Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό θέλετε να έχετε;

eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Νικος είναι. Συν δύο βασικά που έχω ξανα-αναφέρει: είναι πανάκριβο για τις μοντιές που απαιτεί, και ΔΕΝ είναι πιά καινοτομικό, σε καμία περίπτωση όσο ήταν το αρχικό iP ή το iP 3Gs. Δηλαδή αν έχεις ήδη iP, ξαναδίνεις ένα κάρο λ7 για να πάρεις κατά 95% αυτό που ήδη είχες.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα οκ..Παιδια ειχα και galaxy μη τρελλαινεστε..Τα προβληματα του στη 2,1 ηταν απαραδεκτα..και δε μπορουσα να καταλαβω γτ εδωσα 500 ευρω και επρεπε να ψαχτω κ ολας για να το κανω καπως πιο ανθρωπινο στη χρηση με τα lagαρισματα να κανουν παρτι..Στο θεμα αυτο το 3gs που ειχα ηταν ετη φωτος μπροστα..Στο hardware ηταν πισω αλλα στη καθημερινη χρηση που τελικα αυτο μετραει απιστευτα πολυ ηταν μπροστα.. Το θεμα ios vs android δε με αγγιζει εχω γνωρισει και τα 2 απο πολυ κοντα και εχω προσαρμοσει τις αναγκες μου και με τα 2.. Απ αυτους που εχουν μηλο το 10% ειχαν android και απ αυτους που εχουν android το 20% ειχε μηλο..Οι υπολοιποι εχουν δει τις συσκευες σε φιλους τους και σε γερμανοπλαισια..Πρεπει να ζησεις με αυτες για να δεις 5 πραγματα..

Στην ουσια δε διαφωνουμε γτ εχω την αποψη μου και δε την αλλαζω γτ εχω δουλεψει καιρο και τα 2..Απλα προσπαθω σε καποιον που προφανως δεν εχει την δικια μου εμπειρια σε αυτο το θεμα να του δωσω τροφη για σκεψη σε τι θα επενδυσει τα χρηματα του..

Εκει που καταλληγω ειναι πως το galaxy με παιδεψε να το στρωσω και δεν ειχα ορεξη να παιδευτω..Αλλου με βολεψε..

Το μηλο δε με παιδεψε και ηταν απειρως πιο user friendly αλλα με δυσκολευε σε αλλα θεματα που εχουν να κανουν με την apple..

Αυτα φιλικα και ελπιζω ο φιλος μας να παρει κατι τελικα που θα μεινει ευχαριστημενος..

Δημοσ.

Μιλάμε πάντα για στοκ καταστάσεις.

Αν θεωρείς την χρήση ΒΤ ξεπερασμένη για αποστολή/λήψη αρχείων, κάνεις μάλλον λάθος.

Όσον αφορά το buggy:

1.Μήνυμα υπερθέρμανσης

2.Ελαττωματική κεραια

3.Κάτω από GPRS δίκτυο δεν γίνεται να έχεις ταυτόχρονα voice + data.

4.Με την 4.2.1 πολλά iPhone4 τερμάτιζαν την κλήση στο 5ο λεπτό ομιλίας.

5.Με σωστές ρυθμίσεις για 3G internet (APN's) δεν μπορούσες να έχεις πλοήγηση παρά μόνο αν ενεργοποιούσες και απενεργοποιούσες το «Χρήση σε πτήση» για να 'ξεκολλήσει' η κεραία του κινητού.

Και πόσα άλλα που δεν θυμάμαι.

Αλλά ΟΚ, είναι κορυφαίο κινητο.

Ας μην ανταλλάσσει δεδομένα μέσω ΒΤ με άλλα κινητά.

Ας θέλει activation κάθε φορά που βάζεις άλλη micro SIM.

Ας μην υποστηρίζει εγγενώς Flash.

Ας...

Για gadget είναι πραγματικά τέλειο.

