Xorxhs! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σεναριο : Εχω 2 pc, θα ηθελα να εχω μια οθονη και για τα 2 pc με τετοιο τροπο ωστε ειτε με software ειτε με hardware ροπο να κανω switch over απο το ενα pc στο αλλο. Υπαρχει καποια vga spiltter/converger ?
Xorxhs! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 φοβερο! ποιο προτεινεις ετσι ωστε να χρησιμοποιω την ιδια οθονη(vga),mouse(usb) και keyboard (usb) για τα 2 pc ?
Heatspreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν η οθόνη σου είναι VGA το έργο σου γίνεται πιο εύκολο και πιο φθηνό, αφού τα KVM με VGA είναι φθηνότερα από αυτά με DVI για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι, γιατί δεν έχω εμπειρία πάνω σ' αυτά. Ψάχνεις κάποιο που να υποστηρίζει τις εισόδους που χρειάζεσαι και την ανάλυση που δουλεύεις. Αυτό σε εξυπηρετεί?
Xorxhs! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τελικα πηρα αυτο,θελω να εχει και εναλλαγη μεσω hotkeys http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616480 thanks!
Heatspreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλό φαίνεται. Όταν το βάλεις, πες μας εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.