Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό θέλετε να έχετε;

eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά το quickoffice είναι για τα μπάζα!!!

Δεν ξέρω την έκδοση android, αλλά στο iPhone μια χαρά είναι. Είχα και wm πριν, και καλύτερο βρίσκω το quickoffice του iPhone.

Τι μείον βρηκες δηλαδή;

Δημοσ.

Sorry φίλε oldnew αλλά αν πιστεύεις ότι το iphone 4 είναι πιό γρήγορο από το galaxy s(και όχι από το desire HD το οποίο φυσικά και lagarei απλώς βγάζει μεγαλύτερα σκορ στο Quadrant) κάνεις λάθος..ακόμα και με την 2.1 πάνω το galaxy είναι στα ίδια επίπεδα σε ανταπόκριση αφής και scrolling με το iphone.. Κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες και η 2.2.1 επίσημα και λένε ότι πάει ακόμα πιο σφαίρα από την 2.2 αλλά επιφυλάσομαι προσωπικά μέχρι να την δοκιμάσω. Όσο για το lag που πολλοί αναφέρουν ναι οκ υπάρχει, σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο αλλά στην 2.2.1 ας πούμε το έχουν φτιάξει χωρίς lagfixes.

Να πουμε ότι το galaxy και πλέον και το nexus s είναι τα μόνα κινητά με απόκριση αφής ίδια(όχι καλύτερη) με τα iphone....όλα τα άλλα βλ. Desire HD, Desire,κα ακόμα προσπαθούν να λύσουν το stuttering στο scrolling. Επίσης εγώ θεωρώ απαράδεκτη την τιμή του Iphone 4 που στην ουσία είναι ένα βελτιστοποιημένο 3GS με έμφαση κυρίως στο design....μην συζητήσω για τα αξεσουάρ του που κοστίζουν λες και είναι χειροποιήτα..

Δημοσ.

Sorry φίλε oldnew αλλά αν πιστεύεις ότι το iphone 4 είναι πιό γρήγορο από το galaxy s(και όχι από το desire HD το οποίο φυσικά και lagarei απλώς βγάζει μεγαλύτερα σκορ στο Quadrant) κάνεις λάθος..ακόμα και με την 2.1 πάνω το galaxy είναι στα ίδια επίπεδα σε ανταπόκριση αφής και scrolling με το iphone.. Κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες και η 2.2.1 επίσημα και λένε ότι πάει ακόμα πιο σφαίρα από την 2.2 αλλά επιφυλάσομαι προσωπικά μέχρι να την δοκιμάσω. Όσο για το lag που πολλοί αναφέρουν ναι οκ υπάρχει, σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο αλλά στην 2.2.1 ας πούμε το έχουν φτιάξει χωρίς lagfixes.

Να πουμε ότι το galaxy και πλέον και το nexus s είναι τα μόνα κινητά με απόκριση αφής ίδια(όχι καλύτερη) με τα iphone....όλα τα άλλα βλ. Desire HD, Desire,κα ακόμα προσπαθούν να λύσουν το stuttering στο scrolling. Επίσης εγώ θεωρώ απαράδεκτη την τιμή του Iphone 4 που στην ουσία είναι ένα βελτιστοποιημένο 3GS με έμφαση κυρίως στο design....μην συζητήσω για τα αξεσουάρ του που κοστίζουν λες και είναι χειροποιήτα..

Το iPhone 4 δεν ειναι ποιο γρήγορο απο κανένα απο τα 2 κορυφαία android κινητά που αναφέρεις. Σε κάποιες λειτουργίες ειναι γρηγορότερο το 4 σε κάποιες τα αλλά.

Επίσης το galaxy s, το έχω προτείνει ο ίδιος σε αρκετούς φίλους που θέλανε να πάρουμε ένα φθηνότερο απο το 4, κινητό.

Απλά το 4 στην πράξη φαίνεται να δουλεύει σε πολλά πράγματα γρηγορότερα, γιατί έχει πολύ μικρότερες απαιτήσεις σε hardware.

Το android ειναι ποιο βαρύ, δεν ειναι βελτιστοποιημενο για ένα συγκεκριμένο hardware κλπ.