Για κινητό τηλέφωνο, πόσο μάλλον smartphone, το συζητάμε...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αν και έχω βαρεθεί να ποσταρω σε android vs iPhone, δε μπορώ να διαβάζω υπερβολές... Τα περισσότερα απο τα παραπάνω είναι τραβηγμενα απο τα μαλλιά. Ητε δεν ισχύουν πλέον ητε δε θα τα καταλάβει κανείς στην πράξη. Τα παραπάνω τα γράφουν μόνο όσοι τα διαβάζουν στα site , και δεν έχουν πραγματική εμπειρία με το κινητό. Οι περισσότεροι που είχαν iPhone, και πήγαν σε android αρχικά εντυπωσιαστηκαν και στη συνέχεια ξαναγύρισαν σε iPhone. Όταν βέβαια δεν είχες iPhone για να καταλάβεις στην πράξη τα πλεονεκτήματα του, και συγκρίνεις απλά χαρακτηριστικά, ποτε δε θα καταλάβεις τι ενοω.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι πλέον είναι ακριβό σε σχέση με πολύ αξιόλογες συσκευές android. Το bugy που χαρακτηριστικε παραπάνω ούτε για ανέκδοτο δεν είναι..

Ασχέτως τι γράφουν τα site , και τι ελλείψεις έχει, η σταθερότητα του και ο ομαλος τρόπος λειτουργίας του, ύστερα απο καιρό, και μετά απο 100αδες εγκαταστάσεις προγραμμάτων δεν συγκρίνεται σήμερα που μιλάμε με απολύτως καμία συσκευή android. Και αυτο το παραδέχονται και χρήστες android που έχουν εμπειρία απο iPhone και είναι αντικειμενικοι.

Βεβαίως ζηλεύω την οθόνη του galaxy, και στο μέγεθος, και στην ποιότητα, βεβαιως το ζηλεύω και στο hardware που έχει. Δεν το ζηλεύω ούτε στην ποιότητα κατασκευής ούτε στο design , ούτε στο πως συνεργάζονται στην πράξη το software και το hardware που έχει , σε σχέση πάντα με ένα iPhone. Και σίγουρα δεν το ζηλεύω στην επίσημη υποστήριξη που (δεν) έχει.

Επίσης όλα τα android είτε είναι κάτι φτινιαρικες πλαστικουρες, ητε στην καλύτερη περίπτωση του desire hd, απο αλουμίνιο μεν, αλλά το συνολικό design άμα το συγκρίνεις πχ με το iPhone 4 που είναι μια πανέμορφη συσκευή απο γιαλι και ατσάλι , δεν αντέχει σε καμία σύγκριση.

Σαν γ εθνική φαίνεται, ούτε καν β. Και οποίος είναι αντικειμενικός οφείλει να το παραδεχθεί.

Παραπάνω διάβασα μέχρι και ότι είναι μειονέκτημα ότι το iOS εξελισεται συνέχεια και βγάζει συνεχώς αναβαθμισεις. Καλά πάτε καλα; Αν συνέβαινε το ίδιο στα android θα το αναφέρατε σαν τεράστιο συν. Το νούμερο ένα θέμα σε όλα τα φόρουμ android είναι πως να βάλουμε την νέα έκδοση για την α ή β συσκευή, που θα βρούμε κάποια ανεπίσημη γιατί η εταιρία δεν υποστηρίζει την συσκευη, πως θα σπάσουμε τη συσκευή για να την βάλουμε κλπ. Καταρχήν τις αναβαθμισεις άμα θές τις βάζεις, δε σε υποχρεώνει κανένας. Θα αρχίσω να τραβαω τα μαλια μου με κάποια πράγματα που διαβάζω.

Και αυτά απο κάποιον που σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει android. Για κανέναν λόγο απο τα υποτιθεμενα μείον του iPhone που διαβάζω εδώ. Για άλλους λόγους. Για το μέσο χρήστη ότι και να γράφουν το iPhone είναι ποιο νορμαλ κινητο συνολικά, με όλα τα μείον του. Για ποιο hackerαδες να συμφωνήσω ότι ένα ακριβο android μπορεί να είναι προτιμότερο σήμερα.

Δημοσ.

Μετά το ποσταρισμα του oldnew καταλαβαίνει κανείς πως ο καθένας υποστηρίζει το κινητό του φορώντας παρωπίδες.

Όσο για αυτά που έγραψα απλά ισχύουν, με ή και χωρίς τράβηγμα μαλλιών.

Τα σέβη μου.

edit:

Όταν βέβαια δεν είχες iPhone για να καταλάβεις στην πράξη τα πλεονεκτήματα του' date=' και συγκρίνεις απλά χαρακτηριστικά, ποτε δε θα καταλάβεις τι ενοω.[/quote']

Βλέπω ξέρεις τα πάντα για 'μένα. Είσαι απίστευτος!

Δημοσ.

Όσον αφορά το buggy:

1.Μήνυμα υπερθέρμανσης

2.Ελαττωματική κεραια

3.Κάτω από GPRS δίκτυο δεν γίνεται να έχεις ταυτόχρονα voice + data.

