Προς το περιεχόμενο

Παρακολουθηση θεματων + email ... notifications prob

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πω και γω το μονο μου παραπονο απο το νεο site το οποιο μ' αρεσει πολυ μονο που εδω και μια εβδομαδα ομολογω με εκνευριζει απιστευτα το θεμα της παρακολουθησης θεματων συγκεκριμενα

ειχα συνηθησει με το Vb να μου αποστελεται ενα μηνυμα στο email για καθε νεα απαντηση μετα απ την δικη μου και μετα να περιμενει μεχρι να ξαναμπω για να μου στηλει αλλη ενδεχομενη ειδοποιηση (παραθεση χρηστη) κτλ κτλ

ομως τωρα επαθα πλακα πηγα και το ενεργοποιησα και στο Ipboard και μολις ανοιξα το mail Μου υπηρχε ενας κατεγισμος νεων μηνυματων ... πως γινεται να κανω κατι τετοιο οπως παλια δηλαδη να μου στελνει μηνυμα σε μια και μονο απαντηση πριν ανοιξω το post? εκτως αυτου το ιδιο γινεται και στις ειδοποιησεις πανω στην αρχικη σελιδα για ενα θεμα σε καθε απαντηση μου ερχετε ειδοπηειση

μπορει να γινει κατι? ειναι εκνευριστικο κ αφετερου με ειχε βολεψει το παλιο συστημα παρακολουθησης θεματων αυτα ... ευχαριστω

*PS!!! Μαζι με το πρωτο μηνυμα ειδοποιησης στο email μου ερχοταν και ενα Link αμεσως να το απενεργοποιησω αν θελω να τερματισω την παρακολουθηση απλα κ ωραια ενω τωρα πρεπει να παω στο σιτε να ανοιξω τις ρυθμισεις καθε φορα και παει λεγοντας το ιδιο επαναλαμβανο ισχυει και με τις ειδοποιησης στην αρχι σελιδα ... απιστευτα κουραστικο κ αυτο καθε φορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...