Προς το περιεχόμενο

Bautec - DDNS

ikaros81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά. Εχω ένα πρόβλημα, με το bautec modem. Εχω ένα conn-x@work με static ip. Για να μην θυμάμαι την IP ADDRESS εχω δημιουργήσει ένα ddns account πχ: test.dyndns.org. Εχω ρυθμίσει στο modem το DDNS. Όταν είμαι στο Local Lan, δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα μου είναι όταν προσπαθώ να συνδεθω απομακρυσμένα. Κάνω ping & tracert το test.dyndns.org, Μου βγάζει κανονικά την IP και δείχνει ότι επικοινωνεί κανονικά με το router. Όταν όμως προσπαθώ μέσω internet explorer να βάλω αυτήν την διεύθυνση, δεν μου βγάζει τίποτα. Δεν υπάρχει επικοινωνία. .........

Μηπως έχει κάποια ρύθμιση το Modem για DDNS την οποία δεν ξέρω για επικοινωνία μεσα Internet ?

Δημοσ.

κάνεις κανωνικά ping από έξω στο dyndns σου ;

και όταν το γράφεις σε έναν browser δεν σου ανοίγει κάτι ; ( τι περιμένεις να σου ανοίξει )

αν περιμένεις να δεις τον ρουτερ σου ξέχνα το 99% τα ρουτεράκια δεν σε αφήνουν να δεις το web interface του από public ip

αν πάλι έχεις σηκώσει κάποιον web server και δεν βλέπεις την σελίδα από έξω αλλά την βλέπεις από μέσα τότε πρέπει να κάνει forward την αντίστοιχη πόρτα.

εξήγησε λίγο παραπάνω τι προσπαθείς να δεις από έξω

Δημοσ.

κανω κανονικά Ping στο DDNS Account από άλλη γραμμή Internet. θέλω να μπω στο web Interface του Router. Σε ένα άλλο Bautec, ίδιο μοντέλο, διαφορετικό firmware, μπαίνω κανονικά στο web interface. Σε αυτό όχι .

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο modem δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια επιλογή. Κοιτάζω μία μια τις επιλογές και πουθενά δεν λέει κατί τέτοιο .

Δημοσ.

to dydns ειναι για να αντιστοιχεις την Ip σου.το τι σε αφηνει μετα εχει να κανει με το ρουτερ.σε πολλα ρουτερ πρεπει να το ανοιξεις το remote management ενω σε αλλα πρεπει να κλεισεις το firewall Που εμποδιζει να γινει αυτο.το 99 τις εκατο των ρουτερ απο default δεν αφηνουν ανοιχτο το Remote.γινοταν καποτε αυτο και υπηρχαν αρκετα θεματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο ACL. Το interface ήταν μόνο για lan αντί να είναι για Both. Μόλις το γύρισα δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...