Προς το περιεχόμενο

ψυκτρα για am3 socket

metanei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη ψαχνω καμια βδομαδα τωρα κ απο οσα εχω δει δεν εχω αποφασισει σε κατι ακομα.μηπως εσεις oι insomiancs εχετε κατι να μου προτεινετε? θελω να παρω μια καλη ψυκτρα γτ ι stock που εχω πανω δεν βλεπω να με βγαζει μεχρι το καλοκαιρι...

απο λεφτα διαθετω μεχρι 70-80 euro

εχω asus iv formula mobo

amd 1090t cpu

ολες οι προτασεις δεκτες κ ευχαριστω αυτους που θα απαντησουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εγώ φίλε μου έχω έναν athlon x3 445 ξεκλειδωμένο σε phenom x4 b55 χρονισμενο στα 3400 210 fsb 10% επιπλέον και έχω αυτήν την ψήκτρα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Vortex-Plus-CPU-Cooler-RR-VTPS-28PK-R1.htm

θερμοκρασία σε foul load μέγιστο έπιασα 52 βαθμούς , δεν χρειαζετε να βγάλεις την μητρική μπαίνει εύκολα άλλα στον θόρυβο είναι ελάχιστα ποιο ήσυχη από την εργοστασιακή

lelos1 δεν θα διαλεγα ποτε πιστευω noctua σε οτιδηποτε εξαρτημα.αλλα θα το σκεφτομουν ομως για το πακετο prolimatech που εβαλες..

phanispal εχω τουλαχιστον 24 εκατοστα περιθωριο.κανενα δειγμα απο αυτο που σκεφτηκες?

δεν ειμαι κ πολυ εμπειρος πανω σε θεματα ψυξης...

24 δεν παίζει να έχεις για κανένα λόγο, ούτε το συνολικό πλάτος του κουτιού σου δεν είναι τόσο.

Το πλάτος μέτρα, από τον επεξεργαστή, όχι απ' τη μία μεριά στην άλλη.

lelos1 δεν θα διαλεγα ποτε πιστευω noctua σε οτιδηποτε εξαρτημα.αλλα θα το σκεφτομουν ομως για το πακετο prolimatech που εβαλες..

phanispal εχω τουλαχιστον 24 εκατοστα περιθωριο.κανενα δειγμα απο αυτο που σκεφτηκες?

δεν ειμαι κ πολυ εμπειρος πανω σε θεματα ψυξης...

Και όμως είναι από τις καλύτερες επιλογές , ειδικά αυτό το θηρίο, φυσικά και η proli επίσης .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...