shadowmann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα θέλω να πάρω μια καινούργια οθόνη για το pc+xbox κτλ αλλα θέλω αυτή τι φορα να έχει και δέκτη TV. θέλω να πάω σε 23" η 24" (μιας και τώρα έχω μια 22" samsung)να είναι Full HD με αρκετές εισόδους και ειδικά HDMI. δεν θέλω να δώσω πάνω από 260euro. ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς και να πάρεις ένα tv-tuner + οθόνη
shadowmann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 για το PC εννοείς?αν ναι ,δεν θα με βολέψει.
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 για το PC εννοείς?αν ναι ,δεν θα με βολέψει. Ναι για το pc μιλαω παντός είναι πολύ καλή λύση
shadowmann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 βασικά δεν θέλω να ανοίγω το pc για να δω TV (όχι ότι τρελαίνομαι ντε και καλά να έχει και TV, απλά το προτιμώ γιατί θέλω να βγάλω την τηλεόραση από το δωμάτιο)
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 βασικά δεν θέλω να ανοίγω το pc για να δω TV (όχι ότι τρελαίνομαι ντε και καλά να έχει και TV, απλά το προτιμώ γιατί θέλω να βγάλω την τηλεόραση από το δωμάτιο) ok......Αυτή από μένα SAMSUNG P2370HD δεν ειναι και η καλύτερη αλλά για τα λεφτά της αξίζει
shadowmann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 από περιέργεια χωρίς TV δηλαδή είναι μεγάλη η διαφορά? (σε θέμα ποιότητας) για πες μου τι προτείνεις? απλά θέλω να έχει HDMI και αν έχει 2 ακόμα καλύτερα να μην βγάζω-βάζω καλώδια...
rafail1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 από περιέργεια χωρίς TV δηλαδή είναι μεγάλη η διαφορά? (σε θέμα ποιότητας) για πες μου τι προτείνεις? απλά θέλω να έχει HDMI και αν έχει 2 ακόμα καλύτερα να μην βγάζω-βάζω καλώδια... Όταν λες σε θέμα ποιότητας το συγκρίνεις με ένα monitor;
blacksuede Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157039 εδώ είσαι 24αρα με 2 hdmi και 236€!!!
shadowmann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λες σε θέμα ποιότητας το συγκρίνεις με ένα monitor; δεν το έθεσα σωστά. ήθελα να μου πεις τι καλύτερο μπορούσα να πάρω σε αυτά τα λεφτά επειδή είπες ότι δεν είναι και η καλύτερη
shadowmann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 πήγα και είδα την Samsung SM-2470HD LCD TV αλλα ήθελα να το ψάξω λίγο ακόμα και έτσι δεν την πήρα.... υπάρχει κάποιος που την έχει ώστε να μου πει μια γνώμη?γιατί εκεί στο πλαίσιο δεν μπορείς να δεις και πολλά με ένα trailer που παίζει... ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός από αυτό παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες όπως ο φωτισμός, οι ρυθμίσεις που (δεν) του 'χουν κάνει, πόσες ώρες και μέρες παίζει ακατάπαυστα κ.λπ..
shadowmann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 εννοείτε. το μονο που με χάλασε λίγο ήταν τα κουμπιά αφής... μέχρι να τα βρω δε...πολύ γέλιο xD
gagarin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 πήγα και είδα την Samsung SM-2470HD LCD TV αλλα ήθελα να το ψάξω λίγο ακόμα και έτσι δεν την πήρα.... υπάρχει κάποιος που την έχει ώστε να μου πει μια γνώμη?γιατί εκεί στο πλαίσιο δεν μπορείς να δεις και πολλά με ένα trailer που παίζει... ευχαριστώ Την εχω εγω εδω και 10 μερες... Απο πλαισιο την αγορασα... Στις 24" δεν θα βρεις κατι καλυτερο με τετοια τιμη...αψογη σε όλα...με πολυ καλη αποδοση... Εγω την πηρα για το δωματιο μου εχει καλωδιο VGA μεσα που το βαζω στο netbook και βλεπω ταινιες ΑΝΕΤΑ!!! Αν ψαχνεις για μια τηλεοραση με FULL HD(1080p) στις 24" πιστευω οτι είναι μια τίμια αγορα...
shadowmann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Την εχω εγω εδω και 10 μερες... Απο πλαισιο την αγορασα... Στις 24" δεν θα βρεις κατι καλυτερο με τετοια τιμη...αψογη σε όλα...με πολυ καλη αποδοση... Εγω την πηρα για το δωματιο μου εχει καλωδιο VGA μεσα που το βαζω στο netbook και βλεπω ταινιες ΑΝΕΤΑ!!! Αν ψαχνεις για μια τηλεοραση με FULL HD(1080p) στις 24" πιστευω οτι είναι μια τίμια αγορα... από απόκριση σε games πως τα πάει? η γωνία θέασης είναι καλή?μπορείς δηλαδή να ξαπλώσεις και να δεις ταινιούλα η μπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.