Προς το περιεχόμενο

windows 7 64 BSOD

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εδω και μια βδομαδα περιπου εκανα αναβαθμιση το Pc μου, απο τη πρωτη μερα κιολας μου πεταξε μπλε οθονη που ελεγε πως τα windows διεκοψαν τη λειτουργια για να μην προκληθει ζημια στο υλικο κτλπ. η μπλε οθονη αυτη λοιπον εχει εμφανιστει 4 φορες απο το Σαββατο που εβαλα το νεο hardware, 2 φορες εν μεσω gaming, μια ενω εβλεπα ενα βιντεο στον Mediaplayer κ μια σε ασχετη στιγμη σερφαρισματος. εκανα φορματ 2 φορες μεχρι τωρα κ δοκιμασα διαφορους Drivers κυριως για τη καρτα γραφικων που υποψιαζομαι πως εχει το προβλημα. το συστημα αναλυτικα ειναι το εξης:

CPU:Amd PhenomIIx4 965 black edition 3.4ghz

RAM:KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX 4GB (2X2GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT

Mobo:ASUS M4A77T/USB3

VGA:GIGABYTE RADEON HD5670 GV-R567ZL-1GI 1GB PCI-E RETAIL

τροφοδοσια:Τhermaltake TR2 500W

επισυναπτω κ καποια αρχεια Dpm αν κ σε μενα δεν εβγαινε νοημα, μου τα εδεχνε ολα κινεζικα

περιμενω τη βοηθεια σας

dpmfiles.zip

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μια και το προβλημα προεκυψε απο τη στιγμη που εκανες αναβαθμιση,οι πιθανοτητες να εχει σχεση με αυτη,ειναι αρκετες.Μονο που δεν μας λες τι αναβαθμιση εκανες. Να υποθεσω πως ειναι η καρτα γραφικων?

Οσον αφορα τα dumps, ειναι λιγο νωρις για αναλυση, εκτος κ αν παιρνεις παντα το ιδιο μηνυμα λαθους στην bsod με τον ιδιο driver.

Δημοσ.

εκανα γενικη αναβαθμιση οτι εχω γραψει παραπανω εκτος του τροφοδοτικου, κουτιου,σκληρων δισκων κ Dvd drives

ειναι νεο..επισης να πως πω πρωτα ειχα windows7 32..μολις εβαλά νεο υλικο εγκατεστησα 64αρι..

με τα 32 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με μπλε οθονες, με τα 64 κ το νεο υλικο απο την πρωτη μερα εφαγα BSOD, Με γυρισε πισω στις παλιες κακες XP μερες <_< το μηνυμα απο οσο προλαβα να δω μοιαζει ιδιο παντα..κανει Restart κ δεν προλαβαινω να δω κ καλα

το θεμα ειναι να εντοπισω το προβλημα για αυτο θα θελα τη βοηθεια σας

Δημοσ.

Όπως θα δεις στο site του κατεβάζεις το πρόγραμμα το καις σε ενα cd κάνεις boot με το cd και θα αρχίσει το scanning στις ram.

• Moderators
Δημοσ.

εκανα γενικη αναβαθμιση οτι εχω γραψει παραπανω εκτος του τροφοδοτικου, κουτιου,σκληρων δισκων κ Dvd drives

ειναι νεο..επισης να πως πω πρωτα ειχα windows7 32..μολις εβαλά νεο υλικο εγκατεστησα 64αρι..

με τα 32 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με μπλε οθονες, με τα 64 κ το νεο υλικο απο την πρωτη μερα εφαγα BSOD, Με γυρισε πισω στις παλιες κακες XP μερες <_< το μηνυμα απο οσο προλαβα να δω μοιαζει ιδιο παντα..κανει Restart κ δεν προλαβαινω να δω κ καλα

το θεμα ειναι να εντοπισω το προβλημα για αυτο θα θελα τη βοηθεια σας

Απενεργοποιησε τα αυτοματα restart για να δεις τα μηνυματα που παιρνεις απο τις μπλε οθονες.Αν ειναι συνεχεια το ιδιο, πιθανοτατα θα βρεις το προβλημα χωρις πολυ ψαξιμο.Σε διαφορετικη περιπτωση ξεκινα τα hardware tests, απο memtest,cpu,gpu μεχρι τασεις. Αν βγουν κ αυτα καθαρα, πας σε software προβληματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...