Για το μέσο χρήστη το android δεν κάνει. Αυτο το γράφω εξ αρχής, και επιμένω. Το βλέπω κάθε μέρα με τα ματιά μου. Φίλος μου έχει μαγαζί με κινητά και βλέπω τι γίνεται. Να ήξερες πόσο κόσμο έχω δει να αγοράζει ακριβά κορυφαία android και να έρχεται να τα αλλάξει. Να τα δίνει μισοτιμης μια βδομάδα μετά.

Το ίδιο δεν το έχω δει ΠΟΤΕ με τους 100αδες που έχουν πάρει το 4.

Επίσης τελευταία έχω και εγω ένα android και ψάχνω το market.

Τι να πω τώρα... Δηλαδή αν γράψω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών δεν έχει καμία, μα καμία όμως σχέση με τις αντίστοιχες του iOS, θα με πείτε πάλι funboy?

Οσοι ειναι ποιο κουμπιουτεραδες και έχουν όρεξη για root, custom rom κλπ κλπ κλπ και πολύ διάβασμα, τελικά θα αποκτήσουν μια συσκευή καλύτερη απο iPhone και με μεγαλύτερες δυνατότητες. Αλλα με χειρότερες εφαρμογές.

Διαλεγετε και παίρνετε. Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο.

Καποιος που έχει site με φορούμ για κινητά, έδωσε το 3GS , πηρε το desire, αρχικά έγραφε τα καλύτερα, ήρθε η ώρα όμως που πηρε το 4.

Ξερεις σε τι συμπέρασμα κατέληξε;

Ότι το φθηνότερο κινητο που υπάρχει ειναι το 4. Γιατί ειναι το μόνο πραγματικά ολοκληρωμένο και απροβληματιστο κινητο, παρά τις ελειψεις του. Ολα τα αλλά ειναι ακόμα πειράματα.

Εγω ο ίδιος παλαιότερα ειμουν developer στο xda σε wm.

Όταν κάποτε έγραψα ότι πήρα iPhone, μου γραψαν όλοι το αυτονόητο ότι ειμουν ο τελευταίος που περίμεναν ποτε ότι θα έπαιρνα iPhone, και ότι δεν θα το κράτησω 6 μήνες. Υπάρχουν λόγοι γι αυτο, και οχι η μόδα και όλες οι σαχλαμαρες που γράφουν διάφοροι.

Προσωπικά android πιθανών να πάρω αφού βγουν διπιρινοι. Οι οποίοι ναι ειναι απαραίτητοι γι αυτο το λειτουργικό.

• Moderators
Δημοσ.

Βεβαι για διπυρηνους εχουμε ακομα καιρο. Γιατι και να βγουν, μεχρι να βγει ο διαδοχος του Νexus S το android θεωρω πως δεν θα εκμεταλευεται την δυναμη της διπυρηνης συσκευης αφου το λειτουργικο θα γραφεται με βαση το Nexus S. Απο κει και περα θα πρεπει και οι εφαρμογες να το υποστηριζουν.

Αρα εχουμε ακομα χρονο.

Παντως δεν ξερω αν οντως θελει τρελο διαβασμα κλπ για να κανεις το Galaxy S να πεταει. Κατ'αρχην το root δεν ειναι τρελα απαραιτητο αν δεν το χρειαστεις για κατι συγκεκριμενο (ειδικες εφαρμογες, mods κλπ). Επειτα το να φλασαρεις μια νεα rom δεν θελει τοσο διαβασμα οσο η αντιστοιχη διαδικασια σε winmo και στο κατω κατω δεν εχουν τις υπερβολικες διαφορες οι rom μεταξυ τους στο θεμα αποδοσης για να πεις πως ο υποψηφιος flash junkie θα πηξει στο διαβασμα (αυτο που λεγαμε στα winmο πως δεν υπαρχει καλυτερη ρομ γιατι αλλες υπερτερουν σε ταχυτητα ενω αλλες σε eye candy, δεν ισχυει πια κατα την γνωμη μου).

Τελος (επειδη ημουν flashaholic και σε winmo και στο galaxy) κατεληξα πως με μια επισημη 2.2.1 (η οποια δινεται ηδη μεσω kies) στην Αγγλια), δεν θελεις ουτε lagfix ουτε modded kernels ουτε τιποτα. Η συσκευη λειτουργει απλως απροβληματιστα.