4.Με την 4.2.1 πολλά iPhone4 τερμάτιζαν την κλήση στο 5ο λεπτό ομιλίας.

5.Με σωστές ρυθμίσεις για 3G internet (APN's) δεν μπορούσες να έχεις πλοήγηση παρά μόνο αν ενεργοποιούσες και απενεργοποιούσες το «Χρήση σε πτήση» για να 'ξεκολλήσει' η κεραία του κινητού.

Τώρα ρε φίλε ποιος φοράει παρωπίδες ... τι να σου πω...

Έχω το 3GS πάνω απο 1 χρόνο , πάντα jb (Απο την 1η ώρα που το πήρα). Αφού θές να στο αναλύσω παραπάνω , αν είναι ή δεν είναι τραβηγμενα απ' τα μαλλιά τα παραπάνω να σου απαντήσω 1-1 με πληρη ηλικρινια. Δε δουλεύω στην apple και ουδεμία διάθεση έχω να παραπληροφόρησω. Αλλα επιτρέψει μου να ξέρω περισσότερα απο εσένα για το iPhone στην πράξη. Λοιπόν.

1. Πρώτη φορά το ακούω, ποτε δεν μου έχει τύχει.

2. Θεωρητικά ναι. Αφορά μόνο το 4.

Πρακτικά δεν ισχύει. Θα γράψω μόνο αυτο και οποίος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει. Οποίος φορά παροπιδες δε θα καταλάβει ποτε. Στα σημεία που έχανε σήμα το 4 (σε περιοχές με πολυ κακή λήψη , και πατώντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κινητού) , τα περισσότερα android δεν είχαν καν σήμα.

Παρολα αυτά το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πραγματικά μεγάλη πατάτα της apple, όφειλε να το προβλέψει. Αλλα επαναλαμβάνω ότι πρακτικά δεν αποτελεί πρόβλημα. Με ένα ειδικό διαφανές μικρό αυτοκολητακι, το δάχτυλο δεν μπορεί να βραχυκύκλωσει τις κεραίες για να φύγει το ψυχολογικό πρόβλημα απο όποιον το έχει. Το 4 έχει απο τις καλύτερες λήψεις απο οποιοδήποτε κινητο μετα απο αυτο αποδεδιγμενα.

3. Απο όσο ξέρω ισχύει στο iPhone σήμερα ότι ισχύει για όλα τα κινητά.

Ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα στην πράξη. Δε γνωρίζω περισσότερα γιατί επαναλαμβάνω Ουδέποτε με απασχόλησε ποτε ή διαπίστωσα κάτι.

4. Ουδέποτε μου έτυχε. Ουδέποτε έτυχε σε οποιονδήποτε με 4. Και ξέρω πολλούς. Αλλα ΑΝ έτυχε ποτε σε κανένα, γι αυτο η apple βγάζει τις συχνές αναβαθμισεις που παραπάνω διάβασα ότι είναι αρνητικό. Για να διορθώσει σε χρόνο dt κάθε πιθανό πρόβλημα. Αξίζει να σημειώσουμε σαν μείον κάτι που έτυχε (?) σε καποιον και διορθωθηκε κατευθείαν ;

5. Ούτε καν καταλαβαίνω για τι μιλάς.. Να αναφέρω και εδώ ότι ποτε δεν είχα πρόβλημα;

Μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποινδηποτε αγοράσει το 4 ότι ούτε που θα παρατηρήσει ποτε κανένα απο τα παραπάνω. Με εξαίρεση το θέμα της κεραίας αν βρίσκεται στον άνω κοτρωνα, μέσα σε κανένα πηγάδι και πατάει το κινητο σε 50 σημεία μέχρι να βρει που θα χαθεί το σήμα. Και αυτο χωρις το αυτοκολητακι που αναφέρω παραπάνω. Περιτο να πω ότι το desire hd δε θα έχει καν σήμα εκεί.

Το iPhone έχει μειονεκτήματα. Κανένα απο τα παραπάνω πάντως.

Δημοσ.

Μετά το ποσταρισμα του oldnew καταλαβαίνει κανείς πως ο καθένας υποστηρίζει το κινητό του φορώντας παρωπίδες.

Όσο για αυτά που έγραψα απλά ισχύουν, με ή και χωρίς τράβηγμα μαλλιών.

Τα σέβη μου.

