Sonick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρά! Ο WD που αγόρασα,παρατηρώ πως ενώ επιλέγω αποσύνδεση απο τα windows και μου βγαίνει το μήνυμα οτι μπορώ να τον αφαιρέσω, το ledaki που έχει στο πλάι παραμένει αναμμένο και ακούγεται ο δίσκος να δουλεύει.Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Να αναφέρω οτι στον device manager βλέπω οτι δεν αναγνωρίζει τον driver,μήπως συνδέεται με αυτό;
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρά! Ο WD που αγόρασα,παρατηρώ πως ενώ επιλέγω αποσύνδεση απο τα windows και μου βγαίνει το μήνυμα οτι μπορώ να τον αφαιρέσω, το ledaki που έχει στο πλάι παραμένει αναμμένο και ακούγεται ο δίσκος να δουλεύει.Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Να αναφέρω οτι στον device manager βλέπω οτι δεν αναγνωρίζει τον driver,μήπως συνδέεται με αυτό; Φίλε μου έχω τον 230 GB 2 χρόνια και δεν κάνω αποσύνδεση.Βάzω-βγάζω την USB.Μην ξεχνάς ότι δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία αλλά παίρνει ρεύμα από την USB.Τώρα βέββαια το ότι δεν κάνω αποσύνδεση δεν ξέρω αν είναι και οτι καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.