Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδέσεις σε Thomson tg585 v7

malestrom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Οπως αναφέρω στον τίτλο έχει αποσυνδέσεις στο συγκεκριμένο ρούτερ,το οποίο θεωρούταν βράγχος και γι'αυτό το αγόρασα.

Είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις παλιά και τελικά έφταιγε το ρούτερ που είχα.Ενα WAG 200G και το πέταξα.Η γραμμή μου συγχρονίζει από 11 έως και 14 με SNR από 6,5 έως 9.

Θέλω την βοήθεια κάποιου που να γνωρίζει.Ολα είναι καλά.Γραμμή,φίλτρα,πρίζες κτλ.

Ανά 10 με 11 ώρες το ρούτερ μου χάνει ΙΡ και με έχει τρελλάνει.Ανέβασα μια φωτό για να δείτε

post-207654-0-66958000-1291359702_thumb.jpg

Στην πάνω φωτό βλέπετε ότι η γραμμή μου είναι down αλλά το Internet έχει την επιλογή "Disconnect" (άρα είμαι connected) και αριστερά στο παραθυράκι βλέπετε ότι to "local area" είναι connected και η πύλη "Internet" είναι connected.

Εχω επισυνάψει το event log και δεν έχω ενεργοποιημένο κανένα firewall.Ούτε τον windows (XP) ούτε του ρούτερ.

Αν μπορεί κάποιος να "δει" και να μου πει τι είναι

UPnP action "add port mapping" και "delete port mapping"

post-207654-0-63107100-1291359632_thumb.jpg

Στην πάνω φωτό 23:01 οκ 23:54 αποσύνδεση και σε 24 δευτερόλεπτα είναι up πάλι!

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό

post-207654-0-68197700-1291359993_thumb.jpg

Εχω περάσει την 8.2.2.7.Είχα την 7.4.3.2 και την 7.4.4.7 .Το ίδιο πράγμα.

Αν δείτε το πλήρες event log και κάπου αλλού κάνει αποσύνδεση και σε 24 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται.

post-207654-0-36964900-1291360243_thumb.jpg

post-207654-0-47203100-1291360249_thumb.jpg

post-207654-0-51925500-1291360256_thumb.jpg

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!

Χρήστος

Δημοσ.

Συγχαρητηρια που πεταξες το wag200g φιλε. Κλαιγε τωρα...

Οσοι αλλοι θελετε να πεταξετε το εν λογω......... ειδοποιηστε με πριν ρε σεις.

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Οπως αναφέρω στον τίτλο έχει αποσυνδέσεις στο συγκεκριμένο ρούτερ,το οποίο θεωρούταν βράγχος και γι'αυτό το αγόρασα.

Είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις παλιά και τελικά έφταιγε το ρούτερ που είχα.Ενα WAG 200G και το πέταξα.Η γραμμή μου συγχρονίζει από 11 έως και 14 με SNR από 6,5 έως 9.

Θέλω την βοήθεια κάποιου που να γνωρίζει.Ολα είναι καλά.Γραμμή,φίλτρα,πρίζες κτλ.

Ανά 10 με 11 ώρες το ρούτερ μου χάνει ΙΡ και με έχει τρελλάνει.Ανέβασα μια φωτό για να δείτε

11-29-2010 1-27-39 PM.jpg

Στην πάνω φωτό βλέπετε ότι η γραμμή μου είναι down αλλά το Internet έχει την επιλογή "Disconnect" (άρα είμαι connected) και αριστερά στο παραθυράκι βλέπετε ότι to "local area" είναι connected και η πύλη "Internet" είναι connected.

Εχω επισυνάψει το event log και δεν έχω ενεργοποιημένο κανένα firewall.Ούτε τον windows (XP) ούτε του ρούτερ.

Αν μπορεί κάποιος να "δει" και να μου πει τι είναι

UPnP action "add port mapping" και "delete port mapping"

3-12-2010 8-58-33 πμ.jpg

Στην πάνω φωτό 23:01 οκ 23:54 αποσύνδεση και σε 24 δευτερόλεπτα είναι up πάλι!

