Προς το περιεχόμενο

Αγορά Υπολογιστή

Andre85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Ως προς το κουτί διαφωνείς ως προς το υλικό κατασκευής του;;(για να καταλάβω)

2.Ως προς ποιες μνήμες δεν υπάρχει πρόβλημα;;Σε αυτές που πρότεινα εγώ;Σε αυτές που πρότεινες εσύ;Ή και στις δύο;

Για την ψύκτρα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm δεν είναι καλή;;;Να έχω μια εναλλακτική βρε αδερφέ..

Πάντως αν αντι των 800 βρω 870 ευρώ μπορώ να πάρω την 6850 και την 880GA-UD3 :P (αν τα βρω--OXI πως θα ήταν άσχημα!!)

1)Καθαρά θέμα γούστου και μιας Α εμπιστοσύνης στην coolermaster ,δεν είναι άσχημο το asgard , απλά άποψη μου μεταξύ τον 2 προτιμώ το cm και πιστεύω και ο αδερφός σου :P

2)Με καμία δε θα έχεις πρόβλημα .

Καλή είναι η ψύκτρα για εναλλακτική της hyper .Στη σύνθεση που σου έκανα 6850 έχει . Α και αν έβρισκες τα 870€ καλύτερα απο 6850 να πήγαινες στην 6870 παρά σε άλλη μητρική, αλλά μη σε βάζω σε διλήμματα πάλι ..

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)Καθαρά θέμα γούστου και μιας Α εμπιστοσύνης στην coolermaster ,δεν είναι άσχημο το asgard , απλά άποψη μου μεταξύ τον 2 προτιμώ το cm και πιστεύω και ο αδερφός σου :P

2)Με καμία δε θα έχεις πρόβλημα .

Καλή είναι η ψύκτρα για εναλλακτική της hyper .Στη σύνθεση που σου έκανα 6850 έχει . Α και αν έβρισκες τα 870€ καλύτερα απο 6850 να πήγαινες στην 6870 παρά σε άλλη μητρική, αλλά μη σε βάζω σε διλήμματα πάλι ..

O αδερφός μου είχε πει για το Xigmatec Asgard..

Tεσπα,2 ερωτήσεις ακόμα:

Στα παιχνίδια παίζει ρόλο ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών;;

Ρωτάω γιατί έλεγα να αντί του 6πύρηνου να βάλω 4πύρηνο τον 965..(ο 965 δεν θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους για 4-5 χρόνια;)Ή θα κάνω μεγάλο λάθος;

Επίσης ποια απο τις 2 εταιρίες θεωρείτε πώς είναι πιο αξιόπιστη;Η Seagate ή η Western Digital ;;Ρωτάω για να καταλήξω για τον σκληρό δίσκο!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!Μάκια!

Δημοσ.

Σαφώς είναι προτιμότερος ο συνδυασμός 965-6870, παρά 1055-6850 όσον αφορά το gaming!

Γενικά, για τη Seagate έχουν ακουστεί διάφορα (τα οποία παραδέχθηκε και η εταιρία), όχι ότι και η WD δεν έχει αστοχίες. Από την άλλη, ο Seagate που έχω τώρα είναι ο πιο ήσυχος δίσκος που είχα ποτέ, ενώ διαθέτω και WD 10ετίας με την τερατώδη για τότε χωρητικότητα των 40GB που δουλεύει ακόμη κανονικότατα... Σε βοήθησα? Μάλλον όχι :rolleyes: , αλλά το θέμα HDD είναι λίγο lotto...

Όσον αφορά την ψήκτρα, ξεκίνα με τη μαμά και σε 2-3 εβδομάδες πας στο Πλαίσιο και βάζεις πάνω μία της προκοπής που θε έχουν τότε (αν φυσικά ΔΕΝ είναι διαθέσιμη η 212!!!).

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο, κίνηση που αποδείχθηκε πολύ αποδοτική και το μηχανάκι δουλεύει 24/7 από πέρσι τέτοιον καιρό. ;)

Δημοσ.

Σαφώς είναι προτιμότερος ο συνδυασμός 965-6870, παρά 1055-6850 όσον αφορά το gaming!