Κατσε ρε αδερφε..Εγω δεν εχω καμμια απ τις 2 τωρα αλλα ειχα και τα 2..Σε τι κανει λαθος ο oldnew απ αυτα που θα πω και σε τι φοραει παροπιδες..

1.buggy?? Ουτε με σφαιρες ρε φιλε..Και μιλας για buggy ενω εχεις galaxy..

2.η ποιοτητα κατασκευης και το design του iphone συγκρινεται με καποιας αλλης συσκευης?? Πες μου ποιας γτ οντως δε νομιζω να υπαρχει καποια..

3.Αν εβγαζε το android συνεχως αναβαθμισεις δε θα ηταν πλεονεκτημα??Και συ το αναφερεις σα μειονεκτημα του ios..

4.Για ενα νορμαλ χρηστη το μηλο ειναι καλυτερο και για εναν που ψαχνεται περισσοτερο το android πιο βολικο..Το λαθος που ειναι??

5.Στα φορουμ με android το κυριο θεμα ειναι τι rom να περασει καποιος για να ειναι πιο γρηγορο..Λαθος??

Ο oldnew φιλε μου δεν ειναι καθολου κολλημενος αν κρινω απ τα παραπανω..Αληθεια λεει..οπως λεει και για την οθοναρα του galaxy οτι δεν παιζεται.οπως λεει και για το οτι το iphone ειναι ακριβο και συμφερουν τα android λογω τιμης..

καλο ειναι να κρινουμε καποιον απ αυτα που γραφει και οχι απο τι συσκευη εχει..

Δημοσ.

Και επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω ολόκληρα κατεβατα απο υποτιθεμενα μειονεκτήματα του iphone, να γράψω και ποια είναι τα πραγματικά μειονεκτήματα που κανείς ποτε δεν αναφέρει, γιατί το 99,9% που γράφουν γι αυτά δεν έχει ιδέα απο το κινητο και απλά παπαγαλιζει τι διάβασε στο νετ, ή πράγματα που ίσχυαν κάποτε. Οποίος θέλει ας βάζει το link απο εδώ, ώστε να ξέρει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής τι παίρνει και αν τον βολεύει.

1. Δεν έχει Bluetooth. Πρακτικά δεν διορθώνεται ούτε με jb καθώς η εφαρμογή που είχε βγει δεν τρέχει στις τελευταίες εκδόσεις iOS.

Πρακτικά υπάρχουν τόσοι τρόποι να στηλεις αρχεία που ελάχιστη σημασία έχει. Αν όμως για καποιον είναι σημαντικό, δεν παίρνει iPhone.

2. Δεν παίζει flash. Σημαντικό μείον για πολλούς. Και για εμένα. Υπάρχουν λύσεις και για αυτο, αλλα όχι τελειες. Για όποιον είναι απαραίτητο παει σε android.

3. Το iTunes ειδικά για χρήστες. Windows δεν είναι ότι καλύτερο αν και κάνει τη δουλειά του άριστα. Προτιμώ την υλοποίηση των android.

Με jb πρακτικα η συσκευή δουλεύει μια χαρα σαν USB φλασακι. Βάζεις βγάζεις αρχεία μια χαρα. Υπάρχει ένα θέμα με τα mp3 όμως αν επιμένεις να τα ακούς απο το ενσωματομενο προγράμμα της συσκευής λόγω συνχρονισμου που απαιτεί άρα iTunes. Και πάλι υπάρχει εφαρμογή για jb που το κάνει πάνω στη συσκευη.

4. Η ποιο απίστευτη βλακεία της apple κατα τη γνώμη μου. Πρόσθεσε φακέλους που παίρνουν μόνο 12 εφαρμογές.. Ή προσθετεις κάτι ολοκληρωμένα ή όχι. Ευτυχώς με jb βάζεις όσες θές. Επίσης οταν ξαφνικά γεμισεις όλες τις οθόνες με εικονιδια το να τα πάρεις ένα ένα και να τα πεταξεις σε φακέλους είναι ζόρι. Ευτυχώς με το κατάλληλο πατσαρισμα σε jb επιλέγεις όσα εικονιδια θές και με μια κινήση τα στέλνεις όλα σε ένα φάκελο.

5. Δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνύματος. Ακούγεται απίστευτο αλλα ισχύει. Ευτυχώς με jb διορθώνεται σε δευτερόλεπτα.

6. Δεν έχει live wallpaper ούτε gadget. Κάτι γίνεται με jb Αλλα καμία σχέση με τα android. Στην πράξη και οι χρήστες android απενεργοποιουν τα live wallpaper λόγο μεγάλης κατανάλωσης μπαταρίας.

