cd2matheos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα σε ολους!!! εχω το καταστατικο μιας εταιριας που αποτελειτε απο 20 περιπου σελιδες.Για φετος θα αλλαξουν καποιες σειρες στο καταστατικο.το προβλημα ειναι οτι το κειμενο το εχω σε εντυπη μορφη.γινεται με καποιο σκαναρισμα να το μετατρεψω σε μορφη word ετσι ωστε να τροποποιησω τις σειρες που θελω χωρις να χρειαστει να το γραψω παλι ολο το κειμενο απο την αρχη?τι προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω?
chesty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα σε ολους!!! εχω το καταστατικο μιας εταιριας που αποτελειτε απο 20 περιπου σελιδες.Για φετος θα αλλαξουν καποιες σειρες στο καταστατικο.το προβλημα ειναι οτι το κειμενο το εχω σε εντυπη μορφη.γινεται με καποιο σκαναρισμα να το μετατρεψω σε μορφη word ετσι ωστε να τροποποιησω τις σειρες που θελω χωρις να χρειαστει να το γραψω παλι ολο το κειμενο απο την αρχη?τι προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω? Καλημερα. χρειαζεσαι ocr software που, αφου σκαναρεις το εντυπο αναγνωριζει τη γραμματοσειρα και τη μετατρεπει σε txt , pdf κτλ καποια απο αυτα και σε αρχειο word.Βεβαια κυριο μελημα σου ειναι να το μετατρεψεις σε ψηφιακη μορφη, αν παρεις το αρχειο σε text, το μεταφερεις ανετα στο word me copy paste. κανε ενα search για ocr software η δες εδω
HamerZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Abby FineReader εκδόσεις 8,9,10 αρχικά σκανάρισμα και μετά export to microsoft word
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.