Προς το περιεχόμενο

Γραμματοσειρά του Insomnia

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

helvetica?? Λιγο παράξενο μου ακούγεται... πιο πολύ για calibri... αλλά ούτε αυτή.... ισως να έχεις όμως και δίκιο... με σκιές και bold ίσως να είναι...

Δημοσ.

helvetica?? Λιγο παράξενο μου ακούγεται... πιο πολύ για calibri... αλλά ούτε αυτή.... ισως να έχεις όμως και δίκιο... με σκιές και bold ίσως να είναι...

Δεν είναι θέμα μαντεψιάς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κατάλληλο εργαλείο (εγώ το τσέκαρα π.χ. με τα Developer Tools του Google Chrome) και να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου.

Δημοσ.

Με το Firebug το ειδα.

Δημοσ.

Συγνώμη.... αλλά είκονες δεν είναι?? Helvetika είναι σίγουρα τα από κάτω, τα μικρά. Με το web developer του firefox tο βλέπω εγώ... αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος από εικόνα να καταλάβεις τι γραμματοσειρά είναι.. τουλάχιστον δεν έχω βρεί κάτι τέτοιο ακόμα

Δημοσ.

Για να καταλάβεις ποιο font έχει μία εικόνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://new.myfonts.com/WhatTheFont/. Στη συγκεκριμένη εικόνα δεν θα παίξει κ πολύ καλά γιατί δεν είναι μία λέξη, έχει πολλά σχέδια αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό εργαλείο. 

Δημοσ.

Οντως σορρυ και απο μενα, δεν προσεξα καθολου οτι ειναι εικονα, βασικα το ποστ το εστειλα καθως δουλευα σε κατι και δεν εδωσα αρκετη σημασια :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...