giann9876 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γειας παιδια, Εχω δημιουργησει μια κλαση Employee στην C++ Builder. Εκεί έχω ορίσει ένα πίνακα με την χρηση ενος vector ο οποίος παίρνει στοιχεία από την βάση. Περιεχει μεσα πεδια(Ονομα,Επιθετο κτλ). Θελω να ρωτησω πως μπορω να επιστρεφει τα παραπάνω στοιχεια σε πίνακα vector για όλους τους υπαλλήλους για προβολη μεσω της χρησης μιας συναρτησης viewAllEmployees. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Evgenios1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Γειας παιδια, Εχω δημιουργησει μια κλαση Employee στην C++ Builder. Εκεί έχω ορίσει ένα πίνακα με την χρηση ενος vector ο οποίος παίρνει στοιχεία από την βάση. Περιεχει μεσα πεδια(Ονομα,Επιθετο κτλ). Θελω να ρωτησω πως μπορω να επιστρεφει τα παραπάνω στοιχεια σε πίνακα vector για όλους τους υπαλλήλους για προβολη μεσω της χρησης μιας συναρτησης viewAllEmployees. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν καταλαβα καλα. >template <class _It> void viewAllEmployees(_It first,_It last) { for(;first != last; ++first) { showEmploy( *first ); } } calling >viewAllEmployees(somevector.begin(),somevector.end());
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.