7. Μια σειρά απο λεπτομέρειες που δεν μπορείς να τις χαρακτηρισεις ελλείψεις, αλλα που μετά απο jb το κινητο βελτιώνεται απίστευτα.

Το jb συνήθως είναι μια απλούστατη διαδικασία. Την έχουν κάνει πανασχετοι απλά με το να τους δώσω ένα link με οδηγίες. Routing δεν κατάφερε να κάνει κανείς απο όσους με ρώτησαν. Ούτε εγγύηση χάνεις πρακτικα ούτε τίποτα καθώς με ένα συνχρονισμο με το pc το κινητο επαναφερεται στην προηγούμενη κατάσταση ή αν έχει χαλάσει και δεν μπορείς να κανείς ούτε αυτο, απλά ούτε στο service θα δει κανείς ότι είχες jb. Αποδεδειγμένα αυτο.

Η μεγαλύτερη κοτσανα που έχω ακούσει ποτε και το διαβάζω συνεχώς είναι ότι τα android είναι pc και τα iPhone gadget. Και τα 2 pc είναι. Ότι κανείς με το ένα κανείς και με το άλλο. Συμπεριλαμβανομένου και emulator κλπ που εντελώς λανθασμένα οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα iPhone δεν έχουν, ενω έχουν και πολυ καλύτερους.

Η βασική δουλειά ενός smartphone είναι να τρέχει εφαρμογές. Το iPhone δεν έχει αντίπαλο εκει. Οι εφαρμογές είναι απειρος καλύτερες και περισσότερες. Τρέχουν επίσης καλύτερα και γρηγορότερα σε χειρότερο hardware.

Ελληνικές εφαρμογές για android ΔΕΝ υπάρχουν.

Επίσης αναφέρονται πόλοι σε εμπειρία out of the box χωρις jb κλπ και ξεχνάνε να πουν ότι στα android ούτε εφαρμογή δεν μπορούν να αγοράσουν μιας και η google ξέχασε να ανοίξει την Ελλαδα.. , και πρέπει να κανείς ταρζανιες για να νομίζει το κινητο ότι βρίσκεται στην Αμερικη. Ένταξη εύκολη είναι η διαδικασία αλλα οι περισσότεροι δυσκολεύονται , και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να μιλάνε για εμπειρία out of the box. Στο iPhone απλά βάζεις τα στοιχεία απο μια χρεωστικη κάρτα και κατεβάζεις ότι γουσταρεις.

Τα android έχουν επισης μια σειρά απο μειονεκτήματα. Δεν υπάρχει τέλεια συσκευη και είναι θέμα τι είναι σημαντικό για το χρήστη.

Συνολικά ο μέσος χρήστης ακόμα και σήμερα που τα android έχουν κάνει άλματα θα μείνει ποιο ευχαριστημένος με το iPhone.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος κι άλλο iP vs The World θέμα, αφού θα γίνει flame αφήστε το να πάει στο καλό. Κακώ ςσυμμετείχα κι εγώ πιό πριν, δεν οδηγεί πουθενά.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά είπα να γράψω συγκεντρωμένα τα πραγματικά μείον του iPhone για να υπάρχουν κάπου και με ένα link να μπορεί να τα δείξει κάποιος χωρις να γράφονται ξανά και ξανά. Δε θα συμετασχω ούτε και εγω αν συνεχιστεί το vs ότι και αν γραφτεί.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά να καθόμαστε τώρα να αποθεώνουμε ένα κινητό ή να θάβουμε κάποιο άλλο.

Το θέμα έχει τίτλο ποιο κινητό θα ήθελε να έχει κάποιος. Ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του και προτιμά το Α ή το Β. Πλεονεκτήματα και ελαττώματα έχουν όλα τα κινητά και γενικότερα όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές. Από κει και πέρα γούστα είναι αυτά. Όποιος θέλει Iphone το αγοράζει και όποιος θέλει android αγοράζει αυτό.

Το ζήτημα δεν είναι να πείσει ο ένας τον άλλον ότι κάνει σωστή ή λάθος επιλογή.

Δημοσ.

Απαξιώνοντας τις ελλείψεις,

δεν τις παύεις.

Καλώς ή καλώς το iPhone είναι ένα gadget με ένα σωρό περιορισμούς και ελλείψεις.

Κατάφεραν όμως να το κάνουν αντικείμενο λατρείας.

