nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Λίγη βοήθεια από όσους ξέρουν την κατηγορία καλά να μην κάθομαι να ψάχνω με τις ώρες. Χαρακτηριστικά απαραίτητα: 1.Να παίρνει όσο περισσότερη ram γίνεται 2.Να έχει ή να παίρνει SSD καλό που να υποστηρίζει trim 3.Να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ σε βάρος γίνεται 4.H μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες σε full χρήση. 5.Να έχει 3 usb.(ποντίκι,σκληρός,και ένα extra) Budget να μου βγεί κανένα 500άρι το πολύ 600άρι αν αξίζει με τον ssd,την extra ram και τα πάντα. Αξίζει να περιμένω fuzion;Και αν ναι ξέρει κανένας πότε περίπου θα έχουμε netbookάκια με fuzion;Το θέλω για δουλειά και το βιάζομαι λίγο.
insomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον θα πρότεινα Lenovo Thinkpad X100e με AMD Turion Neo X2 L625 1.6 GHz. Γενικά, το πρόβλημα δεν είναι η μνήμη αλλά όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Από εκεί και πέρα, αν είναι να δώσεις τόσο χρήμα, πήγαινε σε ένα ASUS με 13in οθόνη. Δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο, αλλά έχει μπαταρία για 8 ώρες και είναι κανονικος υπολογιστής.
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν με πειράζει τόσο πολύ το μέγεθος της οθόνης.Και το 8ώρες ήταν μια υπερβολή υπολογίζοντας το μεγαλύτερο δυνατόν ταξίδι που μπορεί να χρειαστεί να κάνω.Ούτε οι 8 ώρες είναι κάτι τελείως απαραίτητο.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι επειδή το θέλω για δουλειά εκτός σπιτιού για να το έχω μόνιμα μαζί μου,είναι να είναι ελαφρύ, και να είναι γρήγορο μην πάθω κανένα πολιτισμικό σοκ από pc με ssd και 8gb ram να δουλεύω σε κάτι που θα χρειαστεί να ανοίξω μια φωτογραφία μια στο τόσο στο cs και θα κάνει 3 ώρες να ανοίξει.
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 θα πήγαινα για το φτηνό asus UL. Κοίτα στο site της Asus
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.Λεπτό,ελαφρύ,μπαταρία 8 κελιών,4gb ram,2core.Μια ερώτηση μόνο.SSD σε αυτό θα μπορώ να βάλω;Είναι εύκολο στις "εγχειρήσεις" ή όπως το πήρες έτσι θα είναι μέχρι να τα φτύσει;Γιατί πολύ λεπτό μου φαίνεται.Κάτι αντίστοιχο σε άλλες εταιρίες; Edit:Άκυρη η ερώτηση.Από ότι βλέπω μια χαρά θα μπει ssd. http://www.laptopmag.com/review/newgallery.aspx?id=36606&img=6#axzz175qsCKK2 Κάτι τέτοιο ψάχνω λοιπόν.Άλλες προτάσεις;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα και αυτό εδώ. Βέβαια είναι acer, με ότι αυτό συνεπάγεται..
nikos21aek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κατι τετοιο θα σε ενδιεφερε; Αυτό μου αρέσει ναι.Φεύγω από τα 500-600 που καλύπτει η εταιρία βέβαια και πάω στα 700 με τον ssd.Αλλά για κάτι τέτοιο χαλάλι να βάλω και 100 από την τσέπη μου.Για να μου έρθει Ελλάδα πόσο θα μου βγεί ακριβώς από amazon;
nikos21aek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα και αυτό εδώ. Βέβαια είναι acer, με ότι αυτό συνεπάγεται.. Ωραίο και αυτό.Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.