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό

3-12-2010 9-05-34 πμ.jpg

Εχω περάσει την 8.2.2.7.Είχα την 7.4.3.2 και την 7.4.4.7 .Το ίδιο πράγμα.

Αν δείτε το πλήρες event log και κάπου αλλού κάνει αποσύνδεση και σε 24 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται.

3-12-2010 8-36-14 πμ.jpg

3-12-2010 8-35-51 πμ.jpg

3-12-2010 8-35-11 πμ.jpg

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!

Χρήστος

οταν πεφτει το dsl το ρουτερ δεν εχει προλαβει να καταλαβει οτι εχει πεσει για αυτο βλεπεις οτι σου βγαζει οτι εισαι connected.στην πραξη δεν εισαι.απλα μετα απο λιγο θα πεσει και εκεινο.

anonymous αν δεν κραταει το thomson την γραμμη σταθερη το Linksys αλλο τοσο.εκτος αν ξαφνικα βγηκε κανα τρελο firmware.γιατι ως τωρα δεν εχω ακουσει να λεει καποιος οτι το Linksys wag200ε ιπαιζει κανονικα ενω με το Thomson η γραμμη δεν ειναι σταθερη.προσωπικη αποψη παντα γιατι ξερω οτι εχεις μια αγαπη με τo linksys wag200.για τον φιλο πιο πανω α.να προσεξει να εχει φιλτρα παντου σε τηλεφωνα συναγερμο.εχω ανοιξει ενα θεμα για σωστη εγκατασταση adsl που γραφω για φιλτρα κτλ.αν και μετα απο ολα αυτα εχει προβλημα να δωσει την γραμμη του για προβλημα αλλιως το μονο που μπορει να κανει ειναι να πει στον Provider να του ανεβασει και αλλο το snr για να μεινει σταθερη η γραμμη.αλλα μπορει απλα να ειναι καποιο προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης.

Δημοσ.

Aν και δεν εχω αποψη, θελω να ρωτησω (για να μην ανοιξω νεο θεμα)το εξης:

αν αντικαταστησω το εν λογω τομσον με καποιο αλλο, θα δω διαφορά στο πόσο συχρονιζει? (να τονισω πως εχω το ρουτερ καμμια 7 μετρα με τηλεφωνικο καλωδιο μακρια απτη πριζα).

@poylinos, επειδή καπου αναφερθηκε πως το κατεχεις, ειχα ενα προβλημα με φορθνετ,οπου απ'οτι καταλαβα μου κατεβασαν την ταχυτητα για να μην εχω αποσυνδεσεις.

Τωρα που λυθηκε το προβλημα (του οτε εντελει) να ξανακαλεσω στη φορθνετ να μου το ανεβασουν?

Υ.Γ. οταν ρωτησα το τεχνικο της φορθνετ μου ειπε κατι για προγραμμα αλλα δεν το πιασα.

Δημοσ.

a.καταργησε τα 7 μετρα τηλεφωνικο και βαλε το ρουτερ κοντα στην πριζα και βαλε 7 μετρα δικτυου.η εστω αντικατεστησε το τηλεφωνικο καλωδιο με δικτυου και χρησιμοποιησε το ενα ζευγαρι απο τα 4 για να δωσεις την γραμμη μεχρι εκει.β.αν ειχες και με το Linksys to ιδιο προβλημα τοτε δεν γινεται και τα 2 ρουτερ να ειναι χαλασμενα οποτε κατι αλλο γινεται.

Δημοσ.

Δεν γινεται δυστυχως...Εχω κλεισει το καλωδιο με γυψοσανιδες.

Παντως επειδη το δοκιμασα,κερδιζω μολις 0.5μπιτ συχρονισμου.

Κανε ενα κοπο αν θελεις να διαβασεις σοτ τοπικ περι φορθνετ την περιπετεια μου να μου πεις την αποψη σου.