Τα αποτελέσματα τα βλέπετε και στο φόρουμ μας.

Όλοι αναφέρονται στο jail brake μιας και όπως είπα, το εν λόγω κινητό χωρίς jail brake δεν αξίζει.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αντίστοιχα android (Galaxy S, Desire HD) που δεν χρειάζονται root για να δείξουν τα δόντια τους.

Από εκεί και έπειτα τα fanboys μπορούν να συνεχίζουν να κελαηδάνε.

Δημοσ.

Απαξιώνοντας τις ελλείψεις,

δεν τις παύεις.

Καλώς ή καλώς το iPhone είναι ένα gadget με ένα σωρό περιορισμούς και ελλείψεις.

Κατάφεραν όμως να το κάνουν αντικείμενο λατρείας.

Τα αποτελέσματα τα βλέπετε και στο φόρουμ μας.

Όλοι αναφέρονται στο jail brake μιας και όπως είπα, το εν λόγω κινητό χωρίς jail brake δεν αξίζει.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αντίστοιχα android (Galaxy S, Desire HD) που δεν χρειάζονται root για να δείξουν τα δόντια τους.

Από εκεί και έπειτα τα fanboys μπορούν να συνεχίζουν να κελαηδάνε.

Για να σε βοηθησω να θυμηθεις το πρωτο ποστ "vs" σε αυτο το topic εσυ το εκανες λεγοντας οτι το μηλο ειναι "θαμμενο" ενω θα μπορουσες απλα να μεινεις στην αποψη σου galaxy και desire hd που ειναι εξαιρετικα..Αρα μη λες funboys τους αλλους..

Ωραια κρατα λοιπον εσυ το κατα τα αλλα και κατ'εμε εξαιρετικο galaxy s σου με την τρελο - buggy 2,1 και ασε μας εμας που οτι λεμε απλα το λεμε επειδη ειμαστε funboys..Αλλα ελα μου ντε ομως που και εσυ δε το εχεις stock..

τελος τα ποσταριμσατα "vs" και απο εμενα αν και δε πηρα ποτε το μερος καποιας συσκευης ή λειτουργικου ξεροντας οτι και τα 2 εχουν μειονεκτηματα.Απλα ειναι πιο σοβαρα απο ενα bluetooth.Ετσι κρινω εγω τουλαχιστον..

Δημοσ.

Για την ιστορία το κινητό μου είναι stock και θα μείνει stock γιατί δεν υπάρχει λόγος για root.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και στο άλλο thread.

Όταν προτείνεις ένα κινητό το συγκρίνεις πάντα σαν stock με αντίστοιχα κινητά.

Αν είναι να μιλήσουμε για custom roms και modded κινητά, τότε η κουβέντα πάει αλλού.

Αλλά σε νέο αγοραστή μιλάς για stock καταστάσεις.

Δημοσ.

@nikondkon: Ωραια τα λες. Την ίδια ώρα που χαρακτηριζεις μειονέκτημα τα συχνά update του iPhone , σε άλλο τοπικ στο ίδιο φόρουμ, γράφεις αν βγήκε επιτέλους κανά επίσημο update για εμάς τους καημενους με το galaxy... Δικά σου λόγια.

Δυστυχώς με το galaxy καημενος, και καμενος θα παραμεινεις. Τώρα γιατί σε αυτο το τοπικ το εκθειαζεις και θεωρείς μειονέκτημα του iPhone αυτο για το οποίο προσευχεσαι να αποκτήσει το galaxy, αμφιβάλλω αν το καταλαβαίνουν και όσοι άλλοι έχουν android. Το ποιος είναι fun και ποιος δεν είναι δεν θα μας το υποδείξεις εσι. Χαρακτηρίζεται καθένας απο το τι γράφει.

Δημοσ.

Ενταξει αν γινεται ας σταματησει εδω το θεμα..ολες οι συσκευες που αναφερθηκαν κανουν και με το παραπανω τη δουλεια τους και ειναι εξαιρετικες..Απλα μην προσπαθουμε να μειωσουμε την επιλογη και τα θελω του καθε ατομου γτ ειναι αμαρτια..Galaxy S, Desire HD, Iphone 4 ακομα και αν μιλησουμε για HD7 και windowsphone 7 ο καθενας διαλεγει με τα θελω του και τις αναγκες του..Ας πουμε την αποψη του ο καθενας χωρις να κρινουμε τον αλλο και τι εχει στη κατοχη του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...