Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό θέλετε να έχετε;

eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα ηθελα το galaxy s, με την καμερα-hdmi-gps του n8, την ταχυτητα του iphone 4, και την αυτονομια του ασπρομαυρου nokia μου 6110...

αυτα τα ολιγα :D

κατα τα αλλα τωρα συμβιβαζομαι με το galaxy :)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη με πριζωνεις eddie-2 και κλεινουν 8 τα μαγαζια..Ειπα να περιμενω..

Τι να πω και ΄γω που 17/12 λήγει η επιδότηση μου και δεν έχω αποφασίσει ακόμη!!!!!!

Δημοσ.

Για ποιο πας??

Αν δεν με πιάσει η τσιγκουνιά μου, θα πάρω το iphone 4, αυτό θέλω ποιο πολύ.

Αν με πιάσει, θα πάω για το htc desire.

Θα εξαρτηθεί και από την τελική απάντηση που περιμένω για την επιδότηση.

Δημοσ.

εγω θα ηθελα το galaxy s, με την καμερα-hdmi-gps του n8, την ταχυτητα του iphone 4, και την αυτονομια του ασπρομαυρου nokia μου 6110...

Ναι ρε ΄συ, όλοι αυτό περιμένουν, ένα κινητό που να έχει όλα τα καλά στοιχεία από κάθε smartphone.

Ξέχασες να πεις ώμος την τιμή του από ποιο κινητό θα την πάρει;;;

Δημοσ.

Αν σε πιασει σε υπερβολικό βαθμο η τσιγκουνια πάρε το zte blade. Θα εχεις κάνει ΤΗΝ άριστη αγορά για τα λεφτά του 159€...

Δημοσ.

Αν σε πιασει σε υπερβολικό βαθμο η τσιγκουνια πάρε το zte blade. Θα εχεις κάνει ΤΗΝ άριστη αγορά για τα λεφτά του 159€...

Όντος, καλό φαίνετε για τα λεφτά του, αλλά η cosmote δεν το έχει.

Δημοσ.

Όντος, καλό φαίνετε για τα λεφτά του, αλλά η cosmote δεν το έχει.

σε ενα video που ειχα δει ηταν πολυ αργο!για μενα που εχω καλομαθει με το 3gs,desire,iphone4!

νομιζω οτι αν δοκιμασεις apple δεν ξεκολας ευκολα!πηρα το desire αλλα απο εικονα δεν ελεγε και πολλα και δεν μου αρεσαν και πολυ τα android!απο θεμα ελευθεριας ειναι καλα αλλα παιζουν και πολλες μπουρδες γ αυτο ακριβος τον λογο!για το galaxy s εχω ακουσει για την οθονη πολου καλα λογια!οσο για το θεμα της video-σκλησης δεν με αποσχολη γτ δεν κανω ποτε!:P

Δημοσ.

Ναι το blade είναι σίγουρα αρκετα ποιο αργο. 600mhz επεξεργάστη έχει. Δεν συγκρίνεται με τα παραπάνω. Αλλα για τα 160 ευρώ του είναι άψογο. Σε αυτη την τιμή ούτε απλό κινητο δεν παίρνεις. Αν κάποιος το θέλει για τα βασικά facebook, email, κλπ και να τρέχει και εφαρμογές ποιο αργα βεβαια, καλο είναι. Και έχει και την καλύτερη εγγύηση. Για 160 ευρώ, αν χαλάσει .... το πετάς απ το παράθυρο. :)

Δημοσ.

Ναι ρε ΄συ, όλοι αυτό περιμένουν, ένα κινητό που να έχει όλα τα καλά στοιχεία από κάθε smartphone.

Ξέχασες να πεις ώμος την τιμή του από ποιο κινητό θα την πάρει;;;

τιμη ας εχει αυτη του iphone η και παραπανω, δεν με ενδιαφερει

πραγματικα αμα ειχε ολα αυτα, θα τα εδινα και με το παραπανω... :)

Δημοσ.

κατα τα αλλα τωρα συμβιβαζομαι με το galaxy :)

Αν αληθεύουν οι φήμες για το Galaxy 2 (δυπιρινος, μεγάλη μνήμη, οθόνη υψηλής ανάλυσης 4.3 ιντσες s.amoled κλπ) υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι το πρώτο κινητο που θα έχει όλα αυτα. Με εξαίρεση φυσικά την αυτονομια.

Δημοσ.

Αν αληθεύουν οι φήμες για το Galaxy 2 (δυπιρινος, μεγάλη μνήμη, οθόνη υψηλής ανάλυσης 4.3 ιντσες s.amoled κλπ) υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι το πρώτο κινητο που θα έχει όλα αυτα. Με εξαίρεση φυσικά την αυτονομια.

πουτ@ν@ αυτονομια... :lol:

και 4.3 ιντσες σα πολυ μεγαλο μου φαινεται, πιστευω οι 4 ειναι το οριο, απο εκει και πανω... :rolleyes:

που τις διαβασες αυτες τις φημες?

γιατι πριν το καλοκαιρι δεν προκειται να κυκλοφορησει τετοια συσκευη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...