kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το λαπτοπ εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν μπορω ουτε να το ανοιξω(μου βγαζει operating system not found) ουτε να κανω format(εμφανιζει τον σκληρο ως unallocated και οταν παω να δημιουργησω νεο partition μου βγαζει κωδικο σφαλματος 0x8007045d). Επισης οταν κανω test στον σκλησο μεσα απο το bios μου βγαζει πως πρεπει να αντικατασταθει. Πιστευετε οτι μπορει να ειναι καποιο προβλημα στον σκληρο του λαπτοπ, και τι ειδους προβλημα;
HamerZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι ηλικίας είναι ο φορητός σου; Δοκίμασε με live cd να δεις να έχεις από εκεί πρόσβαση στα αρχεία του δίσκου σου
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πιστευετε οτι μπορει να ειναι καποιο προβλημα στον σκληρο του λαπτοπ, και τι ειδους προβλημα; Θα ήταν παράξενο να νομίζαμε κάτι άλλο,τώρα για το τι πρόβλημα μπορεί να είναι τα ποιο πιθανά υπερθέρμανση του laptop για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα φυσική φθορά αν είναι αρκετά παλιός κάποιο χτύπημα/πέσιμο που δέχτηκε το laptop
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τι ηλικίας είναι ο φορητός σου; Δοκίμασε με live cd να δεις να έχεις από εκεί πρόσβαση στα αρχεία του δίσκου σου Τον εχω περιπου 2,5 χρονια. Το live cd που λες δεν ξερω πως δουλευει αλλα και παλι που θα το βρω;Το λαπτοπ δεν ανοιγει καθολου και τωρα γραφω απο κινητο.
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήταν παράξενο να νομίζαμε κάτι άλλο,τώρα για το τι πρόβλημα μπορεί να είναι τα ποιο πιθανά υπερθέρμανση του laptop για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα φυσική φθορά αν είναι αρκετά παλιός κάποιο χτύπημα/πέσιμο που δέχτηκε το laptop Αρα παω για αλλαγη σκληρου οπως το φοβομουν.Ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη 250gb;
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το λαπτοπ δεν ανοιγει καθολου και τωρα γραφω απο κινητο. Αυτό εξήγησε το λίγο καλύτερα,και εντελώς να έλειπε ο σκληρός θα έδειχνε τουλάχιστον τα στοιχεία του bios.
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό εξήγησε το λίγο καλύτερα,και εντελώς να έλειπε ο σκληρός θα έδειχνε τουλάχιστον τα στοιχεία του bios. Ναι δεν το διατυπωσα σωστα.Στο bios μπαινει αλλα μεχρι εκει. Μονο οταν πηγα να του περασω τα windows 7 εδειξε να προχωραει αλλα κολλησα εκει που επρεπε να επιλεξω δισκο.Για την ακριβεια μου τον εμφανιζει ως unallocated και στην δημιουργια νεου partition μου βγαζει σφαλμα.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αρα παω για αλλαγη σκληρου οπως το φοβομουν.Ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη 250gb; 500αρης με 37 ευρω. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 500αρης με 37 ευρω. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm Εννοουσα ποσο θα μου παρει ενας τεχνικος για την αλλαγη γιατι μπορει το desktop να το εχω ανοιξει πολλες φορες αλλα με το hardware του λαπτοπ δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν μου φαινεται τοσο απλο. Επισης αν εχετε καποια προταση για τεχνικο πειτε το ειτε εδω ειτε με π.μ.Δεν θελω να το παω στο service των e-shop και πλαισιο γιατι απο οτι θυμαμαι οι χρεωσεις τους δεν ειναι και πολυ χαμηλες.
filip123go Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, για το live cd.. Κατεβάζεις το ubuntu live cd από εδω Το καις σε ένα cd και ξεκινάς το pc από αυτό... Μετά ακολουθείς τις επιλογές.. Με λίγη τύχη θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στον σκληρό σου..
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εννοουσα ποσο θα μου παρει ενας τεχνικος για την αλλαγη γιατι μπορει το desktop να το εχω ανοιξει πολλες φορες αλλα με το hardware του λαπτοπ δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν μου φαινεται τοσο απλο. Επισης αν εχετε καποια προταση για τεχνικο πειτε το ειτε εδω ειτε με π.μ.Δεν θελω να το παω στο service των e-shop και πλαισιο γιατι απο οτι θυμαμαι οι χρεωσεις τους δεν ειναι και πολυ χαμηλες. Δεν είναι και τίποτα,στο κάτω μέρος έχει μια "καταπακτή" την ανοίγεις,έχει κάποιες βίδες σιγά το πράμα,βγάζεις τον παλιό και βάζεις τον καινούργιο αυτό ήταν,αν ψάξεις θα βρεις μάλλον και βίντεο στο youtube.
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι και τίποτα,στο κάτω μέρος έχει μια "καταπακτή" την ανοίγεις,έχει κάποιες βίδες σιγά το πράμα,βγάζεις τον παλιό και βάζεις τον καινούργιο αυτό ήταν,αν ψάξεις θα βρεις μάλλον και βίντεο στο youtube. Δικιο ειχες.Εβγαλα τις 2 βιδουλες απο το καπακι, εσπρωξα το σκληρο λιγο με το κατσαβιδι και πεταχτηκε.Ουτε καλωδια ουτε τιποτα. Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι σκληρων στα λαπτοπ;Ρωταω για να μην παρω καποιον και δεν ταιριαζει σε εμενα. Εχω το hp dv9700.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δικιο ειχες.Εβγαλα τις 2 βιδουλες απο το καπακι, εσπρωξα το σκληρο λιγο με το κατσαβιδι και πεταχτηκε.Ουτε καλωδια ουτε τιποτα. Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι σκληρων στα λαπτοπ;Ρωταω για να μην παρω καποιον και δεν ταιριαζει σε εμενα. Εχω το hp dv9700. αυτος που εβγαλες,εχει ενα χαρτακι πανω. τι ακριβως λεει?ide,sata,sataII?
kos210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω τελικα πηρα εναν καινουργιο σκληρο και η εγκατασταση ξεκινησε επιτελους. Παντως και τωρα εχω ενα διαφορετικο προβλημα αυτη τη φορα που αναφερω παρακατω. www.insomnia.gr/topic/391190-βοηθεια-για-εγκατασταση-των-windows/
kos210 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά τον παλιό δίσκο,που είχε το πρόβλημα, μπορώ με κάποιον τρόπο να δοκιμάσω να του κάνω backup;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.