nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 @nikondkon: Ωραια τα λες. Την ίδια ώρα που χαρακτηριζεις μειονέκτημα τα συχνά update του iPhone , σε άλλο τοπικ στο ίδιο φόρουμ, γράφεις αν βγήκε επιτέλους κανά επίσημο update για εμάς τους καημενους με το galaxy... Δικά σου λόγια. Δυστυχώς με το galaxy καημενος, και καμενος θα παραμεινεις. Τώρα γιατί σε αυτο το τοπικ το εκθειαζεις και θεωρείς μειονέκτημα του iPhone αυτο για το οποίο προσευχεσαι να αποκτήσει το galaxy, αμφιβάλλω αν το καταλαβαίνουν και όσοι άλλοι έχουν android. Το ποιος είναι fun και ποιος δεν είναι δεν θα μας το υποδείξεις εσι. Χαρακτηρίζεται καθένας απο το τι γράφει. Α. Τα updates δεν είναι μειονέκτημα. Μειονέκτημα είναι να βγάζεις buggy update(4.2.1) και να μας δίνεις να τεστάρουμε την 4.2.3 για να δουμε αν διορθώθηκαν τα λάθη της 4.2.1 . Αυτό είναι μειονέκτημα. Β. Για να φτάσεις στο σημείο να βρίζεις χαρακτηρίζοντάς με καμμένο, σε λυπάμαι. Και το nickname μου είναι nikoskon και όχι nikondkon.
oldnew Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εγω απλά θα σου ξαναγραψω ότι καθένας χαρακτηρίζεται απο το τι γράφει, αν έχουν λογικό ηρμο, και αν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις 1-1 όσα σου απάντησα θα καταλαβαινες ότι δεν εχεις δίκιο σε τίποτα απο όσα γράφεις. Απο εκει και πέρα δε σε διόρισε κανένας να κρίνεις ποιος είναι fun και ποιος δεν είναι. Τους χαρακτηρισμούς εσι τους ξεκινάς. Γιατί αν αρχίσω να γράφω και εγω χαρακτηρισμούς για σένα με αυτά που γράφεις , θα κλειδώσει το τοπικ. Και οι χαρακτηρισμοί είναι ουσιαστικά δικοί σου για τον εαυτό σου. Αφού το θές να το δεις, πάρτο να δεις τι γράφεις: Με το που είδα replies στο thread αυτό, είπα πως θα ήταν επειδή βγήκε η Froyo και για εμάς τους άμοιρους... Τώρα αν με τέτοια υποστήριξη θεωρείς το τέλειο κινητο το galaxy ώστε να θεωρείς αμοιρο τον εαυτό σου που το αγόρασε και fun όποιον παίρνει iPhone τι να σου πω.. Προσωπικά τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ καθόλου αμοιρο που πήρα iPhone , ούτε fun. Τέλος απο μένα.
nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Είναι πασιφανές πως δεν χαμπαριάζεις γενικά, πόσο μάλλον από χιούμορ. Ο μόνος λόγος που περιμένω την Froyo είναι για το Flash 10.1 . Η Eclair μια χαρά τρέχει και όπως είπα, δεν είμαι rooted. Βασικά, παρόλο που η παραπληροφόρηση θα πάει σύννεφο, σταματώ να ποστάρω. Όπως είπες, ας κρίνουν τα παιδιά που διαβάζουν.
Gifted83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 @ KAKADI Έχω τραβήξει κάποια βίντεο και photo στο κινητό μου και θέλω να τα στείλω σε stock iPhone4 μέσω bluetooth, γίνεται; Κάτι πολύ βασικό, η ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth. Αν και το iPhone4 έχει αποδειχθεί πολύ buggy κινητό. Δεν πρόλαβε να βγει η 4.2.1 και ήδη τεστάρετε η 4.2.3. On topic... επίσης με το iPhone4 ξεχνάς τις βιντεοκλήσεις με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός iPhone/iPod. Επειδη εχω πολυ καιρο το iphone4 μπορω να σας πω με σιγουρια πως κανει βιντεοκλησεις με οτι θελετε ακομα και με android λογισμικα..! Και πως εχω δουλεψει και τα υπολοιπα κινητα που προαναφερατε και γνωμη μου πως το ios ειναι απο τα best και ποσο ακομα το iphone4! Sent from my iPhone using Insomnia
eddie-2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη εχω πολυ καιρο το iphone4 μπορω να σας πω με σιγουρια πως κανει βιντεοκλησεις με οτι θελετε ακομα και με android λογισμικα..! Και 'γω έτσι ξέρω.
