Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό θέλετε να έχετε;

eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν σε απασχολεί το μέγεθος, πήγαινε χαλαρά για Desire HD.

Αλλιώς πάρε το Galaxy S.

Το iPhone δεν στο προτείνω γιατί χωρίς jailbrake (με το οποίο χάνεις εγγύηση) το τηλέφωνο είναι θαμμένο.

Βέβαια αν ψάξεις σίγουρα υπάρχει σχετικό θέμα για αυτής της κατηγορίας τιμής τα κινητά τηλέφωνα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Εγώ βολεύομαι με το HTC Desire το απλό. Αυτό θα ήθελα να έχω και ίσως να αποκτήσω στις γιορτές. Το Desire HD είναι πιο εντυπωσιακό αλλά είναι λίγο τεράστιο για μένα.

Δημοσ.

Αν δεν σε απασχολεί το μέγεθος, πήγαινε χαλαρά για Desire HD.

Αλλιώς πάρε το Galaxy S.

Αν δε σε απασχολει το μεγεθος και η ποιοτητα της οθονης πας στο desire hd..Αλλιως galaxy..

Δημοσ.

Το iPhone δεν στο προτείνω γιατί χωρίς jailbrake (με το οποίο χάνεις εγγύηση) το τηλέφωνο είναι θαμμένο.

Το jailbreak ειναι οπως το root φευγει με ενα restore και ξανα-εχεις εγγυηση.. Χωρις jailbreak το τηλεφωνο δεν ειναι θαμμενο απλα πρεπει να πληρωνεις τις εφαρμογες οι οποιες (οι περισσοτερες τουλαχιστον) ειναι φθηνες..

+ κατι που εχω πει παρα πολλες φορες οτι το ios σε stability δεν παιζεται..

Δημοσ.

@ KAKADI

Έχω τραβήξει κάποια βίντεο και photo στο κινητό μου και θέλω να τα στείλω σε stock iPhone4 μέσω bluetooth,

γίνεται;

Κάτι πολύ βασικό, η ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth.

Αν και το iPhone4 έχει αποδειχθεί πολύ buggy κινητό.

Δεν πρόλαβε να βγει η 4.2.1 και ήδη τεστάρετε η 4.2.3.

On topic...

επίσης με το iPhone4 ξεχνάς τις βιντεοκλήσεις με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός iPhone/iPod.

Δημοσ.

Χθες ήρθαν στα χέρια μου τα DesireHD και 7 Trophy.

Θα σου έλεγα να βάλεις στη λίστα και το HTC 7 Trophy μιας και δεν έχει καμία σχέση με τα WinMobile που ξέραμε.

Μόνο την υποστήριξη από το αντίστοιχό του market μένει να δούμε...

Επίσης το root δεν είναι απαραίτητο να γίνει

σε αντίθεση με το jailbrake που είναι απαραίτητο αν δεν θες να μετανοιώσεις τα 600+€ που κάνει το iPhone4. :)

Δημοσ.

Εγώ βολεύομαι με το HTC Desire το απλό. Αυτό θα ήθελα να έχω και ίσως να αποκτήσω στις γιορτές. Το Desire HD είναι πιο εντυπωσιακό αλλά είναι λίγο τεράστιο για μένα.

Όντος είναι μεγάλο το Desire HD !!!

Δημοσ.

Αν δε σε απασχολει το μεγεθος και η ποιοτητα της οθονης πας στο desire hd..Αλλιως galaxy..

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εμπιστεύομαι ποιο πολύ τα htc από τα Samsung.

Ίσως να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Κατασκευαστικα τα HTC είναι σίγουρα καλύτερα από το Samsung.

Αλλά οκ, το κινητό δεν το παίρνεις για να το κάνεις τσαπί και να σκάβεις,

για να το κρατάς στα χέρια σου και να μιλάς το παίρνεις! :)

Δημοσ.

Κατασκευαστικα τα HTC είναι σίγουρα καλύτερα από το Samsung.

