teo360 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εκανα λαλακια στον σκληρο...λοιπον ηθελα να κανω τον σκληρο μου απο ntfs σε fat καποια γιγα που ηθελα οχι ολοκληρο με το partition magic..βασικα το κανα στον εξωτερικο μου σκληρο...με το που το σβηνω και παω να το ανοιξω δεν εμπαινε στα windows με καμια παναγια ουτε επαναφορα δεν μπορω να κανω ουτε επιδιορθωση τιποτα..αποφασισα να του κανω φορματ και βοοταρω να windows για το φορματ και θα τα περναγα κλασικα στον C (ο σκληρος μου ηταν χωρισμενος στα 2)για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει ουτε καν τον D δισκο και η χωριτικοτητα του C ειναι ολο κιολο 80mb....τι να κανω μαγκες βοηθηστε εχω πολυ σημαντικα αρχεια στο D τουλαχιστον αυτα να σωσω...
bluethunderblade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε τον σκληρό σου σε ένα άλλο σύστημα σαν δεύτερο από εκεί μπορείς να τον ενώσεις πάλι , να τον χωρίσεις ή να πάρεις τα αρχεία σου αν δεν έχει φορμαριστεί όλος με τις αλλαγές που έκανες. Αν τα windows συνεχίζουν τις τσαχπινιές τους και δεν βλέπεις τον σκληρό σωστά τότε η καλύτερη επιλογή είναι να ρίξεις ένα live cd linux στο pc σου (προτείνω Ubuntu διανομή) και δούλεψε τα partition από εκεί ή πάρε τα αρχεία που θέλεις!
cosmos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στον εξωτερικό είχες τα windows ?? Πού πήγες να κάνεις την μετατροπή, στον εσωτερικό (λογικά με τα windows) ή στον εξωτερικό και πήρε και η μπάλα και τον εσωτερικό? Τελικά μιλάμε για έναν δίσκο ή για δύο? Μπερδεύτηκα Σε κάθε περίπτωση χωρίς να πειράξεις τίποτα και σβηστούν τπτ αρχεία σημαντικά,κάνε αυτα που είπε ο από πάνω.Βασικά δλδ να "δεις" τον σκληρό με τα αρχεία σαν δεύτερο και να τα πάρεις και μετά κάντου ότι γουστάρεις. Όσον αφορά το ότι σου δείχνει 80mbs το c ,πιθανολογώ ότι χάθηκε το partition (μπορεί μόνο ονομαστικά)kai σου έχει πάρει σαν c τα λίγα mbs που θέλουν τα windows για να εγκατασταθούν και κάνει ένα μικρό διαμερισματάκι (φυσιολογικό) και σαν d όλον τον υπόλοιπο σκληρό σαν έναν πλέον.
teo360 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στον εσωτερικο εχω τα windows και ηθελα να κανω την μετατρππη στον εξωτερικο και λογικα πηρε μπαλα και τον εσωτερικο...ο εσωτερικος ειναι κομενος στα 2 και δειχνει τωρα μονο τον c 80 mb δεν μπορω να κανω ουτε φορματ και να ηθελα...θα το δοκιμασω σημερα οπως μου πατε σαν δευτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.