kanesaxo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Mιας και ειμαι κατοχος του Desire μπορώ να πώ πως σαν στοκ τηλέφωνο μια χαρα ειναι. Και γρηγορο και δεν κολλάει και ουτε τιποτε. Μειονεκτημα ειναι μονο η μπαταρια του,(οπως και του ανταγωνισμου θαρρω) και η μικρη εσωτερικη μνημη. Αν και οποιος θελει απλως ενα σμαρτφοουν για τα βασικα η εσωτερικη μνημη ειναι υπεραρκετή,αν θελει καποιος να μλκζεται διαρκως τοτε ροοτ. Αλλα ας μεινουμε στις συγκρισεις ως στοκ. Υ.Γ. παντως,εαν καποιος θελει αντιστοιχη συσκευή το HD θαρρω πως ειναι τρομερο. Τα κανει ολα μα ολα,δε θελει ροοτ εφοσον εχει ενα τονο μνημα για εφαρμογες,ειναι τεραστιο για ταινιες βιντεο κτλ... Απλώς εγώ το θεωρώ πολυ μεγάλο για κινητο...ασε που και τα 600 ειναι ζορικα.
eddie-2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Mιας και ειμαι κατοχος του Desire μπορώ να πώ πως σαν στοκ τηλέφωνο μια χαρα ειναι. Και γρηγορο και δεν κολλάει και ουτε τιποτε. Μειονεκτημα ειναι μονο η μπαταρια του,(οπως και του ανταγωνισμου θαρρω) και η μικρη εσωτερικη μνημη. Αν και οποιος θελει απλως ενα σμαρτφοουν για τα βασικα η εσωτερικη μνημη ειναι υπεραρκετή,αν θελει καποιος να μλκζεται διαρκως τοτε ροοτ. Αλλα ας μεινουμε στις συγκρισεις ως στοκ. Υ.Γ. παντως,εαν καποιος θελει αντιστοιχη συσκευή το HD θαρρω πως ειναι τρομερο. Τα κανει ολα μα ολα,δε θελει ροοτ εφοσον εχει ενα τονο μνημα για εφαρμογες,ειναι τεραστιο για ταινιες βιντεο κτλ... Απλώς εγώ το θεωρώ πολυ μεγάλο για κινητο...ασε που και τα 600 ειναι ζορικα. Με φώτο και βίντεο, πως τα πάει;;;
Finn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Με φώτο και βίντεο, πως τα πάει;;; Μια χαρά ειναι οι φωτος και το βιντεο του.Σημαντικό μειον είναι η χαλια ποιοτητα ηχογραφησης Sent from my HTC Desire using Tapatalk
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου επειδη εχω dSLR πραγματικα δεν ασχολουμαι με το σπορ "κινητο και φωτογραφια". Απ'οτι το ειδα ομως,ειναι συμπαθητικο χωρις να γνωριζω αν ειναι μπροστα ή πισω απο τον ανταγωνισμο. Εχει μπολικες ρυθμισεις ισο,white balance, δυνατο (!) φλας, αυτοματη εστιαση,κτλ. Για κινητο θαρρώ πως ειναι καλά... Βιντεο δεν τραβηξα ακομη.
eddie-2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου επειδη εχω dSLR πραγματικα δεν ασχολουμαι με το σπορ "κινητο και φωτογραφια". Έχω κουραστεί όπου πηγαίνω να κουβαλάω φωτογραφική, κάμερα και κινητό. Και άντε όταν πάω κάπου να τα κουβαλάω, αλλά όταν είσαι κάπου άσχετα και σου κάτσει φάση για φωτογραφία; Όπου χρειάστηκε με τα παλιά μου τα κινητά βγήκαν άθλιες . Ενώ με ένα καλό κινητό ξενοιάζεις!!!
