anthony_88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 εγω θελω να δωσω μεχρι 220 το πολυ, χωρις συνδεση, να εχει wifi, ραδιο και bluetooth οπωσδηποτε. Η καμερα δε με πολυενδιαφερει ουτε τι μαρκα θα ειναι, αρκει να ειναι αξιοπιστο. Πειτε μου την καλυτερη δυνατη επιλογη.
vasilisga Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εγω θελω να δωσω μεχρι 220 το πολυ, χωρις συνδεση, να εχει wifi, ραδιο και bluetooth οπωσδηποτε. Η καμερα δε με πολυενδιαφερει ουτε τι μαρκα θα ειναι, αρκει να ειναι αξιοπιστο. Πειτε μου την καλυτερη δυνατη επιλογη. αμα δωσεις κανενα 20αρικο ακομη εχεις πολυ καλες επιλογες
DimAslan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Έχω το κινητό που ήθελα πάντα να έχω... iPhone 4. Τέλος.
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Έχω το κινητό που ήθελα πάντα να έχω... iPhone 4. Τέλος. ενας ικανοποιειται με λιγοτερα αλλος με περισσοτερα...
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα έχω το iphone 3gs αλλα θέλω να ξαναγυρίσω στα αγαπημένα μου Nokia και συγκεκριμένα στο N8
giannisv6 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω αυτό που ήδη έχω δηλαδή το LG Arena Titan Black αλλά με την αυτονομία ενός Samsung,μπορωω ?
Fronimitis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα θελα το HTC Wildfire που εχω αλλα με επεξεργαστη σαν του Desire HD,την οθονη Samoled και την αναλυση της σαν του Samsung Galaxy S,εσωτερικη μνημη σαν του Iphone 4 και καμερα σαν του Samsung Pixon 12!!!Πολλα ζηταω; Δεν μ'αρεσουν τα κινητα να ειναι μεγαλυτερα απο 3.2".Το Android το εχω λατρεψει αφου πρωτα εχω περασει απο ολα τα λειτουργικα(Symbian,IOS,WM6.5) αλλα νταξει...αυριο,μεθαυριο θα το βαρεθω κι αυτο και θα κοιταξω να πειραματιστω με καποιο αλλο. Μιας κι εχω περασει λιγο πολυ απ'ολα εχω να πω οτι ολα καλα ειναι κι ολα εχουν τις ελλειψεις τους.Δεν υπαρχει τελειο κινητο απλα εσυ το κανεις να ειναι συμφωνα με τις αναγκες σου.Ομολογω πως αυτο που με ειχε κερδισει πιο πολυ και κρατησα περισσοτερο ηταν το HTC Diamond 2.Θα με πειτε μαζοχα κι ισως ειμαι αλλα αυτη η δυσκολια να βρεις εφαρμογες μιας και δεν υπηρχε market οπως στο Android και στο IOS,οι συχνες αλλαγες ρομ,το να κοιταξω πως να το κανω πιο γρηγορο με κολλησαν...Τα αλλα μου φαινονται παιχνιδακια!Επισης αυτο που κρατησα πιο λιγο(μολις μια βδομαδα) ηταν το Iphone μιας και το βρηκα βαρετο και σπαστικο(ηθελα και κατι πιο μικρο).Οφειλω να παραδεχτω ομως πως ειχα την καλυτερη εμπειρια σε touch οθονη και τις περισσοτερες επιλογες σε εφαρμογες!Αλλα πολυ βαρετο σαν κινητο με πολλες βασικες ελλειψεις.
