Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με TP LINK ACCESS POINT

oromenon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το TP-LINK WA801ND ACCESS POINT και δεν μπορώ να μπω στο interface του με 192.168.1.254 ώστε να κάνω τις αρχικές του ρυθμίσεις. Εννοείται ότι το έχω συνδέσει LAN με το pc.

Του έκανα πολλά reset και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Του κάνω ping 192.168.1.254 και μου γράφει timed out packets loss 100%.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

δες εδώ από την σελίδα 16 έως 19

πήγα και το άλλαξα τελικά και πήρα ακόμα ένα tp-link το αμέσως μικρότερο στα 150Mbps και μου κάνει πάλι τα ίδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάτησα και αυτό που μου είπες για 2-3 δευτερόλεπτα ώστε να το κάνω security αλλά δεν κάνει τίποτα.

Θα τρελαθώ πραγματικά !!!!

Να πατάς 192.168.1.254 που σου γράφουν οι οδηγίες έχοντάς το συνδεδεμένο στην ethernet port και να μην σου ανοίγει το interface ;;;;;;;;;;;

Βρε παιδιά μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος γιατί δεν πιστεύω ότι 2 μηχανήματα από το πλαίσιο είναι χαλασμένα!

Καμιά βοήθεια ;

Μήπως υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσω ως access point ρυθμίζοντάς το από το interface του netgear DGN2000 που έχω ήδη αν συνδεσω το tp-link πάνω στο netgear;

Εξάλλου αυτό θέλω να κάνω να χρησιμοποιήσω το tp-link ως access point στο υπάρχον δίκτυο του netgear

Δημοσ.

δε εννοούσα 16 σελίδα του φυλλαδίου αλλά του pdf :rolleyes: . στο φυλλάδιο είναι σελίδα 9 και στο pdf είναι η 16η σελίδα.

αν δε κάνεις αυτή την ρύθμιση λογικό είναι να μην βλέπεις το tp-link (σημ. το προηγούμενο δεν ήταν χαλασμένο)

Δημοσ.

Πήγα και άλλαξα στα properties του tcp/ip αυτό που γράφουν και οι οδηγίες και δούλεψα μιά χαρά.

Ήθελε να βάλεις χρήση της παρακάτω διεύθυνσης 192.168.1.100 και DNS 255.255.255.0

Απορώ τώρα τι πρέπει να κάνω από το imac που έχει συνδεδεμένο το modem/router NETGEAR DGN2000 ώστε να δει το access point και να μεταδώσει το σήμα (όπως κατάλαβες το σετάρισμα του access point το έκανα σε άλλο pc).

Δημοσ.

Μία ερώτηση ακόμα. Μπορεί κάποιος να μου πει ένα τρόπο να συνδέσω ασύρματα modem router Netgear DGN2000 με access point TP-LINK WA701ND ; Ώστε να μέσω του AP να προωθήσω το σήμα του internet και σε άλλα σημεία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...