Vasilisxd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα να έχω Windows Phone , μιας και είναι η μόνη πλατφόρμα που δεν έχει περάσει από τα χέρια μου Επίσης γιατί είναι στην φιλοσοφία του iPhone (όχι δεν είμαι μαζόχα) αλλά θέλω το τηλέφωνο απλό και όχι PC. Επίσης iPhone 4 λόγω κυρίως λόγο μπαταρίας και εφαρμογών.
getty Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα ένα blackberry 9780 λόγω qwerty, push mail, αυτονομίας, στιβαρότητας.
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Push mail έχουν όλα σήμερα. Το iPhone σίγουρα, ειμαι σχεδόν βέβαιος και όλα τα android. Είναι ακόμα ένα απο τα υποτιθεμενα μείον που διαβάζεις σε site, και ανοικει στο παρελθόν. Τα blackbery κάποτε έκαναν θραύση σε στελέχη επιχειρήσεων ακριβώς γι αυτο το χαρακτηριστικό. Εστελνες email και έφτανε ακαριαία, σαν SMS. Πλέον το κάνουν όλα, αλλα πόσοι το ξέρουν... Αυτονομία δεν έχει μεγαλύτερη κανένα smartphone εγγυημένα, μεγαλύτερη απο το 4. Το μισό 4 είναι μια μεγάλη μπαταρία , και ολο το υπόλοιπο έχει σμικρυθει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να χωρέσει η μπαταρία, ενω ο επεξεργαστης είναι χρονισμενος χαμηλά (800mhz) και όχι στο 1 giga που είναι οι προδιαγραφές του, για χαμηλή κατανάλωση. Και σε αυτή την συχνότητα είναι γρηγορότερο απο κάθε σημερινό android. Χάνει μόνο σε συγκρίσεις σε site που συγκρίνουν spec, τα βάζουν δίπλα δίπλα και λένε αααα , αυτο δεν τρέχει στο 1 giga άρα είναι αργότερο. Για στιβαροτητα τι να γράψω.. Όλα τα αλά είναι πλαστικουρες και αυτο γιαλι και ατσάλι. Με βάση αυτά που ζητάς μαλον το 4 θέλεις αλλα δεν το ξέρεις. Αν ζηταγες κάτι άλλο δεν θα απανταγα.
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και μιας και στη σύγκριση για επιλογή κινητού είναι και το desire hd, να ποια είναι η πρωτη εντύπωση μου όπως την γράφω σε άλλο τοπικ. Δεν θα το κάνω vs πάλι, αλλα είδα απο κοντά το desire hd, και πραγματικά απογοητευτικα. Ήταν αργό σε σχέση με το 4. Έκανες zoom σε Ίντερνετ φωτό κλπ και ακολουθούσε με διάφορα φάσης. Κάτι που στο 4 (ακόμα και στο 3GS) γίνεται εντελώς ακαριαία. Αν δεν ήξερα θα νόμιζα ότι έχει επεξεργάστηκε στα 400 MHz για να συμπεριφέρεται έτσι σε σχέση με το 3GS των 600 MHz. Και αυτο υποτίθεται ότι είναι το γρηγορότερο android. Αν δεν βγουν δυπιρινα δεν πρόκειται να πάω σε android. Τώρα άμα δεν εχεις εμπειρία απο iOS όλα τέλεια σου φαίνονται. Θαψτε με όλοι κανονικά τωρα, αλλα πηγαινεται πρώτα σε ένα μαγαζί, βάλτε desire hd και 4 δίπλα δίπλα και βγάλτε τα δικα σας συμπεράσματα χωρις παροπιδες όμως.
eddie-2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα που έριξα πάλι μια ματιά από κοντά στο desire hd, το κρατούσα και ένοιωθα ότι ξεκρέμασα την plasma από τον τοίχο. Πολύ μεγάλο ρε ‘συ. Σίγουρα θα είναι πολύ άβολο για τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.