Προς το περιεχόμενο

ADSL ISDN συνδεσεις

EliasKir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχω μια απορια. Εχω συνδεση ADSL over ISDN και δεν ειμαι σιγουρος αν εχω σωστα συνδεδεμενα τα μοντεμ-ρουτερ.

Λοιπον,

απο την γραμμη του τηλεφωνου πηγαινει το καλωδιο σε ενα splitter

απο το spliiter πηγαινει ενα καλωδιο σε ενα παμπαλαιο (απο εποχες ISDN) μοντεμ στο οποιο εχω συνδεδεμενο τις δυο τηλεφωνικες συσκευες και

η αλλη γραμμη του splitter πηγαινει στο ADSL router που εχω.

Προφανως και κατι τετοιο δουλευει, απλα ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι περιττο.

Μπορω να αγορασω ΜΙΑ συσκευη που να συνδεονται πανω και τα τηλεφωνα και να μου δινει και ιντερνετ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

σωστα τα εχεις.οχι δεν μπορεις να καταργησεις το netmod και να τα βαλεις ολα σε ενα εκτος αν πας σε adsl over pstn και βαλεις voip τηλεφωνια.

Δημοσ.

παντως δεν αξιζει να πληρωνεις για isdn.καλυτερα ενα δευτερο νουμερο σε voip.Και παντα το adsl over pstn Παιζει καλυτερα απο οτι το adsl over isdn.

Δημοσ.

παντως δεν αξιζει να πληρωνεις για isdn.καλυτερα ενα δευτερο νουμερο σε voip.Και παντα το adsl over pstn Παιζει καλυτερα απο οτι το adsl over isdn.

Αυτό απο που προκύπτει γιατί το ακούω γενικά έχω και εγώ isdn και σκέφτομαι να το γυρίσω σε pstn,, δεν έχω προβλήματα με disconect αλλά συγχρονίζω πολύ χαμήλα 4-5 .

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το οτι συγχρονιζεις χαμηλα δεν σημαινει οτι φταιει το adsl over isdn.Μπορει απλα να εισαι πολυ μακρια η να εχεις χαλια χαλκο.ενταξει παιζει λιγο καλυτερα το adsl over pstn απο το over isdn αλλα μην νομιζεις οτι θα δεις καμια τρελη διαφορα.λογω συχνοτητων εχει να κανει.αμα θυμαμαι καλα το isdn πεφτει πολυ κοντα οι συχνοτητες του με το upload του adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...