mixalis8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ερώτηση: Τι γραμματοσειρά χρησιμοποιεί το insomnia στο menu? Εκεί δηλαδή που γράφει "forum", "wiki", "αγγελίες", "αρχεία"!!!
linkinpark4175 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 font-family: helvetica /ελληνικοι χαρακτηρες
mixalis8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 helvetica?? Λιγο παράξενο μου ακούγεται... πιο πολύ για calibri... αλλά ούτε αυτή.... ισως να έχεις όμως και δίκιο... με σκιές και bold ίσως να είναι...
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 helvetica?? Λιγο παράξενο μου ακούγεται... πιο πολύ για calibri... αλλά ούτε αυτή.... ισως να έχεις όμως και δίκιο... με σκιές και bold ίσως να είναι... Δεν είναι θέμα μαντεψιάς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κατάλληλο εργαλείο (εγώ το τσέκαρα π.χ. με τα Developer Tools του Google Chrome) και να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου.
linkinpark4175 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 helvetica?? Λιγο παράξενο μου ακούγεται... πιο πολύ για calibri... αλλά ούτε αυτή.... ισως να έχεις όμως και δίκιο... με σκιές και bold ίσως να είναι... Με το Firebug το ειδα.
mixalis8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Συγνώμη.... αλλά είκονες δεν είναι?? Helvetika είναι σίγουρα τα από κάτω, τα μικρά. Με το web developer του firefox tο βλέπω εγώ... αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος από εικόνα να καταλάβεις τι γραμματοσειρά είναι.. τουλάχιστον δεν έχω βρεί κάτι τέτοιο ακόμα
_tasos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για να καταλάβεις ποιο font έχει μία εικόνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://new.myfonts.com/WhatTheFont/. Στη συγκεκριμένη εικόνα δεν θα παίξει κ πολύ καλά γιατί δεν είναι μία λέξη, έχει πολλά σχέδια αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό εργαλείο.
linkinpark4175 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Οντως σορρυ και απο μενα, δεν προσεξα καθολου οτι ειναι εικονα, βασικα το ποστ το εστειλα καθως δουλευα σε κατι και δεν εδωσα αρκετη σημασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.