Προς το περιεχόμενο

αγορά οθόνης+TV

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

θέλω να πάρω μια καινούργια οθόνη για το pc+xbox κτλ αλλα θέλω αυτή τι φορα να έχει και δέκτη TV.

θέλω να πάω σε 23" η 24" (μιας και τώρα έχω μια 22" samsung)να είναι Full HD με αρκετές εισόδους και ειδικά HDMI.

δεν θέλω να δώσω πάνω από 260euro.

ευχαριστώ

Δημοσ.

βασικά δεν θέλω να ανοίγω το pc για να δω TV (όχι ότι τρελαίνομαι ντε και καλά να έχει και TV, απλά το προτιμώ γιατί θέλω να βγάλω την τηλεόραση από το δωμάτιο)

Δημοσ.

βασικά δεν θέλω να ανοίγω το pc για να δω TV (όχι ότι τρελαίνομαι ντε και καλά να έχει και TV, απλά το προτιμώ γιατί θέλω να βγάλω την τηλεόραση από το δωμάτιο)

ok......Αυτή από μένα SAMSUNG P2370HD δεν ειναι και η καλύτερη αλλά για τα λεφτά της αξίζει

Δημοσ.

από περιέργεια χωρίς TV δηλαδή είναι μεγάλη η διαφορά? (σε θέμα ποιότητας)

για πες μου τι προτείνεις?

απλά θέλω να έχει HDMI και αν έχει 2 ακόμα καλύτερα να μην βγάζω-βάζω καλώδια...

Δημοσ.

από περιέργεια χωρίς TV δηλαδή είναι μεγάλη η διαφορά? (σε θέμα ποιότητας)

για πες μου τι προτείνεις?

απλά θέλω να έχει HDMI και αν έχει 2 ακόμα καλύτερα να μην βγάζω-βάζω καλώδια...

Όταν λες σε θέμα ποιότητας το συγκρίνεις με ένα monitor;

Δημοσ.

Όταν λες σε θέμα ποιότητας το συγκρίνεις με ένα monitor;

δεν το έθεσα σωστά.

ήθελα να μου πεις τι καλύτερο μπορούσα να πάρω σε αυτά τα λεφτά επειδή είπες ότι δεν είναι και η καλύτερη

Δημοσ.

πήγα και είδα την Samsung SM-2470HD LCD TV αλλα ήθελα να το ψάξω λίγο ακόμα και έτσι δεν την πήρα....

υπάρχει κάποιος που την έχει ώστε να μου πει μια γνώμη?γιατί εκεί στο πλαίσιο δεν μπορείς να δεις και πολλά με ένα trailer που παίζει...

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εκτός από αυτό παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες όπως ο φωτισμός, οι ρυθμίσεις που (δεν) του 'χουν κάνει, πόσες ώρες και μέρες παίζει ακατάπαυστα κ.λπ..

Δημοσ.

πήγα και είδα την Samsung SM-2470HD LCD TV αλλα ήθελα να το ψάξω λίγο ακόμα και έτσι δεν την πήρα....

υπάρχει κάποιος που την έχει ώστε να μου πει μια γνώμη?γιατί εκεί στο πλαίσιο δεν μπορείς να δεις και πολλά με ένα trailer που παίζει...

ευχαριστώ

Την εχω εγω εδω και 10 μερες...

Απο πλαισιο την αγορασα...

Στις 24" δεν θα βρεις κατι καλυτερο με τετοια τιμη...αψογη σε όλα...με πολυ καλη αποδοση...

Εγω την πηρα για το δωματιο μου εχει καλωδιο VGA μεσα που το βαζω στο netbook και βλεπω ταινιες ΑΝΕΤΑ!!!

Αν ψαχνεις για μια τηλεοραση με FULL HD(1080p) στις 24" πιστευω οτι είναι μια τίμια αγορα...

Δημοσ.

Την εχω εγω εδω και 10 μερες...

Απο πλαισιο την αγορασα...

Στις 24" δεν θα βρεις κατι καλυτερο με τετοια τιμη...αψογη σε όλα...με πολυ καλη αποδοση...

Εγω την πηρα για το δωματιο μου εχει καλωδιο VGA μεσα που το βαζω στο netbook και βλεπω ταινιες ΑΝΕΤΑ!!!

Αν ψαχνεις για μια τηλεοραση με FULL HD(1080p) στις 24" πιστευω οτι είναι μια τίμια αγορα...

από απόκριση σε games πως τα πάει?

η γωνία θέασης είναι καλή?μπορείς δηλαδή να ξαπλώσεις και να δεις ταινιούλα η μπα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...