zourman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πριν λίγο καιρό άκουσα σε μια συζήτηση να λέγεται πως η ακτινοβολία των ασυρμάτων τηλεφώνων είναι πιο έντονη και πιο επιζήμια από αυτή των κινητών. Αληθεύει; Κι αν στην τελική είναι πραγματικότητα, υπάρχει καποιο bluetooth ακουστικό για σταθερό; Ευχαριστώ!
karmen1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν στέκει να είναι περισσότερη η ακτινοβολία που δέχεσαι από ένα ασύρματο από αυτή που δέχεσαι από κινητό τηλέφωνο. Νομίζω κατά μέσο όρο στα κινητά είναι από 400mW/kg μέχρι 2.000mW/kg που είναι και το ανώτατο όριο SAR (αν δεν το έχουν κατεβάσει) και στα ασύρματα πολύ πιο κάτω γύρω στα 30-40mW/kg (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Και είναι και απόλυτα λογικό καθώς δεν έχει την ίδια εμβέλεια ένα κινητό με ένα σταθερό σωστά; Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη. Το θέμα είναι αν το ασύρματό σου υποστηρίζει bluetooth.
zourman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Αν σκεφτείς πως "Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη", τότε αλλάζω την ερώτησή μου σε: Υπάρχει κάποιο σταθερό για bluetooth ακουστικό;
karmen1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Αν σκεφτείς πως "Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη", τότε αλλάζω την ερώτησή μου σε: Υπάρχει κάποιο σταθερό για bluetooth ακουστικό; Ναι πχ αυτό εδώ Google it και θα βρεις αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.