Προς το περιεχόμενο

DELL MONITOR 23in U2311H @ 184€

LEF13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.bmac.gr/product_info.php?products_id=5663

το κατάστημα δεν το ξέρω και δεν το βρίσκω και στο σκρούτζ για περιγραφή. Απ ότι είδα είναι μόνο με πιστωτική...Το ξέρει κανείς έχει ψωνήσει τίποτα απο εκεί να μας πεί γιατί η τιμή τα σπάει...

Δημοσ.

δεν ξερω τι καταστημα ειναι αλλα αναφερει οτι εχει και paypal και οχι μονο...

Στους ορους χρησης αναφερει οτι εχει εδρα την Αλεξανδρουπολη και εχει τηλεφωνο και διευθυνση. Μπορεις να το ψαξεις

Δημοσ.

Μουφα μυριζει..... Καταρχην δεν ειναι διαθεσιμο...

Το βαζεις στο καλαθι και το εχει με 3 αστερακια, κι απο κατω γραφει "Τα προϊόντα που είναι μαρκαρισμένα με *** δεν είναι διαθέσιμα."

* Και μεταφορικα χρεωνει €19!!

Δημοσ.

καλη "προσφορά" αλλα κάτι δεν μου αρέσει. Και στοιχεία επικοινωνίας με το καταστημα δεν μπόρεσα να βρω για να πάρω τηλέφωνο (to online chat δεν λειτουργει...)

το είδα και εγω το οτι σε παραπεμπει αλλου, οτι ναναι...

εγω δεν τους εμπιστευομαι οποτε θα περιμενω κανενα άλλο μαγαζι να την βγάλει σε προσφορά.

Δημοσ.

καλη "προσφορά" αλλα κάτι δεν μου αρέσει. Και στοιχεία επικοινωνίας με το καταστημα δεν μπόρεσα να βρω για να πάρω τηλέφωνο (to online chat δεν λειτουργει...)

το είδα και εγω το οτι σε παραπεμπει αλλου, οτι ναναι...

εγω δεν τους εμπιστευομαι οποτε θα περιμενω κανενα άλλο μαγαζι να την βγάλει σε προσφορά.

Οπως ειπα πριν στους ορους χρησης κατω κατω εχει διευθυνση και τηλεφωνο για οποιον θελει να δοκιμασει

Δημοσ.

Οπως ειπα πριν στους ορους χρησης κατω κατω εχει διευθυνση και τηλεφωνο για οποιον θελει να δοκιμασει

ok thanks. Μόλις βρω χρόνο θα τους πάρω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελεικα πηρα τηλ. και αν και πλεον δεν υπαρχει στο site [ www.bmac.gr ] τους μου εβαλαν παραγγελια και σε 5ημερες την ειναι στην τιμη 199 με τα μεταφορικα δηλαδι 185+14=199€ στην πορτα μου! Η οθονη δεν παιζεται!!! ΅Full Lineage :) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...