eddie-2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα θελα το HTC Wildfire που εχω αλλα με επεξεργαστη σαν του Desire HD,την οθονη Samoled και την αναλυση της σαν του Samsung Galaxy S,εσωτερικη μνημη σαν του Iphone 4 και καμερα σαν του Samsung Pixon 12!!!Πολλα ζηταω; Δεν μ'αρεσουν τα κινητα να ειναι μεγαλυτερα απο 3.2".Το Android το εχω λατρεψει αφου πρωτα εχω περασει απο ολα τα λειτουργικα(Symbian,IOS,WM6.5) αλλα νταξει...αυριο,μεθαυριο θα το βαρεθω κι αυτο και θα κοιταξω να πειραματιστω με καποιο αλλο. Μιας κι εχω περασει λιγο πολυ απ'ολα εχω να πω οτι ολα καλα ειναι κι ολα εχουν τις ελλειψεις τους.Δεν υπαρχει τελειο κινητο απλα εσυ το κανεις να ειναι συμφωνα με τις αναγκες σου.Ομολογω πως αυτο που με ειχε κερδισει πιο πολυ και κρατησα περισσοτερο ηταν το HTC Diamond 2.Θα με πειτε μαζοχα κι ισως ειμαι αλλα αυτη η δυσκολια να βρεις εφαρμογες μιας και δεν υπηρχε market οπως στο Android και στο IOS,οι συχνες αλλαγες ρομ,το να κοιταξω πως να το κανω πιο γρηγορο με κολλησαν...Τα αλλα μου φαινονται παιχνιδακια!Επισης αυτο που κρατησα πιο λιγο(μολις μια βδομαδα) ηταν το Iphone μιας και το βρηκα βαρετο και σπαστικο(ηθελα και κατι πιο μικρο).Οφειλω να παραδεχτω ομως πως ειχα την καλυτερη εμπειρια σε touch οθονη και τις περισσοτερες επιλογες σε εφαρμογες!Αλλα πολυ βαρετο σαν κινητο με πολλες βασικες ελλειψεις. Μ’ αρέσεις γιατί ότι κατηγορείς δεν το θάβεις. Αντιθέτως έμμεσα το υποστηρίζεις απλά λες ότι δεν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Και αυτό είναι και το ζητούμενο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!!!! Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!!!!!!!!! Και να βγει μέσα στο 2011 το κινητό που όλοι περιμένουμε!!!!!!!!
eddie-2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ποια η γνώμη σας για το HTC 7 Trophy; Μου φαίνετε πολύ καλό!!! Σε σχέση με το Desire αν και έχουν την ίδια τιμή, κερδίζει λίγο στα σημεία. Η κάνω λάθος;
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δεν κάνουμε ένα poll ρε παιδιά να εχουμε και κανα νουμερο?
vasilisga Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ποια η γνώμη σας για το HTC 7 Trophy; Μου φαίνετε πολύ καλό!!!Σε σχέση με το Desire αν και έχουν την ίδια τιμή, κερδίζει λίγο στα σημεία.Η κάνω λάθος; καμια σχεση το ενα με το αλλο... windows το ενα android το αλλο, 2 πολυ διαφορετικα λειτουργικα τι θες να κανεις με τη συσκευη σου? δεν κάνουμε ένα poll ρε παιδιά να εχουμε και κανα νουμερο? τι poll???
eddie-2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δεν κάνουμε ένα poll ρε παιδιά να εχουμε και κανα νουμερο? Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι συσκευές Smartphone και νομίζω πως μέχρι 10 είναι το όριο για ψηφοφορία. Μόνο της HTC να βάλεις δεν φτάνει. Πρέπει να επιλέξουμε. Εσύ ποια προτείνεις; Εκτός αν βάλουμε μόνο εταιρίες, αλλά το αποτέλεσμα είναι γνωστό, Iphone – HTC στις πρώτες θέσεις.
eddie-2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καμια σχεση το ενα με το αλλο... windows το ενα android το αλλο, 2 πολυ διαφορετικα λειτουργικα τι θες να κανεις με τη συσκευη σου? Όντος διαφορετικά λειτουργικά που κάνουν ώμος την ίδια δουλεία, το αποτέλεσμα μετράει. Που πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο το ένα και που το άλλο;
eddie-2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Όντος διαφορετικά λειτουργικά που κάνουν όμως την ίδια δουλεία, το αποτέλεσμα μετράει. Που πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο το ένα και που το άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.