Προς το περιεχόμενο

Game Recording / Converting tools & Settings

Ποιο πρόγραμμα προτιμάτε για game recording;  

12 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο πρόγραμμα προτιμάτε για game recording;

• FRAPS
    • WeGame
      0
    • Xfire
      0
    • FastCapPro
      0
    • Game Cam
      0
    • Growler Guncam
      0
    • PlayClaw
      0
    • Dxtory
      0
    • Άλλο (αναφέρετε ποιο)
  2. 2. Ποιο πρόγραμμα προτιμάτε για κωδικοποίηση των game videos σας;

• AVS Video Converter
    • Xilisoft Video Converter
      0
    • RipBot264
    • Any Video Converter
    • Total Video Converter
    • imTOO Video Converter
      0
    • MediaCoder
      0
    • MeGUI
    • Format Factory
    • VirtualDub
    • Badaboom
      0
    • Άλλο (αναφέρετε ποιο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υ.γ πάντως αν θέλεις να κάνουμε σοβαρές δοκιμές πρέπει να γίνουν εκτός youtube... οτιδήποτε ανεβαίνει αλλοιώνεται για χάρη του bandwidth :/ ]

Ναι άμα θέλετε μπορούνε να κάνουμε ανταλλαγές να δούμε τι παίζει με τα converted,

αλλά σαν στόχο είχα να δούμε, πως θα καταφέρουμε την καλύτερη ποιότητα για upload στο youtube...

Δημοσ.

Ναι άμα θέλετε μπορούνε να κάνουμε ανταλλαγές να δούμε τι παίζει με τα converted,

αλλά σαν στόχο είχα να δούμε, πως θα καταφέρουμε την καλύτερη ποιότητα για upload στο youtube...

βασικά πιστεύω οτι δεν έχει τόσο νόημα.. έτσι και αλλιώς δεν είναι αυτό το θέμα του topic :)

εφόσον μας ενδιαφέρει περισσότερο το H264/x264, γιατί μιλάμε για video που θέλουμε να τα βλέπουν και άλλοι μέσω internet.. ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι το x264 και σε ποιότητα και σε ταχύτητα. (περιμένουμε και τις εξελίξεις απο το VP8 της google, και μελοντικά στο youtube όλα τα video απο 720p και πάνω θα γίνονται encode σε αυτό το format).

μέχρι τότε ότι και να ανεβάζεις θα γίνεται encode στην μορφή που βλέπεις H264 με χαμηλό bitrate... οπότε και δεν θα φαίνεται η διαφορά στην ποιότητα :(

απο εκεί και πέρα αυτό που ρωτάς και αυτό που έχεις βάλει στα poll είναι το πιο πρόγραμμα προτιμάει ο καθένας.. και για ποιους λόγους :)

προσωπικά την βρίσκω με όποιο δουλεύει... :P

edit: υπάρχουν μερικά video με vp8 στο youtube... π.χ εδώ:

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

επαναφέρω το topic γιατι έπεσε το μάτι μου στο Bandicam ... θα το βάλω και θα το δοκιμάσω αν και trial... αν ψήνεται κανείς ας το δοκιμάσει να δούμε αποτελέσματα

Δημοσ.

NOPSTRIM ωραίο αυτό το "κόλπο" που περιγράφεις, αν και με έναν διπύρηνο που έχω δεν πιστεύω ότι γενικά θα μπορώ να γράφω σε 1080p. Όμως ενδεχομένως να δω βελτιώση σε χαμηλότερες αναλύσεις έστω.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πώς κατάφερες να γράφεις και ήχο... Από το Fraps πότε δεν το κατάφερα και απ'ότι έχω ψάξει όλοι λένε ότι χρειάζεται 2 κάρτες ήχου (μία για να μιλάς και να ακούς από ventrilo και άλλη για την εγγραφή) (?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NOPSTRIM ωραίο αυτό το "κόλπο" που περιγράφεις, αν και με έναν διπύρηνο που έχω δεν πιστεύω ότι γενικά θα μπορώ να γράφω σε 1080p. Όμως ενδεχομένως να δω βελτιώση σε χαμηλότερες αναλύσεις έστω.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πώς κατάφερες να γράφεις και ήχο... Από το Fraps πότε δεν το κατάφερα και απ'ότι έχω ψάξει όλοι λένε ότι χρειάζεται 2 κάρτες ήχου (μία για να μιλάς και να ακούς από ventrilo και άλλη για την εγγραφή) (?)

το bandicam που δοκίμασα πάντως γράφει κανονικά τον ήχο. (δυστυχώς για μένα γιατι ηχογράφησα εμένα να μιλάω με ένα φίλο καταλάθος λολ) το έφτιαξα κιόλας και θα το ανεβάσω αργότερα γιατι δεν προλαβαίνω τώρα. το κακό είναι οτι δεν το χει ο θείος :P

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=j2AhEfMbOJo

Επεξ/σία από Luciddream
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να σημειώσω απλώς ότι για στο FRAPS (αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ), η εγγραφή πρέπει να γίνεται σε διαφορετικό δίσκο από αυτόν που είναι τρέχει το παιχνίδι, για να μην παρατηρείται το "ζόρισμα" που λέτε.

Δημοσ.

Συνεχεια απο post στο BF3 thread.Τρεχω σε full screen (1921x1200) ,MPEG ,30 fps, quality 80.Οταν γραφω βιντεο το Bandicam μου δινει πολυ λιγοτερα frames (σχεδον τα μισα!) απο το FRAPS.Οταν δεν γραφω το Bandicam ειναι ελαφρως καλυτερο.

Μηπως αντι MPEG να διαλεξω Xvid?

Δημοσ.

Συνεχεια απο post στο BF3 thread.Τρεχω σε full screen (1921x1200) ,MPEG ,30 fps, quality 80.Οταν γραφω βιντεο το Bandicam μου δινει πολυ λιγοτερα frames (σχεδον τα μισα!) απο το FRAPS.Οταν δεν γραφω το Bandicam ειναι ελαφρως καλυτερο.

Μηπως αντι MPEG να διαλεξω Xvid?

δοκίμασε motion jpeg. για πόσα frames μιλάμε? και τι specs έχει το pc..?? και η ανάλυση σου πάντως ειναι μεγάλη και ίσως αυτό σε κρατάει πίσω... ειναι σχετικά λογικό (δεν ξέρω τι ισχύει στην πράξη) το fraps να βγάζει περισσότερα fps αλλα θα σου γεμίσει τον δίσκο πολύ γρήγορα σε αντίθεση με το bandicam

Δημοσ.

i7 2600k, 8 GB ram, ΑΤΙ trifire (6990+6970),SSD,δεν αρκει?

Εκει που το fraps δινει 60 frames με video να γραφει,το bandicam δινει 30.Κι εψαχνα να το βρω περιμενοντας τιποτα σπουδαιο.

Δημοσ.

εγώ με χειρότερα specs απο τα δικά σου έχω 60 fps κολλημένα. οπότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμα και το pc σου. μάλλον το trifire υποθέτω δεν θα το υποστηρίζει.

edit: τσέκαρε στα settings του ήχου στο bandicam μήπως έχει 2 sound recording devices. κάνε disable το 2ο αν έχει.

Δημοσ.

Ενω γραφεις η απλα παιζοντας?

ενώ γράφω εννοείται :) βέβαια έχω και χαμηλά τα γραφικά αλλα η κάρτα γραφικών μου δεν φτάνει ούτε το 1/3 απο τις δικιές σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...