Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Ενσωματωμένο PDF Viewer που τρέχει μέσα σε sandbox για μεγαλύτερη ασφάλεια, υποστήριξη για το επερχόμενο Web Store (που δεν λειτουργεί ακόμα) αλλά και πάνω από 800 bug fixes περιλαμβάνει η σταθερή έκδοση του Google Chrome 8, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες.

Όσοι, από την άλλη, χρησιμοποιούν την έκδοση Canary του browser, θα δουν επίσης να αναβαθμίζεται στην έκδοση 9.

Χάρη στο ειδικό σύστημα αναβαθμίσεων του Chrome, η μετάβαση στη νέα έκδοση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Εάν παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συμβεί, μπορεί να την κάνετε επιλέγοντας απλώς το “About Google Chrome” στο βασικό μενού του browser.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά τον Google Chrome και θα θέλατε να τον δοκιμάσετε, μπορείτε να κατεβάσετε την σταθερή έκδοση από το google.com/chrome

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8.0.552.215 ειναι η πληρης εκδοση του chrome?

Υποθετω οτι αναβαθμιστηκε σε μενα χωρις να παρω χαμπαρι ή να με ειδοποιησει καν.

Δημοσ.

8.0.552.215 ειναι η πληρης εκδοση του chrome?

Υποθετω οτι αναβαθμιστηκε σε μενα χωρις να παρω χαμπαρι ή να με ειδοποιησει καν.

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Αυτή είναι η πλήρης έκδοση και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την αναβάθμιση, έχω την επιλογή να ΜΗΝ κρατάω ιστορικό; Ή πρέπει πάλι να το σβήνω χειροκίνητα ;

Απ'ό,τι είδα όχι, οπότε επιμένω ff

Επεξ/σία από we_will_rise
Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα σε τι έκδοση θα φτάσει ο Chrome μετά από 2-3 χρόνια...

Πραγματικά κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγω, κάθε λίγο βγαίνει και μια καινούρια έκδοση είναι δεν είναι δίμηνο που βγήκε ο 7

Παρόλα αυτά μου φαίνεται ο,τι έχει ακόμα πολλά πολλά προβλήματα αν και έχει πολλές ενσωματωμένες τεχνολογίες, πολλά site τα βγάζει αλλοιωμένα (όπως και ο opera)

Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι web browsers έχουν προβλήματα? Εν τέλει προσωπική προτίμηση του καθενός, για μένα όμως μάλλον θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να αλλάξω τον Chrome.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι web browsers έχουν προβλήματα? Εν τέλει προσωπική προτίμηση του καθενός, για μένα όμως μάλλον θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να αλλάξω τον Chrome.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Αν βάλουν επιπλέον συγχρονισμό ιστορικού και password θα είναι αψογος....

Επεξ/σία από manosfp
Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Αν βάλουν επιπλέον συγχρονισμό ιστορικού και password θα είναι αψογος....

Και με την συνεχόμενη αύξηση του μεριδίου του Chrome, θα έχουμε και πολλά περισσότερα και καλύτερα addons, extensions και plugins. Customization είναι μάλλον το κομμάτι στο οποίο υστερεί σοβαρά ο Chrome έναντι του FF και ο κύριος λόγος που έχει κερδίσει τόσους οπαδούς ο τελευταίος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρούμε ποτέ τον τέλειο browser, οπότε ψάχνουμε κάθε φορά αυτόν που μας φαίνεται συνολικά καλύτερος. Δεδομένου ότι οι ιστοσελίδες κλπ δεν ακολουθούν πάντα τα ίδια πρότυπα και δεν δοκιμάζονται σε όλους τους browsers αλλά μόνο σε αυτούς που "πουλάνε" περισσότερο, αναγκαστικά δεν θα έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

cool.gif

Δημοσ.

Όλα καλά κι όλα ωραία που λέει και το άσμα ... Πολύ καλός ο chrome - 90% chrome , 10% ff ,δουλεύω τώρα - αλλά κάτι σαν να μου βρωμάει ... Και σαν ολίγον από ρομαντικός Δον Κιχώτης ολίγον από οπαδός της ελεύθερης μετακίνησης ιδεών και του ανοιχτού κώδικα λέω να αρχίσω να αντιστρέφω 'η έστω να εξισορροπώ τα παραπάνω ποσοστά ... !!! ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

Δημοσ.

Πάντως, ειδικά από την v6 και μετά, ο Chrome είναι πολύ βελτιωμένος.

Εδώ και 1-2 μήνες έχω σταματήσει να δουλεύω τον Firefox και σερφάρω αποκλειστικά με τον Chrome.

Η ταχύτητά του δεν "παίζεται"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνεται αυτόματα αλλά εμφανίζεται ειδοποίηση για επανεκκίνηση για τους γνωστούς λόγους.

Εδώ και λίγο καιρό ο Chrome δεν μπορεί να συνδεθεί με το e-banking της Εθνικής τράπεζας. Έλπιζα ότι με τη σημερινή αναβάθμιση θα είχε λυθεί το θέμα αλλά εμφανίζεται το παρακάτω

"Ο διακομιστής διαθέτει ένα αδύναμο, παροδικό δημόσιο κλειδί Diffie-Hellman

Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκύψει κατά τη σύνδεση με έναν ασφαλή διακομιστή (HTTPS). Σημαίνει ότι ο διακομιστής επιχειρεί να δημιουργήσει μια ασφαλή σύνδεση αλλά, εξαιτίας μιας καταστροφικά εσφαλμένης διαμόρφωσης, η σύνδεση δεν θα ήταν καθόλου ασφαλής! Στην περίπτωση αυτή ο διακομιστής χρειάζεται επιδιόρθωση. Το Chrome δεν χρησιμοποιεί μη ασφαλείς συνδέσεις ώστε να προστατεύει το απόρρητό σας."

Άρα για τη συγκεκριμένη διαδικασία πάλι στον FF :-(

...............................................................................

Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της Εθνικής και μου είπε ότι ο Chrome για άγνωστους λόγους αδυνατεί να πιστοποιήσει ως ασφαλή τη σύνδεση με την Εθνική, ενέργεια όμως που δεν συμβαίνει με τους υπόλοιπους browsers.

Επεξ/σία από Kariajoulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...