localy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εχω ενα λαπτοπ hp και εχει χαλασει ο φορτιστης του το βυσμα,ο δικος του ειναι 90watt και βρηκα εναν ημητασιον universal φορτιστη ο οποιος εχει πολλα βυσματακια και προσαρμοζεις εσυ οποιο θελεις αναλογα με το μοντελο βεβαια και ειναι και συμβατος με τα hp αλλα ειναι 120 watt ,να το παρω η θα κανω ζημια το λαπτοπ? ενας φιλος μου το εχει και παζει μια χαρα.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι χαλασμένο μόνο το βύσμα πήγαινε τον σε έναν ηλεκτρονικό και θα σου αλλάξει το βύσμα με λίγα €.
localy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι χαλασμένο μόνο το βύσμα πήγαινε τον σε έναν ηλεκτρονικό και θα σου αλλάξει το βύσμα με λίγα €. εχει κοπει τελειος και γενικα δεν δουλευει και ελεγα να το αλλαζα.αν παρω αυτον που λεω πιο πανω θα εχω προβλημα?
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 η αλλιως αν πιανουν τα χερια σου, πηγαινε παρε ενα ιδιο βυσμα, ενα κολλητηρι και λιγο καλαι θες και εισαι ετοιμος με 1-1.5 ευρω!
nrkmaiden Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω εχω εναν τετοιο απο το καλοκαιρι και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα.
localy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω εχω εναν τετοιο απο το καλοκαιρι και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα. τα watt φοβαμαι που ειναι περισσοτερα ο προβληματικος ειναι 90 watt και αυτος που θελω να παρω ειναι 120 watt αυτο πειραζει?και τι μαρκα εχεις?
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα Volt πρέπει να δεις να είναι ίδια και τα Ampere που μπορούν να κάνουν ζημιά,σκέψου ότι και στον PC έχουμε τροφοδοτικό με πολλή περισσότερα Watt από αυτά που χρειαζόμαστε και δεν συμβαίνει τίποτα. εχει κοπει τελειος και γενικα δεν δουλευει και ελεγα να το αλλαζα.αν παρω αυτον που λεω πιο πανω θα εχω προβλημα? Το ότι κόπηκε εντελώς δεν έχει σημασία τον πας μαζί με το laptop και βλέπει ο ηλεκτρονικός πως συνδέεται,αν όντος γενικά δεν δουλεύει(αν και δεν ξέρω τη εννοείς)πάσο πάρε το μαϊμού θα είσαι οκ.
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 τα αμπερ δεν θα κανουν καμια ζημια απολυτως. μονο τα βολτ θελουν προσοχη. με πιο πολλα αμπερ απλα φορτιζει πιο γρηγορα η μπαταρια, thats all. τα watt επισης δεν κανουν καμια απολυτως ζημια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.