Προς το περιεχόμενο

Αγορά Υπολογιστή

Andre85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που το θυμήθηκα: Αν σε μητρική που υποστηρίζει SATAIII βάλω σκληρό με SATAII θα υπάρχει πρόβλημα;;Θα χαλάσει η μητρική;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή με αυτό τον adaptor ( ο οποίος λογικά θα συνδεθεί κάπου μέσα στο κουτί;; ) θα λύσει το πρόβλημα;;

Ή να πάρω για καλό ένα DVI-D καλώδιο;;

Ρώτησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι με την παραλαβή του υπολογιστή θα μου δώσουν και τα cd (ή και οτιδήποτε άλλο) που σύνόδευε κάθε κομμάτι ξεχωριστά!

Όχι μέσα στο κουτί, στην έξοδο της κάρτας γραφικών μπαίνει δεν είναι τίποτα σα να βάζεις καλώδιο κεραίας τηλεόρασης ένα πράμα .Με το dvi θεωρητικά έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας αν και εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά .

Τώρα που το θυμήθηκα: Αν σε μητρική που υποστηρίζει SATAIII βάλω σκληρό με SATAII θα υπάρχει πρόβλημα;;Θα χαλάσει η μητρική;

Όχι κανένα απολύτως πρόβλημα .

Δημοσ.

Λοιπόν,η σύνθεση που κατέληξα είναι η εξής:

ΘΗΚΗ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Asgard-Midi-Case-Black.htm

ΤΡΟΦ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-500W-APS-500S-APS-500S.htm

ΜΗΤΡ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

ΜΝΗΜΗ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-2Gb-Dimm-Ddr3-1333-Jm-JM1333KLU-2G.htm χ2

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-11163-02-20R.htm

ΣΚ.ΔΙΣΚΟΣ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-7200-12-ST31000528AS-1TB-HDD-3-5-32MB-Cache-Sata-3Gb-s-ST31000528AS.htm

DVD: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/GH22NS50-Black-DVD-RW-plus-Sata22X-Bulk-GH22NS50-AUAU50B.htm

ΕΠΕΞ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

ΨΥΚΤΡΑ: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm

ΛΕΙΤ: http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System-%28Windows--Mac%29/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-64-bit--Greek-DSP.htm

CASE FAN: http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-XLF-F1253-OrangeLine-LED-Fan-120mm-XLF-F1253.htm

Πώς σας φαίνεται;Χρειάζεται να κάνω κάποια σοβαρή αλλαγή;;

Ερωτήσεις:

1.Οι δίσκοι Seagate είναι καλοί;;;Ή είναι καλύτερο να βάλω ενα WD black εστω και με 500gb;

2. H μητρική αυτή αξίζει;;Δεν μπορώ να βρω γνώμες για αυτήν την κάρτα και ανησυχώ λιγάκι..

3. Είδα κάπου οτι η 5770 θέλει 500w για να λειτουργήσει.Αληθεύει;

4. Δεν πιστεύω αυτό το σύστημα να κάει πολύ;;Δηλαδή εννοώ οτι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται γύρω στις 4 ώρες καθημερινά.Σε αυτές τις 4 ωρες θα χαλάει 2000 watt;;Γιατί αν είναι να έρχεται η ΔΕΗ γύρω στα 1000ευρώ την βάψαμε..

5.Εχει σημασία αν το τροφοδοτικό είναι στο πάνω ή στο κάτω μέρος του κουτιού;;

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται;Χρειάζεται να κάνω κάποια σοβαρή αλλαγή;;

Ερωτήσεις:

1.Οι δίσκοι Seagate είναι καλοί;;;Ή είναι καλύτερο να βάλω ενα WD black εστω και με 500gb;

2. H μητρική αυτή αξίζει;;Δεν μπορώ να βρω γνώμες για αυτήν την κάρτα και ανησυχώ λιγάκι..

3. Είδα κάπου οτι η 5770 θέλει 500w για να λειτουργήσει.Αληθεύει;

4. Δεν πιστεύω αυτό το σύστημα να κάει πολύ;;Δηλαδή εννοώ οτι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται γύρω στις 4 ώρες καθημερινά.Σε αυτές τις 4 ωρες θα χαλάει 2000 watt;;Γιατί αν είναι να έρχεται η ΔΕΗ γύρω στα 1000ευρώ την βάψαμε..

5.Εχει σημασία αν το τροφοδοτικό είναι στο πάνω ή στο κάτω μέρος του κουτιού;;

1)Mια χαρά είναι.

2)Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι εννοείς.

