terry308 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα πριν λιγο ειδα στο φυλλαδιου του mediamarkt Πυλαιας το καταπληκτικο bluetooth i.VoicePRO στα 19,90Ε Τιμες skroutz Επειδη το ειχα (τωρα εχω το Plantronics 975) εχω να σας πω οτι προκειτε για ενα καταπληκτικο Bluetooth headset με δυνατοτητα συνδεσης 2 κινητων τηλεφωνων μαζι , πολυ καθαρο ηχο στη συνομιλια και τεχνολογία dual microphone noise cancellation που φιλτράρει τον ήχο του περιβάλλοντος αυριο προσωπικα μιας και θα παω απο την περιοχη θα περασω να παρω για δωρακι (αν μεινουν)
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 παίζει και στου Σταθμού... Είναι πράγματι τόσο καλό; Αν είναι να το τσιμπήσω το πρωί. Μέχρι στιγμής έχω ένα πολύ απλό LG (δώρο) που κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά ψηνόμουν για κάτι καλύτερο. Θα εντυπωσιαστώ;
terry308 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 παίζει και στου Σταθμού... Είναι πράγματι τόσο καλό; Αν είναι να το τσιμπήσω το πρωί. Μέχρι στιγμής έχω ένα πολύ απλό LG (δώρο) που κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά ψηνόμουν για κάτι καλύτερο. Θα εντυπωσιαστώ; Για μενα ειναι πολυ καλο ... επειδη ποσταρα τη προσφορα και αλλου , απαντησε ενα παλικαρι οτι δεν ηταν τοσο ευχαριστημενος .. τωρα τι να σου πω ? Προσωπικα τα 20 ευρω τα αξιζει 100% , το εχει κι ο αδερφος μου , το μονο μειον του για μενα ειναι οτι το λαστιχακι στο αγκιστρο κοπηκε μετα απο πολυ χρηση(οπως ετοιμαζεται κ του αδερφου μου μετα απο 1,5 χρονο) , εγω δεν το εψαξα για ανταλλακτικο και πηγα στο 975(τοτε υπηρχαν λεφτα) που ειναι φοβερο .... αλλα 4πλασια τιμη .. (στο Ελλαντα)
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Για μενα ειναι πολυ καλο ... επειδη ποσταρα τη προσφορα και αλλου , απαντησε ενα παλικαρι οτι δεν ηταν τοσο ευχαριστημενος .. τωρα τι να σου πω ? Προσωπικα τα 20 ευρω τα αξιζει 100% , το εχει κι ο αδερφος μου , το μονο μειον του για μενα ειναι οτι το λαστιχακι στο αγκιστρο κοπηκε μετα απο πολυ χρηση(οπως ετοιμαζεται κ του αδερφου μου μετα απο 1,5 χρονο) , εγω δεν το εψαξα για ανταλλακτικο και πηγα στο 975(τοτε υπηρχαν λεφτα) που ειναι φοβερο .... αλλα 4πλασια τιμη .. (στο Ελλαντα) thanx bro από ότι βλέπβω η iTech δίνει ισόβια εγγύηση και αυτό είναι έν αμεγάλο συν (αν και από όσο ξέρω αυτά σπάνια χαλάνε). Δοκίμασε μήπως σου το καλλυψουν το λαστιχάκι δεν χάνεις τπτ θα το σκεφτώ μέχρι το πρωί και βλέπουμε. Καλά έκανες και το πόσταρες, φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.