Προς το περιεχόμενο

Galaxy S @ Multirama

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 445 ευρώ.

ΟΚ στο σκρουτζ υπάρχουν και ελαφρώς καλύτερες τιμές αλλά το Multirama σαν κατάστημα ενδεχομένως δεν εγκυμονεί τους κινδύνους που μπορεί να έχουν τα μικρά. Για κατάστημα αυτής της κατηγορίας την θεωρώ εξαιρετική τιμή.

Δημοσ.

Μόνο εξαιρετική? Εγώ ακόμα πληρώνω τις... δόσεις για τα 600 ευρώ που μου είχε κοστίσει πριν λίγους μήνες.

Δημοσ.

Λίγη ακόμη υπομονή.

Όπως πάντα η Samsung ρίχνει τις τιμές της. Σε λίγο καιρό με ένα 300άρι θα το τσεπώστε.

Και μην πει κανείς ότι σε κανένα τετράμηνο θα είναι παλιά η συσκευή αυτή...

Ενώ με ΝΟΚΙΑ, καλύτερα να το πάρεις άμεσα...

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό με ένα 300άρι θα το τσεπώστε.

Ακριβώς όπως το είπες.Κι εγώ αυτό περιμένω αν και με 350 δεν με χαλάει καθόλου ειδικά για το συγκεκριμένο που ξέρω τις δυνατότητές του

Δημοσ.

το πλαισιο το δινει 475 + δωρο home cinema samsung αξιας 140 € περιπου http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-Galaxy-S-i9000-Black-GT-I9000HKDEUR.htm

εξακολουθώ να προτιμώ την τιμή του Multirama. Home Cinema αξίας 140Ε δεν θα μου γέμιζε το μάτι. Μόνο αν θέλεις να το σφάξεις σφραγισμένο κανένα 90άρι-100άρι, για να σου βγει ακόμη φθηνότερα το κινητό.

Λίγη ακόμη υπομονή.

Όπως πάντα η Samsung ρίχνει τις τιμές της. Σε λίγο καιρό με ένα 300άρι θα το τσεπώστε.

Ενώ με ΝΟΚΙΑ, καλύτερα να το πάρεις άμεσα...

συμφωνώ, αλλάαν κάποιος το θέλει εδώ και τώρα δεν παύει να είναι καλή τιμή. Και του Πλαισίου. -> αν είναι όπως τα λέει ο Katcos παρακάτω, εξακολουθεί να είναι η μοναδική καλύτερη τιμή από μεγάλο κατάστημα αυτή του Multi.

Δημοσ.

Τώρα πρόσεξα ότι το πακέτο με το Home cinema υπάρχει , άλλα σε τιμή διαφορετική 549,01 €

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-Galaxy-S-i9000-Black-GT-I9000HKDEUR-and-Home-Theate-Samsung-HT-C350.htm

οτι να ναι το πλαισιο...

ρε μην αγοραζετε απο εκει ειπαμε...

μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας :mad:

Δημοσ.

Στον Κώτσο έχει δωροεπιταγή 100 ευρώ για αγορές πάνω των 500...

Έτσι διαλέγεις όποιο κινητό θέλεις (π.χ. Ν8) και παίρνεις κι ότι σου χρειάζεται για 100 ευρώ.

Φυσικά, αντί για κινητό, παίρνεις ότι άλλο θέλεις, η προσφορά δε λέει κάτι συγκεκριμένο για το 500άρικο...

π.χ. παίρνεις μια τηλεόραση και δωράκι ένα κινητό, ή ένα πλυντήριο με δωράκι μια σκούπα των 100 ευρώ.

Δημοσ.
Στον Κώτσο έχει δωροεπιταγή 100 ευρώ για αγορές πάνω των 500...Έτσι διαλέγεις όποιο κινητό θέλεις (π.χ. Ν8) και παίρνεις κι ότι σου χρειάζεται για 100 ευρώ.Φυσικά, αντί για κινητό, παίρνεις ότι άλλο θέλεις, η προσφορά δε λέει κάτι συγκεκριμένο για το 500άρικο...π.χ. παίρνεις μια τηλεόραση και δωράκι ένα κινητό, ή ένα πλυντήριο με δωράκι μια σκούπα των 100 ευρώ.

Ναι μεν, αλλά ...

Εξαρτάται πάντα από την τιμή του προϊόντος ( που συνήθως στον Κωτσο είναι λίγο τσιμπημένη)

π.χ για το συγκεκριμένο κινητό δίνεις στον Κωτσο 569,00 ευρώ ή 527,5 αν ισχύουν οι δωροκάρτες για αγορές μέσω ίντερνετ .

Οπότε στην πρώτη περίπτωση ''χάνεις'' 24,00 ευρώ !!! ενώ στην 2η (αν ισχύει) ''κερδίζεις'' 17,5 δίνοντας όμως άμεσα από την τσέπη σου παραπάνω χρήματα .

Τώρα για άλλα προϊόντα πιθανόν να συμφέρει περισσότερο , αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Δημοσ.

οτι να ναι το πλαισιο...

ρε μην αγοραζετε απο εκει ειπαμε...

μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας :mad:

Για αγορα απο internet ειναι 475

Δημοσ.

Για αγορα απο internet ειναι 475

Καλά στο πλαισιο μαλλον παιζουν ή μας διαβαζουν :P

Οταν ποσταρα το link με το Home cinema ΔΕΝ υπήρχε τιμή ιντερνετ ...

Δημοσ.

Καλά στο πλαισιο μαλλον παιζουν ή μας διαβαζουν :P

Οταν ποσταρα το link με το Home cinema ΔΕΝ υπήρχε τιμή ιντερνετ ...

ξέρεις πόσες φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με άτομα που έκανε μπαμ ότι ήταν υπάλληλοι; Εδώ άλλος επειδή τα έχωνα στο πλαίσιο και έδειχνα πόσο πανάκριβο είναι ( με ένα απλό search στο skroutz ) είχε πει και σε άλλον ( μπορεί να ήταν και ο ίδιος με διπλό account ) και έκανε λογάριασμό για να με <<αντιμετωπίσουν>>.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...