Γενικά, για τη Seagate έχουν ακουστεί διάφορα (τα οποία παραδέχθηκε και η εταιρία), όχι ότι και η WD δεν έχει αστοχίες. Από την άλλη, ο Seagate που έχω τώρα είναι ο πιο ήσυχος δίσκος που είχα ποτέ, ενώ διαθέτω και WD 10ετίας με την τερατώδη για τότε χωρητικότητα των 40GB που δουλεύει ακόμη κανονικότατα... Σε βοήθησα? Μάλλον όχι :rolleyes: , αλλά το θέμα HDD είναι λίγο lotto...

Όσον αφορά την ψήκτρα, ξεκίνα με τη μαμά και σε 2-3 εβδομάδες πας στο Πλαίσιο και βάζεις πάνω μία της προκοπής που θε έχουν τότε (αν φυσικά ΔΕΝ είναι διαθέσιμη η 212!!!).

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο, κίνηση που αποδείχθηκε πολύ αποδοτική και το μηχανάκι δουλεύει 24/7 από πέρσι τέτοιον καιρό. ;)

965-6870 Απορρίπτεται γιατί φεύγω πολύ!!

ή θα βάλω 1055-5770 ή 965-6850

Τελικά για σκληρό θα WD 500gb ( είναι αρκετά!-υπάρχει και εξωτερικός δίσκος 1tb)

Η 5770 σε ανάλυση 1920χ1080 θα την βγάλει κανα 2 χρονάκια;;Βασικά τα games που παίζει ο αδερφός μου είναι pro,κανα rpg στυλ Oblivion,The witcher,Dragon Age και κανα παιχνίδι στρατηγικής...

Δημοσ.

Γιατί 965 και όχι 955;

O υπολογιστής φτιάχνεται, κατ'επιθυμία του πελάτου, αποκλειστικά στο Πλαίσιο, όπου 955 ΔΕΝ είναι διαθέσιμος... Από 965 πάμε σε 1055.

Δημοσ.

Λοιπον θα αγοραστουν τα εξής:

Xigmatec Asgard

chieftec APS-500 PSU (500W)

LG GH22NS50 BLACK DVD-RW

WD CAVIAR BLACK 640GN SATAIII

SAPPHIRE 6850

AMD PHENOM 1055T

GIGABYTE 880GA-UD3H

TRASCEND 2GB DDR3-1333 RAM X2

XIGMATEC XLF-1254 BLACKLINE LED FAN -120MM

WINDOWS 7 HOME EDITION 64-BIT GREEK DSP

ΣΥΝΟΛΟ: 874 Ευρώ

Δημοσ.

Ασε απ εξω τα windows 7 και νατη η 6870

επισης για δισκο θα μπορουσες να κοιταξεις και κανεναν

samsung spinpoint που ειναι αρκετα γρηγοροι

Δημοσ.

Λοιπον θα αγοραστουν τα εξής:

Xigmatec Asgard

chieftec APS-500 PSU (500W)

LG GH22NS50 BLACK DVD-RW

WD CAVIAR BLACK 640GN SATAIII

SAPPHIRE 6850

AMD PHENOM 1055T

GIGABYTE 880GA-UD3H

TRASCEND 2GB DDR3-1333 RAM X2

XIGMATEC XLF-1254 BLACKLINE LED FAN -120MM

WINDOWS 7 HOME EDITION 64-BIT GREEK DSP

ΣΥΝΟΛΟ: 874 Ευρώ

ΤΕΛΕΙΟΣ...

Καλυπτει τις αναγκες του αδερφου σου μια χαρα, θα ενθουσιαστει με το πρωτο κιολας παιχνιδι που θα βαλει, και σιγα σιγα θα αρχισει και το tweeking-O/C...

Ολοι εδω θα ειμαστε να τον βοηθήσουμε σε οτι χρειαστει...

Και για να το κανουμε πιο λιανα, εφοσον κατεληξες σε 6850, οτιδηποτε αλλο αλλαξεις στο συστημα σου, θα εχει απειροελαχιστες διαφορες...και σε euro και σε επιδοσεις...

Και για να μην αγχωνεσαι, το συστημα θα κρατησει για αρκετο καιρο...το πολυ πολυ καποια στιγμη στο μελλον να αλλαξει ο αδερφος καρτα γραφικων, με την αντιστοιχη τοτε....

Ειναι πραγματικα souper, και λαμβανοντας υποψιν κυριως την επιθυμια σου να τα παρεις απο ενα συγκεκριμενο καταστημα, για τους λογους που εξηγησες προηγουμενως...

