Προς το περιεχόμενο

φορτιστης λαπτοπ και αλλαγη με μη original

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ hp και εχει χαλασει ο φορτιστης του το βυσμα,ο δικος του ειναι 90watt και βρηκα εναν ημητασιον universal φορτιστη ο οποιος εχει πολλα βυσματακια και προσαρμοζεις εσυ οποιο θελεις αναλογα με το μοντελο βεβαια και ειναι και συμβατος με τα hp αλλα ειναι 120 watt ,να το παρω η θα κανω ζημια το λαπτοπ? ενας φιλος μου το εχει και παζει μια χαρα.

Δημοσ.

Αν είναι χαλασμένο μόνο το βύσμα πήγαινε τον σε έναν ηλεκτρονικό και θα σου αλλάξει το βύσμα με λίγα €.

εχει κοπει τελειος και γενικα δεν δουλευει και ελεγα να το αλλαζα.αν παρω αυτον που λεω πιο πανω θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

η αλλιως αν πιανουν τα χερια σου, πηγαινε παρε ενα ιδιο βυσμα, ενα κολλητηρι και λιγο καλαι θες και εισαι ετοιμος με 1-1.5 ευρω!

Δημοσ.

Και εγω εχω εναν τετοιο απο το καλοκαιρι και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα.

τα watt φοβαμαι που ειναι περισσοτερα ο προβληματικος ειναι 90 watt και αυτος που θελω να παρω ειναι 120 watt αυτο πειραζει?και τι μαρκα εχεις?

Δημοσ.

Τα Volt πρέπει να δεις να είναι ίδια και τα Ampere που μπορούν να κάνουν ζημιά,σκέψου ότι και στον PC έχουμε τροφοδοτικό με πολλή περισσότερα Watt από αυτά που χρειαζόμαστε και δεν συμβαίνει τίποτα.

εχει κοπει τελειος και γενικα δεν δουλευει και ελεγα να το αλλαζα.αν παρω αυτον που λεω πιο πανω θα εχω προβλημα?

Το ότι κόπηκε εντελώς δεν έχει σημασία τον πας μαζί με το laptop και βλέπει ο ηλεκτρονικός πως συνδέεται,αν όντος γενικά δεν δουλεύει(αν και δεν ξέρω τη εννοείς)πάσο πάρε το μαϊμού θα είσαι οκ.

Δημοσ.

τα αμπερ δεν θα κανουν καμια ζημια απολυτως. μονο τα βολτ θελουν προσοχη. με πιο πολλα αμπερ απλα φορτιζει πιο γρηγορα η μπαταρια, thats all. τα watt επισης δεν κανουν καμια απολυτως ζημια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...