vampirion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας. εδω και μια βδομαδα περιπου εκανα αναβαθμιση το Pc μου, απο τη πρωτη μερα κιολας μου πεταξε μπλε οθονη που ελεγε πως τα windows διεκοψαν τη λειτουργια για να μην προκληθει ζημια στο υλικο κτλπ. η μπλε οθονη αυτη λοιπον εχει εμφανιστει 4 φορες απο το Σαββατο που εβαλα το νεο hardware, 2 φορες εν μεσω gaming, μια ενω εβλεπα ενα βιντεο στον Mediaplayer κ μια σε ασχετη στιγμη σερφαρισματος. εκανα φορματ 2 φορες μεχρι τωρα κ δοκιμασα διαφορους Drivers κυριως για τη καρτα γραφικων που υποψιαζομαι πως εχει το προβλημα. το συστημα αναλυτικα ειναι το εξης: CPU:Amd PhenomIIx4 965 black edition 3.4ghz RAM:KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX 4GB (2X2GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT Mobo:ASUS M4A77T/USB3 VGA:GIGABYTE RADEON HD5670 GV-R567ZL-1GI 1GB PCI-E RETAIL τροφοδοσια:Τhermaltake TR2 500W OS:windows7 64 bit ultimate επισυναπτω κ καποια αρχεια Dpm αν κ σε μενα δεν εβγαινε νοημα, μου τα εδεχνε ολα κινεζικα περιμενω τη βοηθεια σας dpmfiles.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μια και το προβλημα προεκυψε απο τη στιγμη που εκανες αναβαθμιση,οι πιθανοτητες να εχει σχεση με αυτη,ειναι αρκετες.Μονο που δεν μας λες τι αναβαθμιση εκανες. Να υποθεσω πως ειναι η καρτα γραφικων? Οσον αφορα τα dumps, ειναι λιγο νωρις για αναλυση, εκτος κ αν παιρνεις παντα το ιδιο μηνυμα λαθους στην bsod με τον ιδιο driver.
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εκανα γενικη αναβαθμιση οτι εχω γραψει παραπανω εκτος του τροφοδοτικου, κουτιου,σκληρων δισκων κ Dvd drives ειναι νεο..επισης να πως πω πρωτα ειχα windows7 32..μολις εβαλά νεο υλικο εγκατεστησα 64αρι.. με τα 32 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με μπλε οθονες, με τα 64 κ το νεο υλικο απο την πρωτη μερα εφαγα BSOD, Με γυρισε πισω στις παλιες κακες XP μερες το μηνυμα απο οσο προλαβα να δω μοιαζει ιδιο παντα..κανει Restart κ δεν προλαβαινω να δω κ καλα το θεμα ειναι να εντοπισω το προβλημα για αυτο θα θελα τη βοηθεια σας
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για κανε ενα memtest για τις μνήμες να δεις αν σου βγάζει εκει σφάλματα και προχωράμε. memtest
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για κανε ενα memtest για τις μνήμες να δεις αν σου βγάζει εκει σφάλματα και προχωράμε. memtest κανει αυτο το προγραμματακι για win7 64?
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Όπως θα δεις στο site του κατεβάζεις το πρόγραμμα το καις σε ενα cd κάνεις boot με το cd και θα αρχίσει το scanning στις ram.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εκανα γενικη αναβαθμιση οτι εχω γραψει παραπανω εκτος του τροφοδοτικου, κουτιου,σκληρων δισκων κ Dvd drives ειναι νεο..επισης να πως πω πρωτα ειχα windows7 32..μολις εβαλά νεο υλικο εγκατεστησα 64αρι.. με τα 32 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με μπλε οθονες, με τα 64 κ το νεο υλικο απο την πρωτη μερα εφαγα BSOD, Με γυρισε πισω στις παλιες κακες XP μερες το μηνυμα απο οσο προλαβα να δω μοιαζει ιδιο παντα..κανει Restart κ δεν προλαβαινω να δω κ καλα το θεμα ειναι να εντοπισω το προβλημα για αυτο θα θελα τη βοηθεια σας Απενεργοποιησε τα αυτοματα restart για να δεις τα μηνυματα που παιρνεις απο τις μπλε οθονες.Αν ειναι συνεχεια το ιδιο, πιθανοτατα θα βρεις το προβλημα χωρις πολυ ψαξιμο.Σε διαφορετικη περιπτωση ξεκινα τα hardware tests, απο memtest,cpu,gpu μεχρι τασεις. Αν βγουν κ αυτα καθαρα, πας σε software προβληματα.
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 πρεπει να το αφησω πολλες ωρες αυτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 πρεπει να το αφησω πολλες ωρες αυτο? Ενα 5ωρο για να εισαι οκ
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Για τη Ram εχουμε προγραμματακι..για τα υπολοιπα πιο λογισμικο να κατεβασω??
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Αν μπορείς να βρεις το AIDA πρώην everest έχει φοβερή ικανότητα για έλεγχο αντοχής στα περισσότερα μέρη του πισιού.
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 κατι για να στρεσαρουμε την gpu εχουμε? κατι αξιοπιστο..
vampirion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 εχμ.. λεει συμβατοτητα μεχρι vista32..εγω εχω windows7 64..κατι αλλο για τη Gpu?
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δουλεύει και σε windows 7 64 χωρίς κανένα πρόβλημα δοκίμασε το φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.