dimitris2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σοβαρό πρόβλημα στον υπολογιστή τους αντιμετωπίζουν οι χρήστες της δωρεάν έκδοσης του AVG antivirus που αφορά το λειτουργικό σύστημα Windows 7 64bit. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση με αριθμό 271.1.1/3292 (432/3292) αφού εγκατασταθεί, «εξουδετερώνει» τον υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει εκκίνηση των Windows. Επίσης, παρουσιάζεται μπλε οθόνη με κωδικό c0000135.Η ομάδα ανάπτυξης του προγράμματος έχει απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση και προτρέπει τους χρήστες που την έχουν εγκαταστήσει να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο AVG Rescue CD/USB για να μετονομάσουν τα προβληματικά αρχεία έτσι ώστε να μη λαμβάνονται υπόψιν κατά τη διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστή. Εναλλακτικά, το ίδιο μπορεί να γίνει εφόσον είναι δυνατή η εκκίνηση μέσω ασφαλούς λειτουργίας. Αναλυτικότερες οδηγίες, υπάρχουν στο forum του AVG antivirus. Site: http://downloadsquad.switched.com/2010/12/03/avg-free-update-cripples-windows-7-64-bit/'>downloadsquad.com
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τραγικο λαθος για μια τετοια εταιρια.Testing δεν κανουνε ηθελα να ηξερα?
Jason13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τραγικο λαθος για μια τετοια εταιρια.Testing δεν κανουνε ηθελα να ηξερα? Μαλλον δεν ειχαν 64bit
doutsos13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έλα μου 'ντέ και κοίτα που έχω avg ευτυχώς έπεσα πάνω στο topic αυτό.
Liakos10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 τραγικο...τωρα ειναι που δε προκειται ποτε να στησω AVG...οχι οτι το ειχα σε εκτιμηση απλα μου ειχε περασει απο το μυαλο να το χωσω στο netbook...
koumos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και πως αποτρεπουμε την εγκατασταση του update αυτου; Τα updates δε γινονται αυτοματα;
Technology fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η βλακεία είναι πως μόλις το εκανα... Αλλα ακόμα δεν έκανα το reboot που ζητάει.. τώρα??
filip123go Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και πως αποτρεπουμε την εγκατασταση του update αυτου; Τα updates δε γινονται αυτοματα; Λέει στην είδηση πως την έχουν απενεργοποιήσει...
mandos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 τώρα έχει απενεργοποιηθεί όπως λέει και στο τοπικ, το πρόβλημα το έχουν όσοι πρόλαβαν να την περάσουν
giorgoslouk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ποτέ μου δεν συμπάθησα το εν λόγω αντιβιοτικό.Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα.Αν θυμάστε παλαιότερα έσβηνε κάποια DLL των Windows και ο υπολογιστής καπούτ. Το καλύτερο Free Antivirus για μένα είναι το Avira.Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του χωρίς να δημιοιυργεί προβλήματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η βλακεία είναι πως μόλις το εκανα... Αλλα ακόμα δεν έκανα το reboot που ζητάει.. τώρα?? A) If you did not restart yet (due to AVG after-update request) - delete all .prepare files from AVG program directory: For 64bit operating system: C:\Program files (x86)\AVG\AVG10 - open AVG -> menu Tools -> Advanced Settings -> Update -> Manage and use the button to remove temporary update files - reboot computer - run AVG 2011 repair installation to restore AVG to previous functional state - this may actually not be necessary in most cases - everything should be working fine http://forums.avg.com/ww-en/avg-free-forum?sec=thread&act=show&id=132999
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για τη free eκδοση μονο ε? Οι υπολοιποι με την κανονικη ειμαστε κομπλε?γτ χτες εκανα να update χειροκινητα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2010 από FaRMaKhs
Technology fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 A) If you did not restart yet (due to AVG after-update request) - delete all .prepare files from AVG program directory: For 64bit operating system: C:\Program files (x86)\AVG\AVG10 - open AVG -> menu Tools -> Advanced Settings -> Update -> Manage and use the button to remove temporary update files - reboot computer - run AVG 2011 repair installation to restore AVG to previous functional state - this may actually not be necessary in most cases - everything should be working fine http://forums.avg.com/ww-en/avg-free-forum?sec=thread&act=show&id=132999 Ευχαριστώ το δα!! Βέβαια δε βρίσκω κατι στο φάκελο που λέει, μάλλον μπερδευτηκα! εγώ έκανα update avg_free_stb_all_2011_1170_upgrade μάλλον άλλο είναι αυτό...
MariaTs. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κι ότι έλεγα να το εγκαταστήσω στο λαπτοπ μου το πρόγραμμα αυτό μιας και έλειξε το McAffee. Στο δε σταθερό υπολογιστή που έχουμε εγκατεστημένη την δωρεάν έκδοση -windows xp έχει ο σταθερός- το AVG δουλεύει ρολόι. Τώρα εγώ τι δωρεάν αντιβιωτικό να εγκαταστήσω στο λάπτοπ μου;
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 τραγικο...τωρα ειναι που δε προκειται ποτε να στησω AVG...οχι οτι το ειχα σε εκτιμηση απλα μου ειχε περασει απο το μυαλο να το χωσω στο netbook... Άσε γιατί το έχω εδώ και καιρό σε ένα Asus 1000άρι και πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όποτε κάνει update, το netbook σέρνεται για κανα 5λεπτο. Έφτασε η ώρα του avira.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα