Προς το περιεχόμενο

Αγορά Υπολογιστή

Andre85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α)Η μητρική που μου προτείνεις είναι καλύτερη απο αυτή που έχω βάλει;;

Επειδή λέει "internet only" αν παω στο μαγαζί και την ζητήσω θα μου την δώσουν;;

Είδα οτι ο 1055 είναι σε stock house..Aυτό είναι καλό ή κακό;;

β)Επίσης μου προτείνεις για σκληρό δίσκο blue!Eίναι καλύτερος απο τον black;

γ)Αν βάλω τον 640 δεν θα είναι πιο αργός ο υπολογιστής;;;

α)Αν εννοείς από άποψη εξοπλισμού σαφώς είναι καλύτερη,γι'αυτό και είναι πιο ακριβή κιόλας.Αν εννοείς από άποψη αξιοπιστίας δεν νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά επ'αυτού,κατά κύριο λόγο όμως την έβαλα για να μείνω μέσα στο budget, αν βέβαια σε παίρνει πάρε την gigabyte.

β)Το μόνο + του black έναντι του blue,κατ'εμέ είναι η επιπλέον εγγύηση και τίποτα άλλο.

γ)Για την χρήση που προορίζεται το pc,μάλλον όχι.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και οι 2 συνθεσεις που σου προτεινουν τα παιδια ειναι πολυ καλες, τις επιλεγεις οπως ειναι

εγω προσωπικα θα πηγαινα σε αυτη του rafail λογω επεξεργαστη, οχι οτι η προταση του Πανου ειναι ασχημη...

Δημοσ.

α)Αν εννοείς από άποψη εξοπλισμού σαφώς είναι καλύτερη,γι'αυτό και είναι πιο ακριβή κιόλας.Αν εννοείς από άποψη αξιοπιστίας δεν νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά επ'αυτού,κατά κύριο λόγο όμως την έβαλα για να μείνω μέσα στο budget, αν βέβαια σε παίρνει πάρε την gigabyte.

γ)Για την χρήση που προορίζεται το pc,μάλλον όχι.

Επειδή διαβάζοντας το post σου μπερδεύτηκα στις συνθέσεις που μου πρότειναν τα παιδιά η μητρική είναι η εξής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

Ενώ εγώ είχα βάλει την: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm

Ποια απο τις δύο είναι καλύτερη;;

Επίσης,γιατί να μην βάλω τον 1055 ή τον 965 που απ'οτι καταλαβαίνω είναι πιο καινούργιος και πιο γρήγορος απο τον 640;;

Αν βγαίνω και εκτός του χρηματικού ορίου που έχω θέσει περίπου 50 ευρώ δεν πειράζει αλλιώς μπορω να αλλάξω την 6850 με την 5770.Γίνεται δεν γίνεται;;

Επίσης,έχω μια απορία:

Η οθόνη που υπάρχει σας είπα πως είναι η SAMSUNG P2270HD 22'' LCD TV.

Επειδή είναι αχρησιμοποιήτη ακόμα - βρίσκεται δηλαδή στο κουτί -για την λειτουργία της ως οθόνη υπολογιστή θα πρέπει να περάσω drivers;;

Ρωτάω γιατί στην συσκευασία είχε ενα cd το οποίο λεει επάνω 1.User guide 2.Monitor driver και 3.Multiscreen

Πρέπει να εγκαταστήσω κάτι απο αυτά;;

Δημοσ.

Επειδή διαβάζοντας το post σου μπερδεύτηκα στις συνθέσεις που μου πρότειναν τα παιδιά η μητρική είναι η εξής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-870A-G54-SAM3-870-DDR3-870A-G54.htm

Ενώ εγώ είχα βάλει την: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm

Ποια απο τις δύο είναι καλύτερη;;

Επίσης,γιατί να μην βάλω τον 1055 ή τον 965 που απ'οτι καταλαβαίνω είναι πιο καινούργιος και πιο γρήγορος απο τον 640;;

Αν βγαίνω και εκτός του χρηματικού ορίου που έχω θέσει περίπου 50 ευρώ δεν πειράζει αλλιώς μπορω να αλλάξω την 6850 με την 5770.Γίνεται δεν γίνεται;;

Επίσης,έχω μια απορία:

Η οθόνη που υπάρχει σας είπα πως είναι η SAMSUNG P2270HD 22'' LCD TV.