Δημοσ.

to 0,5 mbit δεν ειναι λιγο ομως και μπορει αυτο να φταιει.αφησε το για λιγες ωρες με ενα απευθειας καλωδιο να δεις αν θα κανει προβλημα.εχω δει προβλημα και σε 2 μετρα καλωδιο.

Δημοσ.

Επειδή για 2 χρόνια το είχα στο gDmt και όταν τολμούσα να το βάλω σε ADSL 2 ή ADSL 2 + αποσυγχρόνιζε συνέχεια,γι'αυτό και το πέταξα.Κάλεσα 8 φορές τους τεχνικούς και με το που έβαζαν το Thomson συγχρόνιζε στα 14-16.

Τυγχάνει και είμαι ηλεκτρολόγος οπότε όλους τους ελέγχους (που αφορά καλώδια,τηλέφωνα,πρίζες,φίλτρα) τα έχω τσεκάρει και επειδή η γραμμή μου είναι καθαρή και έχω αλλάξει το καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ στην πολυκατοικία μέχρι το διαμέρισμα έφταιγε το ρούτερ.

Μετά από το Post μου,πήρα τηλέφωνο την Forthnet και κοιτάζοντας τα στατιστικά μου,μου είπαν ότι ΕΓΩ δίνω την εντολή να κάνει τις αποσυνδέσεις ή τέλως πάντων ο "χρήστης" μου είπαν.Και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από κει.

Τον υπολογιστή τον έχω φορμάρει,συνδέομαι με καλώδιο Ethernet,όλα τα έχω αλλάξει.Μπορεί να φταίει το ρούτερ?Το πήρα από κάποιο παληκάρι από το forum.Μαζί πήρα και ένα σφραγισμένο netfaster iad2.Να πετάξω και το Thompson και να δοκιμάσω το άλλο?

Ειλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

να τις κανεις εσυ δυσκολο απλα φαινεται σαν να γινονται αποσενα.τορουτερ οταν κανει αποσυνδεση σβηνει μονο το ιντερνετ η σβηνει και το dsl μαζι?

επισης μηπως κανει restart Ολο το ρουτερ?αλλο firmware δοκιμασες στο ρουτερ?επισης φιλτρακια εχεις παντου?συναγερμος?πες στην forthnet να σου αλλαξουν profile τοτε.θα πεσει η ταχυτητα βεβαια αλλα θα ειναι πιο σταθερα.δοκιμασε οτι ρουτερ εχεις να δουμε ποιο θα παιξει καλυτερα.

Δημοσ.
τορουτερ οταν κανει αποσυνδεση σβηνει μονο το ιντερνετ η σβηνει και το dsl μαζι?

Σβήνει το Internet.Επικοινωνία έχω με το ρούτερ.

αλλο firmware δοκιμασες στο ρουτερ?

Μόλις πέρασα την 8.2.6.5

Συναγερμό δεν έχω.Φιλτράκι έχω αλλάξει.Καλώδια έχω αλλάξει.Όσο για το profile δεν θέλω να καταλήξω στα 8 αφού μπορώ και πιάνω 14.Απλά με έχει κουράσει το όλο θέμα.Να το τελευταίο event log.Απλά αποσυνδέεται και συνδέεται όποτε γουστάρει....

th_20849_8_12_20105_10_03_122_584lo.jpg

th_21393_dmt20101208_1717_122_174lo.jpg

th_21613_OrbMT_20101208_172246_122_573lo.jpg

Ευχαριστώ

EDIT: Γιατί έχω 0 transmit power στο download?

Δημοσ.

to 0 sto transmit ειναι απλα bug.δεν υφισταται μηδεν.αμα δεν μπορει η γραμμη να παιξει σταθερα η δοκιμαζεις αλλο ρουτερ η βαζεις 8 margin sto down.να τα εχεις ολα δεν γινεται.υπαρχεικαι το 8.2.7.7 αλλα ειναι απο forthnet.μπορεις να το δοκιμασεις βεβαια και αμα δεν σου κανει κατι να το αλλαξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...