3)Όχι.

4)Καμμιά 200αριά watt στην χειρότερη περίπτωση( όταν παίζει παιχνίδια δηλαδή) μπορεί και να καταναλώνει,παραπάνω με τίποτα.

5)Μην ασχολείσαι με αυτά, είναι λεπτομέρειες χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Δημοσ.

1)Mια χαρά είναι.

2)Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι εννοείς.

3)Όχι.

4)Καμμιά 200αριά watt στην χειρότερη περίπτωση( όταν παίζει παιχνίδια δηλαδή) μπορεί και να καταναλώνει,παραπάνω με τίποτα.

5)Μην ασχολείσαι με αυτά, είναι λεπτομέρειες χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Απλώς ρωτάω για την συγκεκριμένη μητρική αν είναι καλή ( MSI 870A-G54 )γιατί βλέπω οτι κοστίζει λίγα χρήματα.Για παράδειγμα σε σχέση με την Gigabyte 880GA-UD3H σε ποια σημεία είναι καλύτερη;;

Επιπλέον θα ήθελα να μου προτείνετε και μια καλή ψύκτρα στο επίπεδο της Hyper 212+ γιατί είδα πως στο Πλαίσιο λέει οτι έχει περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.Οπότε πείτε μου άλλη μία για να έχω εναλλακτική την ώρα της παραγγελίας!

--Σας ευχαριστώ--

Δημοσ.

Απλώς ρωτάω για την συγκεκριμένη μητρική αν είναι καλή ( MSI 870A-G54 )γιατί βλέπω οτι κοστίζει λίγα χρήματα.Για παράδειγμα σε σχέση με την Gigabyte 880GA-UD3H σε ποια σημεία είναι καλύτερη;;

Επιπλέον θα ήθελα να μου προτείνετε και μια καλή ψύκτρα στο επίπεδο της Hyper 212+ γιατί είδα πως στο Πλαίσιο λέει οτι έχει περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.Οπότε πείτε μου άλλη μία για να έχω εναλλακτική την ώρα της παραγγελίας!

--Σας ευχαριστώ--

Τι λίγα χρήματα? Λίγα είναι 90€ για αυτή τη μισοριξιά? Ούτε καν DVI έξοδο? Ούτε καν μία ρημαδοψύξη για τα pwm? Τα ίδια ισχύουν και για την ψήκτρα, το Πλαίσιο δε διαθέτει τίποτε το αξιόλογο σε λογική τιμή ενώ και τις δευτεροκλασσάτες τις δίνει αλμυρό φυστίκι...

Κατανοώ ότι σε απασχολεί το after-sales service (αυτό είναι και το πάτημα του Πλαισίου για την τιμολογιακή πολιτική), αλλά από κάποιο άλλο μαγαζί θα είχες πολύ πιο ισοροπημένη σύνθεση και θα είχες και ρέστα! 6πύρηνος 1055 σε τσίγκινο κουτί με γιαλαντζί τροφοδοτικό μόνο και μόνο για λόγους "υποστήριξης" ? ? ? It's a no go 4 me.

Δεν είπα τίποτα για τη single channel μνήμη, αυτό διορθώνεται εύκολα.

Δημοσ.

Τι λίγα χρήματα? Λίγα είναι 90€ για αυτή τη μισοριξιά? Ούτε καν DVI έξοδο? Ούτε καν μία ρημαδοψύξη για τα pwm? Τα ίδια ισχύουν και για την ψήκτρα, το Πλαίσιο δε διαθέτει τίποτε το αξιόλογο σε λογική τιμή ενώ και τις δευτεροκλασσάτες τις δίνει αλμυρό φυστίκι...

Κατανοώ ότι σε απασχολεί το after-sales service (αυτό είναι και το πάτημα του Πλαισίου για την τιμολογιακή πολιτική), αλλά από κάποιο άλλο μαγαζί θα είχες πολύ πιο ισοροπημένη σύνθεση και θα είχες και ρέστα! 6πύρηνος 1055 σε τσίγκινο κουτί με γιαλαντζί τροφοδοτικό μόνο και μόνο για λόγους "υποστήριξης" ? ? ? It's a no go 4 me.

Γιατί βγάζεις άκυρη όλη την σύνθεση;Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ;;

Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να παραγγείλω/αγοράσω απο αλλού τον υπολογιστή...

Προτεινέ μου και εσύ μια σύνθεση τότε..

Τι έχει το κουτί;;Εμένα μια χαρά μου φαίνεται..

Δημοσ.

