oldnew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ένταξη. Δεν απευθύνεται σε όλους. Το 90% θέλει 3.5-3.7 ιντσες οθόνης. Βαριά 4 ιντσες. Προσωπικα εμένα δε με πειράζει καθόλου αυτο. Για την ακρίβεια ο βασικός λόγος που θα πάω κάποια στιγμή σε android είναι για να πάρω ένα κινητο με τόσο μεγάλη (ή και λίγο μεγαλύτερη αν βγει). Και απο τη στιγμή που iPhone δεν θα βγει σε τέτοιο μέγεθος, τα android είναι μονόδρομος. Αλλα δεν ειμαι ο μέσος χρήστης. Επίσης είναι σχετικά λεπτό και μεταλικο άρα μπαίνει σε τσέπη. Αν το συγκρίνεις σε μέγεθος με το galaxy ίδιο είναι. Απλά είναι αρκετά ποιο πλατύ. Εμένα η ένσταση μου είναι στο πως ανταποκρίνεται το software στην επαφή της οθόνης. Και επειδή λόγο iOS τα κριτήρια μου είναι πολυ αυστηρά στην παρούσα φάση δεν περνάει τα δικα μου stadar. Σε καποιον χωρις τέτοια εμπειρία πιθανον να φανεί τέλειο. Επίσης η μπαταρία του είναι για τον φουτσο. Η μικρότερη μπαταρία στο μεγαλύτερο κινητο. Παρολα αυτα είναι κορυφαία επιλογή μαζί με το galaxy στα android. Αν είχε amoled θα ηταν το κορυφαίο. Πλέον ισοπαλία με το galaxy θα το χαρακτηριζα. Με τη διάφορα ότι το galaxy είναι φθηνότερο.
KAKADI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πλεον η συγκριση γινεται μεταξυ Samsung Nexus S vs iphone 4 και περιμενω καποιο windows phone 7 με s.amoled να συμμετασχει.. Η 3,5αρα του μηλου με βολευει καλυτερα στη καθημερινη χρηση οπως και το user interface του ενω στο nexus s η ποιοτητα της s.amoled που απλα δεν υπαρχει.. Το windows phone που περιμενω το περιμενω να βγει απο samsung για να κληρονομησει την s.amoled..Παντως φαινεται πολυ καλο το λειτουργικο και σφαιρατο και κυριως ΑΠΛΟ!! Μεχρι τωρα ελαφρυ προβαδισμα στο iphone 4 με το Nexus S να ερχεται στο τσακ τριτο αν βγει το παραπανω!!
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τα windows phone 7 σίγουρα θα πάρουν ένα πολυ μεγάλο κοματι της αγοράς. Δε θα μου φανεί καθόλου απίθανο αν σε 5 χρόνια είναι το νούμερο 1 σε πωλήσεις. Οταν σε λένε Microsoft, εχεις απεριόριστα χρήματα και τεράστια τεχνογνωσία software, δε σε σταματάει κανείς. Στα πρώτα 2 χρόνια όμως θα είναι πολυ πισω σε εφαρμογές. Σίγουρα το 1ο έτος. Επίσης έχει πολλά πράγματα να εξελίξει ακόμα. Ούτε copy past δεν έχει, και αν θυμάμαι καλα ούτε multitasking. Και πολλά αλλα. Μέχρι να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο θέλει δουλειά ακόμα. Γιατί να γίνεις beta tester σε αυτο το διάστημα; Δεν σώζεται απο το friendly interface. Το nexus s , είναι ένα καμουφλαρισμενο galaxy με καλύτερο design. Το άλλο συν ότι θα παίρνει άμεσα αναβαθμισεις απο τη google. Αν βγει σε καλή τιμή ακούγεται θετικά. Απο τη στιγμή που το galaxy θα είναι αρκετά φθηνότερο οι περισσότεροι θα παίρνουν αυτο.
KAKADI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εχεις δικιο..Αν δεν υπολογισεις χρηματα και πεις οτι δε σε νοιαζει το κινητο να ειναι και pc (σε φαση να του παραμετροποιεις ακομα και το λειτουργικο) αλλα να εχεις ιντερνετ, εφαρμογες, design, υποστηριξη, super friendly interface, media player τοτε το μηλο ειναι τουμπανο για σενα..Για τους λοιπους Android.. Απλα καθε τι καινουργιο βλεπε windowsphone σου κεντριζει το ενδιαφερον..Εχει μελλον μπροστα του και εμενα κατι μου λεει λαμπρο.. Εγω μετα παντως απ το καζο του αιωνα με το galaxy (που δεν απολαυσα με τιποτα το ψαξιμο για να κανει το αυτονοητο και να μη λαγκαρει) με βλεπω παλι σε iphone..Αν ειχε και η microsoft market σαν της apple θα παιζοταν στις λεπτομερειες..