Αν και βεβαια παντα πιστευα πως δεν κανουν ολες οι συσκευες για ολους (εγω πχ δεν θα μπορουσα ποτε με iphone λογω μεγεθους οθονης και itunes, o αλλος μπορει να μην θελει να συμβιβαστει με την ελλειψη φλας στο Galaxy ή με τον ογκο του DHD), oλα σχετικα ειναι :)

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

@Stonmrain, μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλα συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφεις. Πρέπει να ξέρουν όλοι οι κάτοχοι android όμως ότι δεν μιλάνε μόνο για το desire και το galaxy. Τα συγκεκριμένα ειναι πολύ δημοφιλή android, και όλο και έχουν βγει κάποιοι τρόποι για να διορθώσεις κάποια πράγματα. Για ψάξε να κανείς root σε sony , lg κλπ.

Σκεφτομαι να βάλω custom rom σε ένα android ενός φίλου. Zte Blade.

Επίσης εξαιρετικά δημοφιλής συσκευή επειδή ειναι παμφτηνο. Στο modaco θα βρεις τα πάντα μιας και το xda δεν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτο το μοντέλο.

Αν διαβάσεις τη διαδικασία για root και τι αλλα πρέπει να κανείς για να βάλεις custom, ειναι μια διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη οταν δεν το έχεις ξανακάνει, και εξαιρετικά επικίνδυνη.

Να μη το αναλύσω περισσότερο.

Καμία σχέση με jb , που συνήθως ειναι διαδικασία για καθυστερημενους.. :)

Τα android ότι και να λέμε θέλουν ακόμα τα πειράγματα τους.

Αυτο σημαίνει ότι δεν ειναι για όλους.

Απο τη στιγμή που πρεπει να κανείς root για να αγοράζεις εμπορική εφαρμογή απο το market δε χρειάζεται να συζητάμε περισσότερο.

Ο βασικότερος λόγος που θα πάω κάποια στιγμή (μαλλον) σε android ειναι αυτός που γράφεις. Για μεγαλύτερη οθονη. Και επειδή ούτε εμένα μου αρέσει το iTunes. Οχι για μεγαλύτερη παραμετροποιηση.

Με τα patch απο cydia η παταμετροποιηση του iOS σε πολλά πράγματα ειναι μεγαλύτερη απ τα android σήμερα και ας ακούγεται απίστευτο για κλειστό λειτουργικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω την έκδοση android, αλλά στο iPhone μια χαρά είναι. Είχα και wm πριν, και καλύτερο βρίσκω το quickoffice του iPhone.

Τι μείον βρηκες δηλαδή;

Στο κινητό το excel του office οι αύξοντες αριθμοί των κελιών κάθετα είναι πάρα πολύ, κάτι χιλιάδες και οριζόντια που είναι με γράμματα είναι 230 περίπου.

Στο quickoffice κάθετα είναι 35 και οριζόντια φτάνει μέχρι το L, 12 δηλαδή

και έτσι αναγκάζομαι να ανοίγω άλλο αρχείο για συμπλήρωμα.

Διαγραφή κελιών δεν έχω βρει ακόμη πως γίνετε, αν έχει!!!

Δημοσ.

Στο κινητό το excel του office οι αύξοντες αριθμοί των κελιών κάθετα είναι πάρα πολύ, κάτι χιλιάδες και οριζόντια που είναι με γράμματα είναι 230 περίπου.

Στο quickoffice κάθετα είναι 35 και οριζόντια φτάνει μέχρι το L, 12 δηλαδή

και έτσι αναγκάζομαι να ανοίγω άλλο αρχείο για συμπλήρωμα.

Διαγραφή κελιών δεν έχω βρει ακόμη πως γίνετε, αν έχει!!!

Ναι ε.. Έχω ρίξει μια ματιά στο quickoffice σε android, αλλα αυτο δεν το ειχα παρατηρήσει..

Στο iOS το quickoffice έχει.. απειρες γραμμές και στήλες πάντως. Σε διαβεβαιω γιατί το χρησιμοποιω κάθε μέρα.

Επίσης δεν έχω βρει ακόμα αρχείο excel να μη τρέχει. Ακόμα και βαριά με πολλές μακροεντολες vb.

Έχω βαρεθεί να γράφω ότι οι εφαρμογές του android δεν ειναι στο επίπεδο του iOS..

Πάντως πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιο άλλο office που θα ειναι πλήρη.. Δε μπορεί..

Για ψάξε το document to go ή κάποιο άλλο. Στο iOS βρίσκεις 4-5 διαφορετικά προγραμματα και κανένα δεν έχει τέτοιο θέμα.