Προσπάθησα να φτιάξω σύνθεση με αυτά που προσφέρει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή, αλλά έχει διαθέσιμη μόνο ετερόκλητη σαβούρα... Απελπισία.

Προσωπικά, ΔΕ θα αγόραζα τίποτε από το Πλαίσιο αυτή την περίοδο, ίσως σε 2-3 εβδομάδες όταν αποφασίσει να βάλει πράγματα της προκοπής και όχι με ρημάξει στο ξεστοκάρισμα. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι του Πλαισίου "έχω αυτό, αλλά μου λείπει το άλλο και αυτό το τρίτο που θες είναι διαθέσιμο στο υποκατάστημα της Κάτω Κωλοπετινίτσας, ενώ το άλλο το καλό κομμάτι το έχω μεν αλλά με καπέλο 25% σε σύγκριση με άλλους...".

ΥΓ. Το κουτί που επέλεξες πράγματι δείχνει ωραίο, αλλά στην πράξη είναι ένας εργονομικός και λειτουργικός εφιάλτης.

ΥΓ. Ντάξει, καλή είναι η μητρικούλα...

Δημοσ.

Προσπάθησα να φτιάξω σύνθεση με αυτά που προσφέρει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή, αλλά έχει διαθέσιμη μόνο ετερόκλητη σαβούρα... Απελπισία.

Προσωπικά, ΔΕ θα αγόραζα τίποτε από το Πλαίσιο αυτή την περίοδο, ίσως σε 2-3 εβδομάδες όταν αποφασίσει να βάλει πράγματα της προκοπής και όχι με ρημάξει στο ξεστοκάρισμα. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι του Πλαισίου "έχω αυτό, αλλά μου λείπει το άλλο και αυτό το τρίτο που θες είναι διαθέσιμο στο υποκατάστημα της Κάτω Κωλοπετινίτσας, ενώ το άλλο το καλό κομμάτι το έχω μεν αλλά με καπέλο 25% σε σύγκριση με άλλους...".

ΥΓ. Το κουτί που επέλεξες πράγματι δείχνει ωραίο, αλλά στην πράξη είναι ένας εργονομικός και λειτουργικός εφιάλτης.

ΥΓ. Ντάξει, καλή είναι η μητρικούλα...

Oπως βλέπεις μέχρι τώρα τα κομμάτια που έχω βάλει δεν είναι κομμάτια που υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα...

Οσο για το κουτί είδα οτι το προτείνουν πολλοί..Για να το προτείνουν οι περισσότεροι κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

όσο για την μητρική ρωτάω αν είναι καλή ή όχι ώστε να την αλλάξω με κάποια άλλη καλύτερη!

Υγ:Πρώτα μας αδειάζεις..και μετά προσπαθείς να τα μπαλώσεις μου φαίνεται...

Δημοσ.

Δεν είπα τίποτα για τη single channel μνήμη, αυτό διορθώνεται εύκολα.

Δηλαδή πόσο ήθελες να κάνει η μητρική ? Για δες στο skroutz και τιμές από τα υπόλοιπα καταστήματα .Επίσης άσχετο η msi δίνει 3 χρόνια εγγύηση που δε βλέπω να τηρούν όλα τα καταστήματα .

@ts H συνθέσεις που προτάθηκαν στην προηγούμενη σελίδα είναι ότι καλύτερο ,το ψειρίζεις πάρα πολύ χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος π.χ αυτή η μητρική έχει 80€ αυτή έχει 85€ τη παραπάνω έχει ? Μιλάμε για ένα budget pc από ένα συγκεκριμένο κατάστημα με συγκεκριμένα προϊόντα .Ο καθένας μπορεί να πει το τάδε κατάστημα έχει πιο φθηνές μνήμες το τάδε κατάστημα έχει στα ίδια λεφτά πιο ποιοτικό τροφοδοτικό . Ελάτε όμως και στη θέση ενός άπειρου χρήστη που δεν έχει ιδέα συναρμολόγησης τη θα ήταν πιο εύκολο αν κάτι γίνει να πάει όλο το pc στο πλαίσιο ή να βγάλει τη μητρική και να τη στήλη στο κατάστημα στο Κολοκοτρονίτσι ?

Τώρα όσον αφορά το pc ου έφτιαξες από ότι βλέπω κοστίζει 802€ και αυτό που σου έκανα σε προηγούμενη σελίδα 830€ .

