Toudor14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γεια.. Μολις αγορασα το iphone4.. Εχω το 3Gs και θα θελα να μου πειτε πως θα μεταφερω τις επαφες μου (tilefona) απο το ενα στο αλλο για να μην καθομαι να τις περναω 1-1 χερατα .... Γινεται ? Και κατι ακομα. Τα μηνυματα sms τα εισερχομενα που εχω στο 3gs και 8ελω να τα κρατησω αντιο ζωή (??) ή μπορω να τα μεταφερω κι αυτα στο 4 ?? Ευχαριστω εκ των προτερων
lambrian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μη στεναχωριεσαι. Θα συνδεσεις πρωτα το παλιο σου τηλεφωνο στο itunes και θα κανεις backup. Υστερα θα συνδεσεις το καινουριο και θα κανεις sync. Ο,τι υπαρχει στο παλιο τηλεφωνο θα μεταφερθει στο καινουριο (επαφες, sms, notes, ... τα παντα)
mdr21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αφου κανεις backup το 3GS , οταν συνδεσεις το 4αρι θα σε ρωτησει αν ειναι νεα συσκευη ή το θες σεταρισμενο οπως το "Toudor's iphone" , δηλ το 3GS. Προφανως θα επιλεξεις το 2ο.
Toudor14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Οκ ! Ολα καλα κι ευχαριστω πολυ .. Αυτο 8α κανω .. Αλλα συνεβη κατι αλλο τωρα ! Το κινητο το αγορασα πριν κανα 5ωρο.. Το αφησα σπιτι με τη ζελατινα καινουριο και βγηκα βολτα..Μολις γυρισα τωρα πριν λιγο, ανοιγω το κινητο με τελετουργικες διαδικασιες και βλεπω τη ζελατινα της οθονης γρατζουνισμενη και γενικα σε σκατα κατασταση ! ΤΑ πηρα στο κρανιο και η ωρα ειχε περασει να το παω πισω .. Ουτε καν το εβγαλα απο το κουτι το τηλεφωνο ..Ουτε καν το σηκωσα ! Εκλεισα το πανω μερος του κουτιου και 8α παω αυριο να μου δωσουν αλλο ! Λετε να μου πουν καμια π@π@ρια ?? Πιστευω 8α μου το αλλαξουν χωρις να με κουρασουν διοτι ειναι προφανες οτι εχει υποστει ταλαιπωρια το τηλεφωνο.. Εχετε υποφη σας κατι ? Νομιζω δε 8α εχω προβλημα να μου το αλλαξουν ..
dinos33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 βλεπω τη ζελατινα της οθονης γρατζουνισμενη και γενικα σε σκατα κατασταση ! ΤΑ πηρα στο κρανιο και η ωρα ειχε περασει να το παω πισω .. Ουτε καν το εβγαλα απο το κουτι το τηλεφωνο ..Ουτε καν το σηκωσα ! Θα μπορούσες να μας πεις τι έγινε τελικά; Σου το άλλαξαν; Από που το αγόρασες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.