Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβαθμιστηκα κι εγω (οχι αυτοματα). Πολλα bug fixes βλεπω, καλο αυτο.

Υπάρχει σχετική επιλογή για αυτό ;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταραμένος browser.

ενώ έκανα κανονικά το update και δεν υπήρχε πρόβλημα, τώρα που τον ανοίγω βλέπω πως έχουν εξαφανιστεί όλα τα αγαπημένα μου, εξαφανίστηκε το ιστορικό και τα πρόσθετα που είχα βάλει.

όλες οι ρυθμίσεις στο default. λες και έβαλα μόλις το πρόγραμμα.

τα νεύρα μου

Δημοσ.

ρε μάγκες απο πρoσωπική σας εμπειρία ποιός είναι ο καλύτερος browser τελικά γιατι έχω μπερδευτεί....

Safari????

Firefox????

Chrome????

Δες γνώμες εδώ

Δημοσ.

μόνο σε μένα δε δουλεύει σωστά.

πάλι μετά απο επανεκκίνηση τα έχει παίξει.

εξαφάνισε τα αγαπημένα που είχα στη μπάρα του.

έβαλε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και τα extensions φαίνεται ότι υπάρχουν αλλά στην ουσία δε δουλεύουν.

τι διάολο γίνεται;

Δημοσ.

Με την αναβάθμιση, έχω την επιλογή να ΜΗΝ κρατάω ιστορικό; Ή πρέπει πάλι να το σβήνω χειροκίνητα ;

Απ'ό,τι είδα όχι, οπότε επιμένω ff

Πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι αυτό;! Πάντως αν δεν κάνω λάθος ο ChromePlus νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να μην κρατάει ιστορικό.

Δημοσ.

Μπορείς να δημιουργήσεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και στην γραμμή γρήγορης εκκίνησης για να ανοίγεις τον chrome κατευθείαν σε incognito mode για να μην κρατάει ιστορικό. Δεξί κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας-->ιδιότητες, κι εκεί που λέει "προορισμός" βάλε -incognito αφήνοντας ένα κενό μετά το chrome.exe που γράφει.

Δημοσ.

Πως μπορώ να το κατεβάσω ?

Ενω ξεκινάει η διαδικασία μου λέει στο τέλος οτι δεν μπορει να συνδεθεί στο Internet.

Ε και εγω πως κάνω post εδώ? :D

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχει και offline installer εδώ:

http://www.google.com/chrome/eula.html?standalone=1&hl=en

Κατέβασέ το και κάνε το εγκατάσταση, απλά δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τον google updater ή όχι. Σε περίπτωση που δεν τον περιλαμβάνει δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει update μόνο του ή όχι

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...