metanei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 κανενα link ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνώ και για την Noctua http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=megahalems http://www.checkmate.gr/products.php?cid=70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 για amd μεριά πιστεύω καλύτερη η megahalems από την noctua αν και μικρές διαφορές στα περισσότερα review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 βασικα καλη ειναι η προταση του leloy λογικα αυτο θα διαλεξω τωρα αν μου δειξει κατι καλυτερο ειμαι ολος αυτια κ ματια... ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Megahalems rev.b + AMD retention module απο e-world.com.gr στα 63 ευρώ με τα μεταφορικά. Η καλύτερη επιλογή αερόψυξης που μπορείς να πάρεις. Τα έχω παραγγείλει και εγώ και τα αναμένω για να αντικαταστήσουν την baram 2010. Edit: Bέβαια θα χρειαστείς και 2 καλούς ανεμιστήρες με καλό static pressure και σχετικά αθόρυβη λειτουργία (αν σε ενδιαφέρει να είναι αθόρυβοι) όπως οι Noiseblocker PL2 ή οι Scythe Gentle Typhoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 βασικα μια χαζη η οχι ερωτηση θελω να κανω γτ να παρω http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/Prolimatech-Retention-Module-For-Socket-AM2-AM2p-AM3.htm εφοσον η socket einai ηδη αμ3 φανταζομαι για τον λογο οτι το prolimatech ειναι για LGA socket κ οχι αμ3? πω πω απο οτι καλαβαινω μαλλον θελει ξηλομα ι μητρικη πανω απο το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, θέλει, και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 πρεπει να λυσω ολο το κουτι για να βγαλω την μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει, δε θα το κάνεις και κάθε μέρα.. Αλλά αν είναι τόσο πρόβλημα, τι να σου πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα δεν θα κολησω εκει πιστευω θα το λυσω δεν παιζει με τιποτα αλλα κ στην σκεψη κ μονο οτι στην αρχη μου ειχε βγαλει την πιστη να βαλω μεσα την vga που εχω..... θα μου πεις βεβαια οτι 2 κ καλητερη αλλα τελος παντων ευχαρισω παρα πολυ σε οσους βοη8ησαν !..........θα σας ξαναπροτιμησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Για όλες τις αξιόλογες ψύκτρες θα πρέπει να το κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Coolermaster Hyper 212+ την εβαλα σε Χ2 555=>Χ4 Β55 σε κουτάκι coolermaster 331 κι ηρθε οριακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 XIGMATEK S 1283, σε AMD PHENOM II 1055T 3.92 GHZ max 61 σε load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δεν είναι και λίγο 61 load αυτήν την εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δεν είναι και λίγο 61 load αυτήν την εποχή. δεν μιλησα για τωρα αλλα για 10 Αυγουστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.