Αλλά οκ, το κινητό δεν το παίρνεις για να το κάνεις τσαπί και να σκάβεις,

για να το κρατάς στα χέρια σου και να μιλάς το παίρνεις! :)

Εκεί που είμαι και για τσαπί θα χρησιμεύει. !!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να βάλεις στη λίστα και το HTC 7 Trophy μιας και δεν έχει καμία σχέση με τα WinMobile που ξέραμε.

Τι παραπάνω έχει από το Desire;

Δημοσ.

@ KAKADI

Έχω τραβήξει κάποια βίντεο και photo στο κινητό μου και θέλω να τα στείλω σε stock iPhone4 μέσω bluetooth,

γίνεται;

Κάτι πολύ βασικό, η ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth.

Αν και το iPhone4 έχει αποδειχθεί πολύ buggy κινητό.

Δεν πρόλαβε να βγει η 4.2.1 και ήδη τεστάρετε η 4.2.3.

On topic...

επίσης με το iPhone4 ξεχνάς τις βιντεοκλήσεις με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός iPhone/iPod.

1ον - σορρυ ρε φιλε..Δεν ηξερα οτι εισαι στη εποχη του internet,του email και των υπολογιστων χειρος και θες ακομα να στελνεις αρχεια με bluetooth..Ποσο μαλλον να το θεωρεις και βασικο..Αλλα και παλι του σκας jailbreak και ησυχαζεις..Δηλαδη το android δε το rootαρεις??

2ον - Buggy με την εννοια οτι κολλαει φιλε το μηλο δεν ηταν ποτε μετα το 2G - 3G. Galaxy S ειχα οπως και iphone και εκανα τις συγκρισεις μονος μου σε αυτο το θεμα..Μια εκδοση λογισμικου βγαινει για πολλους λογους..Ενας λογος ηταν και το οτι γινοταν ευκολα jailbreak..

3ον - Τωρα για τις βιντεο κλησεις..Στην πραξη με τοσα iphone - ipod - macbook που υπαρχουν εισαι ο μονος που εκτελεις βιντεο κλησεις μεσω wifi και τσαμπα..Αλλα ετσι και αλλιως η βιντεοκληση για μενα ειναι ενα χαρακτηριστικο που μονο τα specs βοηθαει καθως πολυ λιγοι το χρησιμοποιουν πανω απο 5 φορες το χρονο..

Δεν υπερμαχομαι το iphone και θα μπορουσες να μου πεις αδυναμιες πραγματικες οπως το itunes ή το hardware του galaxy και του desire hd..θα συμφωνουσαμε..

On topic...

Οποιο και να παρεις δε θα το μετανιωσεις συμπεριλαμβανομενου και του iphone με το οποιο οσο περναει ο καιρος δε χανει τοσο γρηγορα την αξια του βεβαια οπως τα αλλα..

Δημοσ.

Μιλάμε πάντα για στοκ καταστάσεις.

Αν θεωρείς την χρήση ΒΤ ξεπερασμένη για αποστολή/λήψη αρχείων, κάνεις μάλλον λάθος.

Όσον αφορά το buggy:

1.Μήνυμα υπερθέρμανσης

2.Ελαττωματική κεραια

3.Κάτω από GPRS δίκτυο δεν γίνεται να έχεις ταυτόχρονα voice + data.

4.Με την 4.2.1 πολλά iPhone4 τερμάτιζαν την κλήση στο 5ο λεπτό ομιλίας.

5.Με σωστές ρυθμίσεις για 3G internet (APN's) δεν μπορούσες να έχεις πλοήγηση παρά μόνο αν ενεργοποιούσες και απενεργοποιούσες το «Χρήση σε πτήση» για να 'ξεκολλήσει' η κεραία του κινητού.

Και πόσα άλλα που δεν θυμάμαι.

Αλλά ΟΚ, είναι κορυφαίο κινητο.

Ας μην ανταλλάσσει δεδομένα μέσω ΒΤ με άλλα κινητά.

Ας θέλει activation κάθε φορά που βάζεις άλλη micro SIM.

Ας μην υποστηρίζει εγγενώς Flash.

Ας...

Για gadget είναι πραγματικά τέλειο.

Για κινητό τηλέφωνο, πόσο μάλλον smartphone, το συζητάμε...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...