phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 ΤΝ δε φοράει; Λογικά θα είναι φτωχές οι γωνίες θέασης.
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς και να πάρεις ένα tv-tuner + οθόνη Και εγώ αυτό θα έλεγα. Δεν προτιμώ οθόνες με ενσωματωμένο δέκτη TV. ΤΝ δε φοράει; Λογικά θα είναι φτωχές οι γωνίες θέασης. Εξαρτάτε και τι οθόνη είναι. Δεν έχει να κάνει μόνο το Panel.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 και γιατι δεν παιρνεις εναν αποκωδικοποιητη hdmi να το συνδεσεις πανω της οεο; Μερικοι εδω μεσα στερεψαν απο ιδεες
shadowmann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 και γιατι δεν παιρνεις εναν αποκωδικοποιητη hdmi να το συνδεσεις πανω της οεο; Μερικοι εδω μεσα στερεψαν απο ιδεες πολλές λύσεις υπάρχουν αλλα εγώ για τους λόγους μου είπα να πάρω με ενσωματωμένο δέκτη TV. υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά χωρίς δέκτη TV?
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ετουτο θα το ψαξεις να το βρεις εσυ. Σιγουρα με τα ιδια χρηματα που θα διαθεσεις για ενα monitor/tv θα υπαρχει κατι αρκετα καλυτερο. Απο κει και περα ενας αποκωδικοποιητης θα σου λυσει και τα χερια προσφατα πηρα και εγω εναν crystal audio HD με τον οποιο μπορω να γραψω και εκπομπες οταν απουσιαζω απο το σπιτι σε στικακι ή σκληρο + οτι μπορω να δω ταινιες & να ακουω μουσικη διχως την αναγκη για pc (οικονομια δηλαδη) εσυ αποφασιζεις.
gagarin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 από απόκριση σε games πως τα πάει? η γωνία θέασης είναι καλή?μπορείς δηλαδή να ξαπλώσεις και να δεις ταινιούλα η μπα? Την χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλεόραση (και σαν οθονη μονο για να δω ταινιες απο το Netbook) Μια χαρα βλεπω...δεν εχω παραπονο...για παιχνιδια δεν μπορω να σου πω γιατι δεν παιζω...
Heatspreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @shadowmann Αν αλλάζει πάρα πολύ η γωνία θέασης ίσως να αλλάζουν τα χρώματα. Απ' ότι βλέπω η οθόνη/TV δεν έχει ρυθμίσεις ύψους και γωνίας, οπότε ίσως υπάρχει θέμα. Αυτό που έχω καταλάβει τέλος είναι ότι τα χρώματα αλλοιώνονται, όταν η γωνία θέασης αλλάζει κάθετα και όχι οριζόντια. Το επισημαίνω αυτό επειδή είπες ότι θες να ξαπλώνεις.
FaRMaKhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Με ΤΝ ξεχνας ξαπλωμα παντως εκ πειρας μιλαω Εκτος αν την γυριζεις συνεχεια προς τα κατω αλλα και παλι μη περιμενεις πολλα θα βλεπεις μαυριλα οτι κ να κανεις
shadowmann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 οπότε τι μου προτείνεται σε αυτά τα λεφτά? να πάω σε LED? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-BX2431-LED-Monitor-24-SM-BX2431.htm η αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-XL2370-LED-Monitor-23-SM-XL2370.htm ? στην δεύτερη οθόνη φαντάζομαι γίνετε να πάρει τον ήχο από το HDMI και να τον βγάλει από την οπτική?
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ρε shadow man εχεις χρηματα για πεταμα; με 300 ευρα κολλας αλλα 100 τα χριστουγενα και τσιμπας χαλαρα μια 32αρα!! Λοιπον εγω για λογους οικονομιας συνδεσα την samsung 2232bw με τον αποκωδικοποιητη τον αποκωδικοποιητη με τα ηχεια και επειδη δεν εβλεπα της αλλαξα ενα τραπεζακι οχι οτι δεν εβλεπα πριν. Οτι οθονη και να εχεις παντως ειναι κανονας η οθονη να ειναι αν οχι λιγο ποιο χαμηλα αποτι καθεσαι στο ιδιο υψος.Κανε μια βολτα σε μαγαζια που εχουν home cinema Τι led και μπαρουφες ολα το ιδιο προβλημα εχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.