isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Αυτά τα free antivirus κάνουν δουλειά ή περισσότερο σκαλώνουν το σύστημα σαν τα update των windows? Τα antivirus (δωρεάν ή όχι) ειναι τόσο χρήσιμα, όσο και τα windows updates. Αν τα θεωρείς ανούσια ή φορέας μπελάδων (antivirus ή updates) απλά μην τα βάζεις.
gpolic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω κανενα προβλημα με windows 7 64bit και το AVG. Εχω κανει ολα τα update Μηπως δεν "παει καλα" αυτη η ειδηση; Το χρησιμοποιω σε ολα τα pc εδω και χρονια χωρις προβληματα..
dimitris2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω κανενα προβλημα με windows 7 64bit και το AVG. Εχω κανει ολα τα update Μηπως δεν "παει καλα" αυτη η ειδηση; Το χρησιμοποιω σε ολα τα pc εδω και χρονια χωρις προβληματα.. Ποια έκδοση έχεις ακριβώς; Όσον αφορά την εγκυρότητα της είδησης, τι πιο έγκυρο από την επίσημη ιστοσελίδα;
gpolic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εχω το free edition 2011 Ολα τα update τα εχω κανει. Ουτε "κιχ" δεν εχει κανει το μηχανημα
orotoi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 τότε απλώς δεν πρόλαβες το χαλασμένο update.. κυριλέ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα