vasilisga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οι διπυρινοι λενε θα εχουν 40% μικροτερη καταναλωση! Sent from my HTC Desire using Tapatalk μακαρι, για να δουμε...
oldnew Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 πουτ@ν@ αυτονομια... και 4.3 ιντσες σα πολυ μεγαλο μου φαινεται, πιστευω οι 4 ειναι το οριο, απο εκει και πανω... που τις διαβασες αυτες τις φημες? γιατι πριν το καλοκαιρι δεν προκειται να κυκλοφορησει τετοια συσκευη... www.techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s2-i9200-4004/
eddie-2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Παρατήρησα στο Quickoffice του Wildfire και του Desire ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία excel, word αλλά μόνο να τα ανοίξεις. Ενώ στο Desire HD και ανοίγεις και δημιουργείς αρχεία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κανείς να μου πει;
oldnew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παρατήρησα στο Quickoffice του Wildfire και του Desire ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία excel, word αλλά μόνο να τα ανοίξεις. Ενώ στο Desire HD και ανοίγεις και δημιουργείς αρχεία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κανείς να μου πει; Είσαι σίγουρος ότι είναι το quickoffice? αν ναι ήτε παλαιά έκδοση ήτε το πιθανότερο απ όλα light έκδοση. Ειμαι βέβαιος υπάρχει full έκδοση να κατεβασεις που θα κάνει τα πάντα. (Την οποία full δε θα στη βγάζει στο android market αν δεν είσαι root , αφου δεν έχουν ανοίξει την Ελλαδα και βγάζει μόνο τις free εκει)
linkinpark4175 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παρατήρησα στο Quickoffice του Wildfire και του Desire ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις αρχεία excel, word αλλά μόνο να τα ανοίξεις. Ενώ στο Desire HD και ανοίγεις και δημιουργείς αρχεία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κανείς να μου πει; Η δωρεαν εκδοση ειναι μονο για "read", για να δημιουργησεις νεα αρχεια πρεπει να αγορασεις την pro εκδοση.
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Στο Galaxy S έχει την full έκδοση πάντως.
Rabican Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Nokia C6-01. μ αρεσει και το Ν8 φυσικα, αλλα βασει κοστους νομιζω το C6 εχει πολυ καλο value for money..
eddie-2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η δωρεαν εκδοση ειναι μονο για "read", για να δημιουργησεις νεα αρχεια πρεπει να αγορασεις την pro εκδοση. Επειδή για μένα το excel είναι πολύ βασικό, αν αγοράσω την pro εκδώσει όπως λες (απ'το internet φαντάζομαι) θα εγκατασταθεί και θα δουλεύει στο Wildfire και στο Desire;;; Η θα είναι πείραμα θα δουλέψει, δεν θα δουλέψει;;;
oldnew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή για μένα το excel είναι πολύ βασικό, αν αγοράσω την pro εκδώσει όπως λες (απ'το internet φαντάζομαι) θα εγκατασταθεί και θα δουλεύει στο Wildfire και στο Desire;;; Η θα είναι πείραμα θα δουλέψει, δεν θα δουλέψει;;; Ας σου απαντήσει κανένας, με android, αλλα χωρις root, λογικά πας στο site της εταιρίας , πληρώνεις το software με πιστωτική κάρτα, (που πρεπει απαραιτητα να εχεις), το κατεβάζεις και το εγκαθιστας με καποιον installer. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δηλαδή όπως να πας στο market να κανείς κλικ να κατέβει, και να εγκατασταθεί αυτόματα και να χρεωθεί η χρεωστικη σου... Ότι συμβαίνει στο iPhone δηλαδή. Θα δουλέψει μια χαρα πάντως. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα σήμερα. Οταν τα γράφω εγω αυτα παραπάνω όμως ότι ακόμα και σήμερα το iOS είναι προτιμότερο για το μέσο χρήστη , γιατί κάνει απλούστατα βασικά πράγματα, με έχουν βγάλει άσχετο και funboy και ακούω για bloetooth και πράσινα άλογα... Δεν έκατσε κανένας να γράψει τα αρνητικά του android (όπως εκανα εγω για το iOS παραπάνω) για να συγκρίνει καθένας και να βλέπει τι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του. Γραφουν μόνο ποσο υπερδιαστημικα ανώτερο είναι το android.
oldnew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και ένα πολυ ενδιαφέρον λινκ για το ποσο πραγματικά ελεύθερο λειτουργικο είναι το android για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24997
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί δεν στέλνεις απλά ένα e-mail στην προγραμματιστική ομάδα να σου πουν ακριβώς και για τις δυνατότητες και για την συμβατότητα με τις διάφορες εκδόσεις android αλλά και τις διάφορες συσκευές; Για το Thinkfree Office υπάρχει το site www.thinkfree.com στο οποίο αναφέρει: Benefits View/edit/create Office documents -Microsoft Word/Excel/Powerpoint compatible(97/200/XP/2003/2007) -PDF documents(Viewer only) Για το Documents 2 Go στην free έκδοση βλέπεις αρχείο Word/Excel/Powerpoint(doc,docx,xls,xlsx,ppt,pptx) και στην full έκδοση μπορείς να κάνεις edit στα αρχεία αυτά καθώς και να βλέπεις PDF. Το site είναι www.dataviz.com Ελπίζω να βοήθησα.
eddie-2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά με ‘πιασε μεγάλη τσιγκουνιά, δεν βοήθησε και η επιδότηση, οπότε ούτε iphone 4 ούτε desire. Πήρα το wildfire. Πρώτη εντύπωση, ενθουσιαστικά και μου άρεσαν πολύ κάποιες εφαρμογές. Αφού ασχολήθηκα μαζί του είδα ότι το android είναι πολύύύύύύύ περίπλοκο και σε απλά πράγματα σε δυσκολεύει. Αγόρασα και κατέβασα και το quickoffice γιατί αυτό που είχε ήταν μόνο να ανοίγει αρχεία. Τελικά από τα 10 excel αρχεία που έχω, ανοίγει τα 2 μόνο. Όσο για τον συγχρονισμό με το laptop, άλλαν ντάλον . Με απογοήτευσε κάπως αλλά νωρίς είναι ακόμα πρέπει να το συνηθίσω νομίζω.
oldnew Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μαλλον δεν ανοίγει τα excel που είναι σε μορφή του τελευταίου office. 2007 λέγεται αν θυμάμαι καλά.. Σωστά στο pc σε προηγούμενη μορφή excel και θα ανοίγουν στο κινητό.
KAKADI Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια εχει ψαξει καλα κανεις το θεμα windows phone 7?? πια απο ολες τις συσκευες που κυκλοφορουν ειναι η ιδανικη?? Δεν εχω δει πουθενα το ομνια 7..Super amoled φοραει??
eddie-2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά το quickoffice είναι για τα μπάζα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.