ports βάζω απο 6112 μεχρι 6122 αλλά στο translate to.. δεν μπορώ να γράψω 6112-6122 ...μέχρι το (6112- )μπορώ να γράψω..δηλάδη δεν το χωράει..το ίδιο και στο trigger port δίπλα..τι να κάνω?
ScarletK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ίσως δεν το έγραψα καλά. Μην ξεχάσεις να κάνεις restart πάλι πολλές φορές σκαλώνουν αυτές οι ρυθμίσεις. Και στα settings στο frozen throne στην game port να λέει 6112. (options->gameplay)
panik18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Α οκ...θα το κανω και θα σου πώ τι έγινε!Μισό!
panik18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Mε το πρόγραμμα το Hamachi δηλαδή δεν κάνω τίποτα?
panik18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά έβαλα και στα 2 λάπτοπ τα windows 7...Μπορεί κάποιον να μου εξηγήσει ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να παίξουμε lan? Και άν χρειάζεται να κατεβάσω κάτι αν γίνεται να μου γράψει και το λίνκ!! Ευχαριστώ Πολυ!!
panik18 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα και παίζουμε τώρα μια χαρά!! Ευχαριστώ για όλα!
GamerManiac Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δωσε και κανένα account σου να παίζουμε
GamerManiac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ρε Μάγκες ξέρετε τι φτιάχνουμε anubarak?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.