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Kαι εγω πιστευω πως ειναι νωρις για windows phone, οπως ειπε ο oldnew, κανενας λογος να γινουμε beta testers προς το παρον εκτος αν βγει τιποτα σουπερ τρελο σε hardware. Παντως μην απορριπτετε το μεγεθος του Desire HD, ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Ειχα το HD2 (το οποιο εχει πανω κατω ιδιο στυλ) και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα σε καθημερινη χρηση. Ελεγα μαλιστα πως δεν θα πηγαινα σε μικροτερη οθονη, αλλα πηρα το galaxy. Bεβαια κατω απο τις 4 ιντσες δεν πεφτω
KAKADI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 To galaxy παντως φαινοταν καπως ασταθες στη παλαμη μου για χρηση με το ενα χερι..Το συνηθιζεις βεβαια αλλα οχι οπως ενα μικροτερο..Εχει τα ατου του βεβαια οταν προκειται για προβολη βιντεο..
grazzt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κατ' αρχάς να πω ότι είχα ενα iphone 3g για 2 χρόνια αλλά φέτος πήρα το iphone 4. Δεν έχω δει ποτέ android από κοντά οπότε δεν μπορώ να το κρίνω. Είδα όμως υπερβολές και ανυπόστατα posts που ειπώθηκαν πιο πάνω για το iphone 4 περι "bugαρισμένου" κινητού. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχω κάνει jailbreak, γιατί πλέον δεν χρειάζεται παρά μόνο όταν θες να κατεβάσεις σπασμένες εφαρμογές (να κλέψεις δηλαδή). Επίσης, υπάρχουν προγράμματα όπως το tango και το fring (ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα) με τα οποία μπορείς να κάνεις video-κλήση σε ANDROID KAI NOKIA κινητά ΜΕΣΩ 3G KAI WIFI. Ουδέποτε είχα πρόβλημα υπερθέρμανσης, πρόβλημα κεραίας, και σε gprs έχω ανοιχτά msn, skype και μιλάω και τηλέφωνο. "Σωστές" ρυθμίσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν οι ρυθμίσεις που περνιούνται αυτόματα από το itunes. Επίσης, μιλάω (και μιλούσα στο 3g) πολλά λεπτά και ποτέ δεν τερματισε κλήση μόνη της. Τέλος το θέμα του bluetooth είναι πολύ παλιό πια, όπως και το bluetooth για μεταφορά αρχείων. To WiFi Direct είναι πλέον εδώ. Καλό θα ήταν να μην ποστάρονται ασυναρτησίες για κάποιο λειτουργικό/συσκευή χωρίς να την έχει δεί κανείς από κοντά για αποφυγή παραπληροφόρησης, όπως κάνω εγώ με το android που παραδέχομαι ότι δεν ξέρω αν είναι καλό, τέλειο η κακό.
rowan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θέλω το iphone 5, αν και ακόμα δεν έχει βγει είμαι σίγουρος ότι θα πετάει.
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πάντως περιμένω αυτο. Αν βγει με το design και τα χαρακτηριστικά που διαρεουν στο νετ, και 2πυρινο επεξεργαστη, τοτε πιθανότατα να είναι το επόμενο κινητο μου. magneblog.gr/2010/10/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s2/
KAKADI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πάντως περιμένω αυτο. Αν βγει με το design και τα χαρακτηριστικά που διαρεουν στο νετ, και 2πυρινο επεξεργαστη, τοτε πιθανότατα να είναι το επόμενο κινητο μου. magneblog.gr/2010/10/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s2/ Εξαρταται πως θα ειναι η gingerbread.. Το android σαν σταθεροτητα με απογοητευσε λιγο..Τελικα δεν εχουν σημασια οι αριθμοι αλλα το πως λειτουργει στο συνολο μια συσκευη..
oldnew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εξαρταται πως θα ειναι η gingerbread.. Το android σαν σταθεροτητα με απογοητευσε λιγο..Τελικα δεν εχουν σημασια οι αριθμοι αλλα το πως λειτουργει στο συνολο μια συσκευη.. +1 Αν δεν δεις με τα ματιά σου, δεν μπορείς να στηρίζεται σε συγκριτικά απο net και βιντεακια στο utube.
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Θαθελα το Nexus S!!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
eddie-2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θέλω το iphone 5, αν και ακόμα δεν έχει βγει είμαι σίγουρος ότι θα πετάει. Μιλάμε για αυτά που κυκλοφορούν ήδη, η θα βγούν στην αγωρά άμεσα.
KAKADI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μιλάμε για αυτά που κυκλοφορούν ήδη, η θα βγούν στην αγωρά άμεσα. Καλα σε 6 μηνες παρουσιαζεται μη τρελαινεσαι..Και γω μαλλον απ το να παρω το 4αρι το 5αρι θα περιμενω!!
eddie-2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλα σε 6 μηνες παρουσιαζεται μη τρελαινεσαι..Και γω μαλλον απ το να παρω το 4αρι το 5αρι θα περιμενω!! Και το 4άρι από το Μάιο έκανε παρουσίαση κι ‘ακόμα με το κιάλι το βλέπουμε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.