Navu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Megahalems rev.b + AMD retention module απο e-world.com.gr στα 63 ευρώ με τα μεταφορικά. Η καλύτερη επιλογή αερόψυξης που μπορείς να πάρεις. Τα έχω παραγγείλει και εγώ και τα αναμένω για να αντικαταστήσουν την baram 2010. Edit: Bέβαια θα χρειαστείς και 2 καλούς ανεμιστήρες με καλό static pressure και σχετικά αθόρυβη λειτουργία (αν σε ενδιαφέρει να είναι αθόρυβοι) όπως οι Noiseblocker PL2 ή οι Scythe Gentle Typhoon. +100! Αν εξαιρέσουμε τη λίιιιιιιγο μανίκι διαδικασία εγκατάστασης, το πακέτο Megahalems/ARM-01/NoisebleckerPL2 είναι ονειρικό! Αν είσαι silence-freak σαν εμένα μπορείς να βάλεις και έναν τέτοιο http://www.eworld.com.gr/front/details/609 πάνω, σε κάθε άλλη περίπτωση ο PL2 είναι ΜΑΚΡΑΝ ο καταλληλότερος για αυτή τη δουλειά. Αν θες να κλοκάρεις πάρε 2 ανεμιστήρες, αν θες να κλοκάρεις άσχημα πάρε Corsair H70... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ...έχω μια υπόνοια ότι σε <>1366 η corsair δεν αποδίδει τα μέγιστά της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ που ψάχνω μία για ΑΜ3, AMD ATHLON II X3 445 3.1GHZ για αυτόν και μητρική ASUS M4N68T-M LE SI τι να πάρω;Δεν ενδιαφέρομαι για overclock απλα για ησυχία.Το κουτί μου είναι το Chieftec BA-01BBB Bravo Series BigTower Black.Τι θα μπορούσα να βάλω με νορμαλ τιμή βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ...έχω μια υπόνοια ότι σε <>1366 η corsair δεν αποδίδει τα μέγιστά της Άμα είσαι κάφτης, Φάνη, καμία ψύξη δεν επαρκεί . . . Κατά τα άλλα, φίλε micrasport, me αυτό το all time classic ψηκτρόνι είσαι υπερκαλυμμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ημουν αναμεσα σε noctua και scythe.Από θέμα υψους θα χωράει λογικα.Ελα ομως που δεν την εχει κανενας...Στα χρήματα με καλύπτει.Αυτή τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έχω scythe mugen 2 αν σε amd 955. Αν εξαιρέσεις πώς ο custom ανεμιστήρας έχει λίγο θόρυβο κατα άλλα κάνει πολύ καλή δουλειά. Και η τιμή της είναι πολύ καλή. Σε idle τώρα είμαι στους 33C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να ψαχτείς για υποδεέστερα προϊόντα, για τα οποία δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία, τη στιγμή που με 2 γιούρα παραπάνω αγοράζεις το αστέρι που έχει (δικαίως) τρελαθεί να πουλάει και σε όλα τα review παίρνει τα εύσημα και πλασσάρεται ανάμεσα στις κορυφαίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Παραείναι κτήνος όμως και δε σου επιτρέπει πολλές παρεμβάσεις στο εσωτερικό, για κάποιον που τον αφορά κάτι τέτοιο δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το συζητάω για τα 2 ευρώ,ελα όμως που δεν υπάρχει διαθέσιμη...Εχω τα πράγματα ακόμα στα κουτια τους και σκέφτομαι να ξεκινήσω για να το φτιάξω και είπα να τα βάλω από την αρχή.Πήρα και τον ssd από το πλαίσιο και ψάχνω ψύχτρα βασικά για να μην ξηλώνω πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriss2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 εγω με μια scythe mugen και τον 965 στα 3.8 εχω max 50 βαθμους(prime-OCCT). idle πανω απο 33 δεν ανεβαινει. εχω ενα θεμα ομως με τις μνημες. σε αυτη την μητρικη ga-890fx-ud5 η mugen δεν μου αφηνει χωρο να βαλω μνημες με ψηκτρες στα 2 πρωτα σλοτ λογω υψους. κατα τ αλλα ειναι μια χαρα και οικονομικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μαλλον δεν θα μπορώ να βάλω τις μνήμες με τις ψύχτρες που έχω...Και δεν έχω και 4 θέσεις.Εχω μόνο δύο οπότε μάλλον άκυρο.Κάτι στο στυλ αυτής Thermolab Baram 2010 Edition αν όχι αυτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.