Προς το περιεχόμενο

Ασύρματα τηλέφωνα και bluetooth

zourman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό άκουσα σε μια συζήτηση να λέγεται πως η ακτινοβολία των ασυρμάτων τηλεφώνων είναι πιο έντονη και πιο επιζήμια από αυτή των κινητών. Αληθεύει; Κι αν στην τελική είναι πραγματικότητα, υπάρχει καποιο bluetooth ακουστικό για σταθερό; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν στέκει να είναι περισσότερη η ακτινοβολία που δέχεσαι από ένα ασύρματο από αυτή που δέχεσαι από κινητό τηλέφωνο. Νομίζω κατά μέσο όρο στα κινητά είναι από 400mW/kg μέχρι 2.000mW/kg που είναι και το ανώτατο όριο SAR (αν δεν το έχουν κατεβάσει) και στα ασύρματα πολύ πιο κάτω γύρω στα 30-40mW/kg (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Και είναι και απόλυτα λογικό καθώς δεν έχει την ίδια εμβέλεια ένα κινητό με ένα σταθερό σωστά;

Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη. Το θέμα είναι αν το ασύρματό σου υποστηρίζει bluetooth.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αν σκεφτείς πως "Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη", τότε αλλάζω την ερώτησή μου σε: Υπάρχει κάποιο σταθερό για bluetooth ακουστικό; :) ;)

Δημοσ.

Καλημέρα. Αν σκεφτείς πως "Η ερώτηση σου αν υπάρχει bluetooth ακουστικό για ασύρματο είναι ανάποδη", τότε αλλάζω την ερώτησή μου σε: Υπάρχει κάποιο σταθερό για bluetooth ακουστικό; :) ;)

Ναι πχ αυτό εδώ

Google it και θα βρεις αρκετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...