Αν τα 28€ δεν είναι πρόβλημα να ξέρεις ότι αυτό που σου έφτιαξα είναι αρκετά ανώτερο σε κουτί ram και κάρτα γραφικών που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για games (η 5770 πιο γρήγορα θα τα βρει σκούρα στην ανάλυση της οθόνης σου ) Όσο για το τροφοδοτικό τα 4€ παραπάνω για το 550W σου εξήγησα ότι δεν είναι για τα W αλλά για τα παραπάνω Α που δίνει ,όχι ότι αυτό που έβαλες δεν αντέχει αλλά η διαφορά τιμής με Α είναι δυσανάλογη .

Δημοσ.

Δηλαδή πόσο ήθελες να κάνει η μητρική ? Για δες στο skroutz και τιμές από τα υπόλοιπα καταστήματα .Επίσης άσχετο η msi δίνει 3 χρόνια εγγύηση που δε βλέπω να τηρούν όλα τα καταστήματα .

@ts H συνθέσεις που προτάθηκαν στην προηγούμενη σελίδα είναι ότι καλύτερο ,το ψειρίζεις πάρα πολύ χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος π.χ αυτή η μητρική έχει 80€ αυτή έχει 85€ τη παραπάνω έχει ? Μιλάμε για ένα budget pc από ένα συγκεκριμένο κατάστημα με συγκεκριμένα προϊόντα .Ο καθένας μπορεί να πει το τάδε κατάστημα έχει πιο φθηνές μνήμες το τάδε κατάστημα έχει στα ίδια λεφτά πιο ποιοτικό τροφοδοτικό . Ελάτε όμως και στη θέση ενός άπειρου χρήστη που δεν έχει ιδέα συναρμολόγησης τη θα ήταν πιο εύκολο αν κάτι γίνει να πάει όλο το pc στο πλαίσιο ή να βγάλει τη μητρική και να τη στήλη στο κατάστημα στο Κολοκοτρονίτσι ?

Δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω για να με καταλάβετε..Στην αρχή εγώ ήθελα να πάρω αυτή την μητρική GIGABYTE 870A-UD3.Aλλα επειδή ξαφνικά είδα πως την είχαν διαθέσιμη σε ορισμένα καταστήματα έψαξα λιγάκι παραπάνω σαν αρχάρια που είμαι κατέληξα σε αυτή GIGABYTE 880GA-UD3H.Τα μέλη του forum που ασχολήθηκαν μαζί μου και τους ευχαριστώ για αυτό μου πρότειναν την MSI 870-G54. Kαι απλώς ήθελα να μάθω τι είδους διαφορές έχουν.Αν η 880GA είναι καλύτερη μπορώ να διαθέσω 20 ευρώ παραπάνω για να την παρω!

Δεν είπα κάτι κακό!! --Αν θεωρείτε οτι είπα κάτι κακό να με συγχωρέσετε--

Σε σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα και τα συγκεκριμένα προϊόντα που προσφέρει αυτά που έχω διαλέξει και προταθεί είναι καλά;;

(Ξέρω οτι σε άλλα καταστήματα υπάρχουν φθηνότερες μα και καλύτερες επιλογές.Μα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ μου είναι η πιο εύκολή λύση μιας και δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με άλλα μαγαζιά λόγω του αδερφού μου!)

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω για να με καταλάβετε..Στην αρχή εγώ ήθελα να πάρω αυτή την μητρική GIGABYTE 870A-UD3.Aλλα επειδή ξαφνικά είδα πως την είχαν διαθέσιμη σε ορισμένα καταστήματα έψαξα λιγάκι παραπάνω σαν αρχάρια που είμαι κατέληξα σε αυτή GIGABYTE 880GA-UD3H.Τα μέλη του forum που ασχολήθηκαν μαζί μου και τους ευχαριστώ για αυτό μου πρότειναν την MSI 870-G54. Kαι απλώς ήθελα να μάθω τι είδους διαφορές έχουν.Αν η 880GA είναι καλύτερη μπορώ να διαθέσω 20 ευρώ παραπάνω για να την παρω!

Δεν είπα κάτι κακό!! --Αν θεωρείτε οτι είπα κάτι κακό να με συγχωρέσετε--

Σε σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα και τα συγκεκριμένα προϊόντα που προσφέρει αυτά που έχω διαλέξει και προταθεί είναι καλά;;

(Ξέρω οτι σε άλλα καταστήματα υπάρχουν φθηνότερες μα και καλύτερες επιλογές.Μα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ μου είναι η πιο εύκολή λύση μιας και δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με άλλα μαγαζιά λόγω του αδερφού μου!)