Επειδή είναι αχρησιμοποιήτη ακόμα - βρίσκεται δηλαδή στο κουτί -για την λειτουργία της ως οθόνη υπολογιστή θα πρέπει να περάσω drivers;;

Ρωτάω γιατί στην συσκευασία είχε ενα cd το οποίο λεει επάνω 1.User guide 2.Monitor driver και 3.Multiscreen

Πρέπει να εγκαταστήσω κάτι απο αυτά;;

Όχι δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την οθόνη ,απλά τη συνδέεις .

Πάντως αν ο αδερφός σου ασχολείται με υπολογιστές γενικά , πολύ πιθανό να έχει windows και να γλιτώσεις ένα 100άρικο η να το δώσεις κάπου αλλού .

Δες ακόμα μία σύνθεση , η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα .

29474777.jpg

Επίσης αν μπορείς να διαθέσεις ακόμα λίγα καλό θα ήταν να μπει και αυτή η ψύκτρα για χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο .

Δημοσ.

Όχι δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την οθόνη ,απλά τη συνδέεις .

Πάντως αν ο αδερφός σου ασχολείται με υπολογιστές γενικά , πολύ πιθανό να έχει windows και να γλιτώσεις ένα 100άρικο η να το δώσεις κάπου αλλού .

Δες ακόμα μία σύνθεση , η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα .

29474777.jpg

Επίσης αν μπορείς να διαθέσεις ακόμα λίγα καλό θα ήταν να μπει και αυτή η ψύκτρα για χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο .

Ευχαριστώ για την πρόταση moldovan20 αλλά να κάνω μια ερώτηση;Οι μνήμες RAM που μου έβαλες είναι κατάλληλες για το μηχάνημα αυτό;;Ρωτάω γιατί λένε επάνω i5/i7...

O αδερφός μου ασχολείται με υπολογιστές αλλά απ'ότι είδα στις σημειώσεις που είχε τα μέρη του υπολογιστή υπήρχαν και τα windows 7. Οπότε θα πρέπει να τα αγοράσω.

Είδα πως μου προτείνεις τροφοδοτικό 550w..To 500w που είχα δεν είναι αρκετό;

Επίσης ο σκληρός δίσκος blue είναι κατάλληλος για προγράμματα και αποθήκευση;;Ή μήπως είναι αργός και καλύτερο είναι να πάρω εναν black;

Ποια η διαφορά του Xigmatec Asgard με το CoolerMaster 430;

Δημοσ.

Μπορεί αυτό που θα ρωτήσω να είναι βλακεία αλλά είδα οτι αυτή η μητρική MSI 870A-G54 δεν έχει HDMI ή VGA έξοδο για την κάρτα γραφικών και αν δεν έχει πώς θα την συνδέσω με την οθόνη;;

Μήπως είναι καλύτεα να πάρω την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm και αντι της 6850 να πάρω την 5770;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που σου έβαλα δίνει αρκετά Α παραπάνω στη 12V που είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά με διαφορά τιμής 4€ για αυτό το έβαλα αυτό . Ο σκληρός δεν είναι WD Blue είναι Seagate της σειράς .12 και έχει διπλάσια χωρητικότητα στην ίδια τιμή .Μεταξύ κουτιών μπορείς να δεις και εσύ της διαφορές στις φωτογραφίες , επίσης στο coolermaster έχεις πιο πολλές επιλογές για ανεμιστήρες ,έχει φίλτρο σκόνης στην εισαγωγή αέρα και κυρίως έχει τη θέση του τροφοδοτικού κάτω ΄.Επίσης κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο όμορφο και ποιοτικό .

