Andre85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Οταν λεει ο Louci4er σελιδα του ρουτερ εννοει να γραψεις στον browser σου κατι σε 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 αναλογος με το τι router εχεις Επισης για να μην ψαχνεσαι θα σου ζητησει και username/password για να ανοιξεις τη σελιδα το οποιο ή θα ειναι κολλημενο κατω απο το ρουτερ ή θα ειναι της μορφης admin/password|||admin/1234|||admin/admin κ.ο.κ όταν συνδέσω το modem/router μου ζήτησε τους κωδικούς κλπ κλπ.. Με το router όταν ανοίγω τον υπολογιστή συν΄δεεται αυτόματα στο διαδίκτυο;; Γιατί θυμάμαι πως στο παλιό υπολογιστή με απλό modem πατούσα ένα κουμπί που έλεγε "κλήση" Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς;;
Andre85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σας!!Είμαι ο αδερφός της Κορίνας12 και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που την βοηθήσατε στην επιλογή του υπάρχοντος υπολογιστή! Απλώς,θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις: 1.Αν θελήσω να βάλω άλλη μια μ΄νημη ram πρέπει να είναι ίδια με αυτές που υπάρχουν ήδη ή μπορώ να πάρω οποιαδήποτε εταιρίας αρκεί να γράφει τα ίδια νούμερα επάνω της;; 2.Επειδή τελικά έβαλα και την ψύκτρα Hyper 212+ ποια είναι θεωρητικά η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να έχει ο υπολογιστής;;Τώρα δεν ξεπερνά του; 19 βαθμούς;; 3.Ο 1055 μπορεί να ανέβει;;Δηλαδή απο 2,8 να πάει 3Gh;;Αν ναι,πώς γίνεται αυτό;;
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 1. Αρκεί να έχει τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, αλλά εξαρτάται κι απ' την περίπτωση. 2. Υπό φόρτο πώς πάει; 3. Άνετα ανεβαίνει, και στα 4GHz μη σου πω Μέσω overclocking θα γίνει αυτό, για το οποίο θα ανατρέξεις στο σχετικό section.
Andre85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 1. Αρκεί να έχει τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, αλλά εξαρτάται κι απ' την περίπτωση. 2. Υπό φόρτο πώς πάει; 3. Άνετα ανεβαίνει, και στα 4GHz μη σου πω Μέσω overclocking θα γίνει αυτό, για το οποίο θα ανατρέξεις στο σχετικό section. τι εννοείς με το " Υπό φόρτο πώς πάει;" ;; Βασικά,προσπαθώ να μάθω ακόμα τα windows 7..Με μπερδεύουν ώρες ώρες.. Στα παιχνίδια που παίζω αυτή την στιγμή μια χαρά είναι!Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. (Τα παιχνίδια αυτά δεν νομίζω να είναι και απο τα πιο απαιτητικά βέβαια..Για πχ παίζω το Dragon Age Origins,Rise of the Argonauts,pro 10,Nba..Δεν ξέρω ποια είναι τα απαιτητικά παιχνίδια...) Αν μπορείς να μου διευκρινήσεις σε τι αναφέρεσαι ευχαρίστως να σε πω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.