Well done, περιμενουμε νεα-εντυπωσεις απο τον αδερφο σου...τα υπολοιπα θα τα συζητησουμε με τον ιδιο.

Δημοσ.

Λοιπόν,σήμερα το πρώί πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και παράγγειλα την παραπάνω σύνθεση.

Βέβαι το τροφοδοτικό που είχα διαλέξει εγώ δεν υπήρχε στις αποθήκες εδώ στην Πάτρα και το άλλαξα με αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-550W-80-plus-APS-550C-APS-550C.htm

Είναι λογικά καλύτερο σε σχέση με αυτό που είχα πριν,έτσι δεν είναι;

Επίσης,μου είπαν πως το μόνο που θα χρειαστεί να κάνω είναι να ενεργοποιήσω τα windows 7 ( θα είναι ήδη πεαρασμένα στον υπολογιστή ).ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;

Επίσης,λόγω windows 7 ξέρω ότι το modem ( usb ) που χρησιμοποιούσα για το διαδίκτυο δεν θα μου κάνει πια.Μια ξαδερφή μου μου έφερε ένα ενσύρματο modem router του ΟΤΕ το οποίο έχει και θύρα ethernet και usb θύρα.Επειδή το cd που υο σύνόδευε έχει drivers για xp και vista μόνο μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η σύνδεση μέσω ethernet;

Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είναι επιτυχής η σύνδεση και τι drivers πρέπει να περάσω;;

Ο υπολογιστής θα είναι στο σπίτι αύριο το πρωί! μου είπαν απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!

Δημοσ.

Λοιπόν,σήμερα το πρώί πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και παράγγειλα την παραπάνω σύνθεση.

Βέβαι το τροφοδοτικό που είχα διαλέξει εγώ δεν υπήρχε στις αποθήκες εδώ στην Πάτρα και το άλλαξα με αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-550W-80-plus-APS-550C-APS-550C.htm

Είναι λογικά καλύτερο σε σχέση με αυτό που είχα πριν,έτσι δεν είναι;

Επίσης,μου είπαν πως το μόνο που θα χρειαστεί να κάνω είναι να ενεργοποιήσω τα windows 7 ( θα είναι ήδη πεαρασμένα στον υπολογιστή ).ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;

Επίσης,λόγω windows 7 ξέρω ότι το modem ( usb ) που χρησιμοποιούσα για το διαδίκτυο δεν θα μου κάνει πια.Μια ξαδερφή μου μου έφερε ένα ενσύρματο modem router του ΟΤΕ το οποίο έχει και θύρα ethernet και usb θύρα.Επειδή το cd που υο σύνόδευε έχει drivers για xp και vista μόνο μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η σύνδεση μέσω ethernet;

Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είναι επιτυχής η σύνδεση και τι drivers πρέπει να περάσω;;

Ο υπολογιστής θα είναι στο σπίτι αύριο το πρωί! μου είπαν απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!

Tο τροφοδοτικο ειναι οντως καλυτερο.Τωρα για το router απο την στιγμη που εχει θυρα ethernet ξεχνας την usb και ασχολησε με την πρωτη.Δεν χρειαζεται να περασεις τπτ απο drivers.Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι αφου το συνδεσεις να πας στην σελιδα του router και να πληκτρολογησεις το username και το Password που σου εδωσαν οταν εκανες την συνδεση και εισαι ετοιμη.Τωρα για τα windows δεν ξερω πως τα ενεργοποιεις γιατι δεν ειχα ποτε μου γνησια windows. :lol:

Δημοσ.

Οταν λεει ο Louci4er σελιδα του ρουτερ εννοει να γραψεις στον browser σου

κατι σε 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 αναλογος με το τι router εχεις

Επισης για να μην ψαχνεσαι θα σου ζητησει και username/password για να ανοιξεις τη σελιδα

το οποιο ή θα ειναι κολλημενο κατω απο το ρουτερ ή θα ειναι της μορφης

admin/password|||admin/1234|||admin/admin κ.ο.κ

Δημοσ.

Συγνώμη που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω νωρίτερα...

Ήθελα να σας πω πως έχω το υπολογιστή εδώ και 4 ημέρες και είναι και πολύ ωραίος!!

Τώρα πρέπει να βρω κάποιο αξιόλογο παιχνίδι για να δοκιμάσω την 6850!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...