Προς το περιεχόμενο

cbr125 τι λετε??

..geo..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας!!!θα ηθελα να μαθω και την δικια σας γνωμη για το crb125 (2005 μοντελο).ενδιαφερομαι για να το αγορασω..τι λετε αξιζει η οχι??εγω εχω παπι ενα ΜΑΧ 100(kawasaki)..και θελω να ξεφιγω απο τα παπια..η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει το ninja250 αλλα ακομα για μενα τουλαχιστον ειναι ακριβο..σας ευχαριστω που διαβασατε το θεμα μου και θα ηθελα να ακουσω και την δικια σας γνωμη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το υποφορουμ αυτο φιλε μου ειναι πιο πολυ για αμαξια και να γινει μια συζητηση για μοτο θα πεταχτει καποιος κουτακιας να πη την "γνωμη"του ψαξε στις μοτοκοινοτητες που υπαρχουνε για το μηχανακι που σε ενδιαφερει μεσω google

Οπότε απαξιώνουμε το νήμα με συνοπτικές διαδικασίες;

71061425.jpg

Για τι budget μιλάμε;

Προσωπικά θα κοίταγα για cbr250,γιατι ωραίο και άξιο το 125αρι,παραμένει όμως μια μοτοσυκλέτα με καρδιά παπιού.Νομίζω οτι 15 άλογα είναι λίγα για να κινήσει αξιόλογα αυτό το βάρος.

/ένας κουτάκιας με Α1/Α2

το θεμα ηταν αναπαντητο 2 μερες και ως εκ θαυματος ενεφανισθη απαντητης για πες μας λοιπον αγαπητε κουτακια ποσα χλμ εχεις κανει με cbr 125?(για το 125 cbr ρωτησε ο topic starter) σε ποια χωρα κατασκευαζεται? η αποδοση του κινητηρα πως ειναι? προβληματα εχει το μηχανακι? τι καταναλωση κτλ

το θεμα ηταν αναπαντητο 2 μερες και ως εκ θαυματος ενεφανισθη απαντητης για πες μας λοιπον αγαπητε κουτακια ποσα χλμ εχεις κανει με cbr 125?(για το 125 cbr ρωτησε ο topic starter) σε ποια χωρα κατασκευαζεται? η αποδοση του κινητηρα πως ειναι? προβληματα εχει το μηχανακι? τι καταναλωση κτλ

Θα μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας ή θα συνεχίσεις να τρολλάρεις για τις επόμενες 2 μέρες; ;)

Για 65 κιλά άνθρωπο,ένα '09 cbr125 κρίνεται αδύναμο,απλά.Σου κάνει σάν απάντηση;

Kudos...

Μερικές απόψεις πάνω στην μηχανή.Αρκετοί αναφέρουν το αυτονόητο,οτι η συγκεκριμένη προσφέρεται σάν πρώτη μηχανή-σχολείο και είναι θέμα χρόνου η μετάβαση σε κάτι μεγαλύτερο.

Κατανάλωση λίγο κάτω απο 3 lt/km,αν και όλα είναι σχετικά.

εμενα μου φαινεται πολυ μουφα.

πιστευω δεν εχει νοημα σαν υπαρξη

η παιρνεις μηχανη η παπακι,το ενδιαμεσο για ποιο λογο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...