Η GIGABYTE 880GA-UD3H έχει έξοδο dvi στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πράμα το οποίο δε θα χρησιμοποιήσεις λόγο του ότι θα βάλεις ανεξάρτητη κάρτα γραφικών , έχει 4 usb παραπάνω τα οποία πάλι είναι άχρηστα (ποίος χρησιμοποιεί 12 usb θύρες !!). Η λογική είναι ότι παίρνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι στη καλύτερη δυνατή τιμή .Τα 20€ πχ της διαφοράς ποιος ο λόγος να μη πάνε στην ψύκτρα ή σε καλύτερη κάρτα γραφικών που είναι το κυρίως κομμάτι ?Έχει και μητρική με 120€ που θα έχει κάτι παραπάνω "άχρηστο" και με 140€ και πάει λέγοντας .

Δημοσ.

Η GIGABYTE 880GA-UD3H έχει έξοδο dvi στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πράμα το οποίο δε θα χρησιμοποιήσεις λόγο του ότι θα βάλεις ανεξάρτητη κάρτα γραφικών , έχει 4 usb παραπάνω τα οποία πάλι είναι άχρηστα (ποίος χρησιμοποιεί 12 usb θύρες !!). Η λογική είναι ότι παίρνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι στη καλύτερη δυνατή τιμή .Τα 20€ πχ της διαφοράς ποιος ο λόγος να μη πάνε στην ψύκτρα ή σε καλύτερη κάρτα γραφικών που είναι το κυρίως κομμάτι ?Έχει και μητρική με 120€ που θα έχει κάτι παραπάνω "άχρηστο" και με 140€ και πάει λέγοντας .

Ωραία ,συγνώμη για την αναστάτωση που σας προκάλεσα!!Κατάλαβα τι λες!!!

Είδα ξανά την σύνθεσή σου moldovan20 απλώς έχω δυο ενστάσεις:

1.Η θήκη δεν μου αρέσει (προσωπική μου γνώμη) και θα πάω στο Xigmatec Asgard!

2.Oι μνήμες που μου πρότεινες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm λένε επάνω τους i5/i7.Κάνουν για το σύστημά μου;;Ή να βάλω αυτές που έχω διαλέξει εγώ;;

και μπορείς να μου προτείνεις μια ψύκτρα σε παρακαλώ αντίστοιχη της Hyper212;

Δημοσ.

Ωραία ,συγνώμη για την αναστάτωση που σας προκάλεσα!!Κατάλαβα τι λες!!!

Είδα ξανά την σύνθεσή σου moldovan20 απλώς έχω δυο ενστάσεις:

1.Η θήκη δεν μου αρέσει (προσωπική μου γνώμη) και θα πάω στο Xigmatec Asgard!

2.Oι μνήμες που μου πρότεινες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm λένε επάνω τους i5/i7.Κάνουν για το σύστημά μου;;Ή να βάλω αυτές που έχω διαλέξει εγώ;;

και μπορείς να μου προτείνεις μια ψύκτρα σε παρακαλώ αντίστοιχη της Hyper212;

1) Όπως νομίζεις

2) Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα

Η hyper212 είναι κορυφή στα 25€ δε βλέπω κάτι αντίστοιχο . Το ότι έχει περιορισμένο αριθμό δε σημαίνει ότι δε θα προλάβεις :P .Επίσης η ψύκτρα είναι απαραίτητη για αυτούς που ασχολούνται με overclock και για αυτούς που έχουν ευαίσθητα αυτιά .Μπορείς να το αποφύγεις αν θες .

Δημοσ.

1) Όπως νομίζεις

2) Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα

Η hyper212 είναι κορυφή στα 25€ δε βλέπω κάτι αντίστοιχο . Το ότι έχει περιορισμένο αριθμό δε σημαίνει ότι δε θα προλάβεις :P .Επίσης η ψύκτρα είναι απαραίτητη για αυτούς που ασχολούνται με overclock και για αυτούς που έχουν ευαίσθητα αυτιά .Μπορείς να το αποφύγεις αν θες .

1.Ως προς το κουτί διαφωνείς ως προς το υλικό κατασκευής του;;(για να καταλάβω)

2.Ως προς ποιες μνήμες δεν υπάρχει πρόβλημα;;Σε αυτές που πρότεινα εγώ;Σε αυτές που πρότεινες εσύ;Ή και στις δύο;

Για την ψύκτρα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm δεν είναι καλή;;;Να έχω μια εναλλακτική βρε αδερφέ..

Πάντως αν αντι των 800 βρω 870 ευρώ μπορώ να πάρω την 6850 και την 880GA-UD3 :P (αν τα βρω--OXI πως θα ήταν άσχημα!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...