Μπορεί αυτό που θα ρωτήσω να είναι βλακεία αλλά είδα οτι αυτή η μητρική MSI 870A-G54 δεν έχει HDMI ή VGA έξοδο για την κάρτα γραφικών και αν δεν έχει πώς θα την συνδέσω με την οθόνη;;

Μήπως είναι καλύτεα να πάρω την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-880GA-UD3H-sAM3-880-DDR3-VGA-GA880GA3H-00-G2.htm και αντι της 6850 να πάρω την 5770;

Η οθόνη συνδέεται πάνω στην κάρτα γραφικών . Στη μητρική συνδέεται σε περίπτωση που δεν βάλεις κάρτα γραφικών και χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη της μητρικής με την προϋπόθεση ότι ξεχνάς τα παιχνίδια ;-)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που σου έβαλα δίνει αρκετά Α παραπάνω στη 12V που είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά με διαφορά τιμής 4€ για αυτό το έβαλα αυτό . Ο σκληρός δεν είναι WD Blue είναι Seagate της σειράς .12 και έχει διπλάσια χωρητικότητα στην ίδια τιμή .Μεταξύ κουτιών μπορείς να δεις και εσύ της διαφορές στις φωτογραφίες , επίσης στο coolermaster έχεις πιο πολλές επιλογές για ανεμιστήρες ,έχει φίλτρο σκόνης στην εισαγωγή αέρα και κυρίως έχει τη θέση του τροφοδοτικού κάτω ΄.Επίσης κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο όμορφο και ποιοτικό .

ok!Ευχαριστώ!

οχι οτι έχει καποιο προβλημα με το 500αρι δηλαδή..

Ως προσ την μητρική που ρωτάω πιο πανω τι έχεισ να πεις;

Δημοσ.

τι εννοείς;;

Θα μπορούσες να προτιμήσεις αυτό το κατάστημα που έχει καλύτερες τιμές και καλύτερη ποικιλία φτιάχνοντας ένα καλύτερο ίσως σύστημα το οποίο όμως έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά στέλνει παντού .

ok!Ευχαριστώ!

οχι οτι έχει καποιο προβλημα με το 500αρι δηλαδή..

Ως προσ την μητρική που ρωτάω πιο πανω τι έχεισ να πεις;

Σου απάντησα στο πιο πάνω post

Δημοσ.

+1 moldovan20 σωστος :) και φτιαξω "δυνατος" PC σου :P

και Gigabyte HD 6870 multirama πατρα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0541200&catid=020300

συνολο τιμη 835 ευρω.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση val007 βλέπω πως είναι αρκετά φθηνότερα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά δεν ξέρω αν θα προβώ στην αγορά του υπολογιστή απο το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί φοβάμαι απο την μια διότι δεν έχω ξαναπαραγγείλει μέσω διαδικτύου ποτέ και δεύτερον σε περίπτωση παραγγελίας αν συμβεί κάτι κατά την μεταφορά ποιος θα με ξεχρεώσει;;

Ερώτηση: Άνοιξα την συσκευασία της οθόνης και είδα οτι μέσα είχε D-Sub καλώδιο! Οι κάρτες γραφικών είτε η 5770 είτε η 6850/6870 θα μπορούν να συνδεθούν με αυτό το καλώδιο ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι αλλο;;

Δημοσ.

Οι κάρτα γραφικών έχει μέσα και αυτό τον adaptor οπότε δεν έχεις πρόβλημα .

ATI%20DVI-DSUB%202.jpg

Αν και με ένα τέτοιο καλώδιο που μπορείς να βρεις σε κάθε μαγαζί έχεις ψηφιακή σύνδεση αντί για την αναλογική του d-sub

Υ.Γ Να ζητήσεις από το πλαίσιο όλες τις συσκευασίες μαζί με τα παρελκόμενα τους από τα κομμάτια που θα διαλέξεις .

Δημοσ.

Οι κάρτα γραφικών έχει μέσα και αυτό τον adaptor οπότε δεν έχεις πρόβλημα .

ATI%20DVI-DSUB%202.jpg

Αν και με ένα τέτοιο καλώδιο που μπορείς να βρεις σε κάθε μαγαζί έχεις ψηφιακή σύνδεση αντί για την αναλογική του d-sub

Υ.Γ Να ζητήσεις από το πλαίσιο όλες τις συσκευασίες μαζί με τα παρελκόμενα τους από τα κομμάτια που θα διαλέξεις .

Δηλαδή με αυτό τον adaptor ( ο οποίος λογικά θα συνδεθεί κάπου μέσα στο κουτί;; ) θα λύσει το πρόβλημα;;

Ή να πάρω για καλό ένα DVI-D καλώδιο;;

Ρώτησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι με την παραλαβή του υπολογιστή θα μου δώσουν και τα cd (ή και οτιδήποτε άλλο) που σύνόδευε κάθε κομμάτι ξεχωριστά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...