Αλλα βλέπεις, ούτε καν να ψάξεις για κάποιο άλλο δε μπορείς γιατί το android market δε θα στα βγάλει με ένα search γιατί βγάζει μόνο τα freeware, τα οποία και φυσικά ειναι μαπα. Τα εμπορικά δε θα στα βγάλει για να δεις τι υπάρχει και έστω να τα αγοράσεις απο site ..

Με λίγα λόγια το rooting δεν το γλυτωνεις.

Αν αυτα ειναι σοβαρά πράγματα τι να πω.

Δημοσ.

Οποίος έχει iPhone και θέλει να το βελτιώσει κατα πολυ, ας διαβάσει τη λίστα μου με ποια patch απο cydia πρεπει σήμερα να βάλει στην έκδοση 4x. Θα αποκτήσει μια συσκευή ταχύτατη που δεν θα βαρύνει παρα ελάχιστα και θα κάνει σχεδόν τα πάντα και εξαιρετικά απλα.

www.navimania.gr/showthread.php?t=25837

Δημοσ.

Ρε παιδια εχει ψαξει καλα κανεις το θεμα windows phone 7?? πια απο ολες τις συσκευες που κυκλοφορουν ειναι η ιδανικη?? Δεν εχω δει πουθενα το ομνια 7..Super amoled φοραει??

Ρε μανία με τα 7άρια

Για την περίπτωση σου , προτείνω ip4 και ένα MacBook pro για να στρωσεις χαρακτήρα :P

Το Ομνια φαινετε να είναι η καλύτερη συσκευή λόγο οθόνης (SuperAmoled) και η πιο ακριβή Επίσης

Δημοσ.

Ρε μανία με τα 7άρια

Για την περίπτωση σου , προτείνω ip4 και ένα MacBook pro για να στρωσεις χαρακτήρα :P

Το Ομνια φαινετε να είναι η καλύτερη συσκευή λόγο οθόνης (SuperAmoled) και η πιο ακριβή Επίσης

Και μετα βρες μου και κανα υπογλωσσιο με το 2χιλιαρο που θα σκασω μπας και ηρεμησω.. :lol:

Iphone θα παρω.. Εξαρταται δηλαδη μιας και περιμενω να εμφανιστει καμμια καλη προσφορα..Αλλιως κατι αλλο θα βρεθει..

Δημοσ.

@Kakadi: Και windows7 να πάρεις, αν το παίρνεις για να δεις και ένα άλλο λειτουργικο, απ τη στιγμή που έχεις δει iOS και android, και σε καλύπτει όπως ειναι αυτή τη στιγμή σε βασικές ανάγκες σου τότε λογικο.

Θα δώσεις και λίγα λιγότερα χρήματα.

Αν σε ενδιαφέρει ποικιλια εφαρμογών ειναι ακόμα νωρίς.

Δημοσ.

@Kakadi: Και windows7 να πάρεις, αν το παίρνεις για να δεις και ένα άλλο λειτουργικο, απ τη στιγμή που έχεις δει iOS και android, και σε καλύπτει όπως ειναι αυτή τη στιγμή σε βασικές ανάγκες σου τότε λογικο.

Θα δώσεις και λίγα λιγότερα χρήματα.

Αν σε ενδιαφέρει ποικιλια εφαρμογών ειναι ακόμα νωρίς.

Οχι ρε δε προκειται να ξαναμπω σε τετοιο σκεπτικο.Του χρονου ισως το σκεφτω εξαρταται και τι αναπτυξη θα εχουν..Ηδη και που πηγα σε android μου ελειπαν ακομα και καποιες εφαρμογες του ios. Παρολο που δεν ειχα το νταβαντουρι με το itunes συνολικα το μηλο ηταν αξεπεραστο.. Αντε να δουμε τωρα αν θα πετυχω καμμια προσφορα 500-550!!

Δημοσ.

Ρε μανία με τα 7άρια

Αυτό είναι το καλύτερο, να συνδυάζεις pc και κινητό με ίδιο λειτουργικό για να μιλούν την ίδια γλώσσα και να μην έχεις προβλήματα.

Έχεις mac παίρνεις iphone, έχεις windows παίρνεις wm η 7.

Γιατί αλλιώς αρχίζεις τα φακιρικά και τις αλχημείες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...