jimisvog Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κατεβασα το blender αλλα εχω προβλημα... τα εγκατεστησα ολα οκ..και το σωστο python.. αλλα οταν παω να το ξεκινησω με πεταει.. καμια ιδεα??
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κατεβασα το blender αλλα εχω προβλημα... τα εγκατεστησα ολα οκ..και το σωστο python.. αλλα οταν παω να το ξεκινησω με πεταει.. καμια ιδεα?? Δοκιμασε να το ξεκινησεις απο κονσολα για να δεις τυχον error που σου βγαζει.Δωσε μερικες πληροφοριες ακομα,ποια εκδοση του blender εχεις εγκαταστησει και σε ποια διανομη?
jimisvog Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εγκατεστησα την 2.49 απο το site της blender...τι εννοεις να το ξεκινικησω απο κονσολα.. ?
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σε Windows είσαι; Με την beta δοκίμαζες;
jimisvog Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ναι Windows 7 το λογισμικο το setup κατεβηκε απο εδω... http://www.blender.org/download/get-blender/ και ειναι για 32-bit..
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 .τι εννοεις να το ξεκινικησω απο κονσολα.. ? My bad, ουτε καν πηγε το μυαλο μου στην εκδοση για windows.
twiner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κατέβασε τη beta από δω. Προετείνεται ανεπιφύλακτα. εκτός αν θέλεις συγκεκριμένο feature της 2.49 που δεν πέρασε ακόμη στη 2.5.
jimisvog Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 θα πρεπει να εχω και την python ταυτοχρονα και στην beta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.