Προς το περιεχόμενο

eshop.gr,Πλαισιο και δοσεις


panos2171

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα την αγορα προιοντος απο ενα εκ των δυο καταστηματων με δοσεις η πρωτη δινεται με την αγορα η μετα απο καποιο διαστημα???

Δημοσ.

Έχει να κάνει με την ημερομηνία που εκδίδεται ο λογαριασμός της πιστωτικής σου. Αν π.χ. έκανες μια αγορά 15/10 και ο λογαριασμός σου εκδίδεται 18/10, η πρώτη δόση θα σου έρθει τότε. Αν εκδίδεται 12/10 η δόση θα είναι τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Μου χαν πει πως οπου υπαρχει το σημα VISA μπορω να χρησιμοποιησω την συγκεκριμενη καρτα,τα συγκεκριμενα καταστηματα δεν το δεχονται???

Δημοσ.

Φυσικά και τη δέχονται, αλλά όχι για δόσεις.

 

Μπορείς να κάνεις αγορές με την κάρτα σου εάν έχεις πρώτα «φορτώσει» σε αυτήν ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σου. Οι κάρτες αυτές χρεώνονται τη στιγμή της αγοράς και το ποσό αφαιρείται άμεσα. Δεν σου προσφέρουν δυνατότητα πίστωσης όπως μια πιστωτική κάρτα, συνεπώς και δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι με δόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...